Avui....postre 100% de diumenge! Uns pastissets individuals amb un gust a formatge/mató ideal pels amants del pastís de formatge!! Amb un cruixent de galeta com a base irresistible!
No sé si m'agrada més la galeta o el farcit!
Aquests pastissets el vaig posar a la venta el dia que vaig fer la paradeta de Santa Llúcia i van ser tot un èxit! Gràcies a tots els que em vau venir a visitar, a donar-me conversa, a animar-me a tenir aquesta experiència (gràcies Núria).... a la propera els tornaré a faré!!!
No sé si m'agrada més la galeta o el farcit!
Aquests pastissets el vaig posar a la venta el dia que vaig fer la paradeta de Santa Llúcia i van ser tot un èxit! Gràcies a tots els que em vau venir a visitar, a donar-me conversa, a animar-me a tenir aquesta experiència (gràcies Núria).... a la propera els tornaré a faré!!!
Ingredients (per 7 mini pastissets)
PER LA BASE:
- 200 g galeta
- 100 g mantega
PEL FARCIT:
- 200 g mató
- 100 g sucre
- 150 ml nata per muntar (35% M.G.)
- 4 fulles de gelatina
PER DECORAR:
- 1 fulla de gelatina
- 200 g mermelada de prèssec
Preparació:
1. Esmicoleu les galetes fins que quedin en pols, i hi afegiu la mantega fosa fins que tingueu una massa homogènea. Cobriu generosament la base i les parets de motlles d'alumini per magdalenes amb la galeta i ho coeu al forn preescalfat a 200ºC durant uns 5 minuts. Reserveu.
2. Per farcit, poseu a hidratar amb aigua freda les fulles de gelatina. Munteu la nata (que estarà molt freda) amb el sucre.
3. Un cop la nata estigui muntada, afegiu-hi el mató i doneu un cop de varetes perquè quedi una massa homogènea. Desfarem les fulles de gelatina rehidratades amb un dit d'aigua ben calent i ho afegirem a la mescla anterior. Seguidament farcirem la base de galeta amb aquesta mousse de mató.
4. Per decorar-ho, escalfarem dues cullerades de mermelada i hi desfarem una fulla de gelatina, prèviament hidratada també, com en el cas anterior. Hi afegirem la resta de mermelada i decorarem el pastisset amb un parell de culleradetes d'aquesta. Si voleu hi fiquem una fulla de menta, per donar-li color!
I un cop fred, quallat.....cap dins!!
Per cert, si us en sobren, els podeu congelar i descongelar quan us
vingui de gust menjar-vos-els!! Jo ho he fet i no perden ni textura, ni
sabor! Genial, no?
Bon profit!
Una exquisidesa, per celebrar que som diumenge, i tant!
ResponderEliminarAquest sí que és un postre dels que em xifla. Galeta i formatge/mató amb el toc de melmelada. Segur que m'encanta
ResponderEliminarRoser ,a la vista estan preciosos ,asi que me imagino que el sabor debe se extraordinario
ResponderEliminarbesinos guapa
El mató m'agrada tant... Un encert aquests pastissets, molt de diumenge, sí senyora!
ResponderEliminarunes postres de diumenge, molt noves i delicioses
ResponderEliminarUp! Quines tartaletes més bones, Roser!! Això de la galeta... mmm!! M'ha cridat l'atenció! M'alegro que t'anés tan bé a la paradeta i que les teves delícies fossin un èxit!!!!! Petons i bon dilluns.
ResponderEliminarMmm... m'encanta el mató, així que aquestes tartaletes m'agraden molt! I presentades en format individual queden molt més elegants.
ResponderEliminarBoníssims crec que és poc... i amb aquestes tartaletes casolanes t'ha quedat de luxe!!! bona setmana! petó
ResponderEliminarA mi m'encanta el pastis de formatge així segur que m'agrada la teva creació!!! Te una pinta bonissima! petons
ResponderEliminarDELICIOSO! Me ha encantado la idea, besotes y que pases un dia estupendo!
ResponderEliminarFas paradetes i tot? Quina crack!
ResponderEliminarEls pastissos de formatge m'agraden molt i en format mini encara més.
Petons.
¿Pusiste una paradita? Seguro que te volaron de las manos, sencillo y riiiico
ResponderEliminarAbrazos y buena semana
Uf! deliciosos i irresistibles! No ens podem queixar de les postres típiques que tenim, oi?
ResponderEliminarMuy buena idea y divino el resultado
ResponderEliminarPeto
quines tartaletes més bones Roser, amb raó tant d´éxit, bsts
ResponderEliminarQué delicia de tartaletas, te has superado, me encanta esta mezcla de sabores. Besos
ResponderEliminarNo sé si va per a mi, però com a Núria que em dic, et prenc la paraula i ja cal que me'n guardis un parell!! Quina pinta!!(a la propera fira, a primera hora del matí seré allà)jeje!! Petons noieta!!
ResponderEliminarGuapiisiima!! en realitat anava per la Salgado, que em va embaucar!! jaja pero una mica per tu també que ets la més fan de tota aquesta colla!! ;-) ....a tu te'n dedicaré una altra ben aviat, que se que t'agradarà, ja t'ho faré saber!! muuuaaa gambeta!!
Eliminar