Buscar este blog

domingo, 27 de marzo de 2011

COCA de CREMA PASTISSERA

Doncs aquí us deixo una altra recepta amb crema pastissera, aquesta vegada és una coca molt i molt fàcil ideal per portar a casa d'uns convidats, perquè realment, sembla una coca de pastisseria, no casolana.

Així que ja sabeu, feu crema de sobres per aprofitar altres elaboracions.

En vaig fer dues, una la vaig portar a casa els meus pares, i l'altre a casa els meus sogres, i les dues van ser vistes i no vistes...perquè serà? Aquí teniu la recepta.

INGREDIENTS (per dues coques):

- 2 pastes de full rectangulars (tipus hacendado)

- sucre blanc

- sucre llustre

PER LA CREMA PASTISSERA:

- 200 ml de nata 35% MG

- 300 ml llet semidesnatada

- 3 rovells d'ou

- 60 g de fructosa

- 40 g de maizena

- pell de llimona i canyella.

PREPARACIÓ:

1. Primerament farem la crema pastissera de la mateixa manera que vam elaborar la crema catalana : http://trifasicdebaileys.blogspot.com/2011/03/crema-catalana.html


2. Desembolicarem una pasta de full i la tallarem per la meitat.

3. Una de les meitats li farem talls paral·lels amb un ganivet ben esmolat.

4. A l'altre de les meitats hi posarem la meitat de la crema que haurem elaborat i que ja estarà freda.

5. Amb molt de compte, vigilant que els talls que hem
fet a la pasta de full no s'obrin gaire, col·locarem aquesta meitat de la pasta tapant la crema, però deixant que es vegi el farciment enmig dels talls.

6. Un cop fem el mateix amb l'altra pasta de full, ja tindrem les dues coques, li espolsem sucre blanc per sobre i introduïm al forn que estarà preescalfat a 220ºC, i deixarem coure fins que la coca estigui ben rosseta. Retirem del forn i un cop fredes, a una espolsem sucre llustre i l'altra la deixem tal qual.

I així queden:



Quina de les dues us agrada més????

Calories per ració: 250 calories (tenint en compte que a cadascuna de les coques hi surten 10 racions)

A disfrutar-les!!!

16 comentarios:

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!