Avui toca dia de desintoxicació!!!!
Amb una sopeta japonesa de miso, amb algues i una pasta que fan servir molt els asiàtics, la dels rotllets de primavera, la pasta wanton!
Segurament molts direu, no ho faig perquè no sé què és això del miso ni on el puc comprar. Bé, no cal que li poseu si no en teniu, però el miso és una pasta de soja fermentada que la podeu trobar a l'herboristeria. Té moltes propietats saludables i és apte per tothom. N'hi ha de blanc, vermell i negre.
Us animo a que el compreu i l'afegiu a les vostres sopes i cremes. Obtindreu un plat molt més complet nutricionalment i el paquet us durarà molt, molt i mooolt!!
Ingredients (per una persona):
- 250 ml d'aigua mineral
- 1 cullerada sopera d'alga wakame
- Un trosset de tofu
- 1 cullerada sopera de ceba triturada
- 2 làmines de pasta wanton
- 1 culleradeta de miso blanc
- Salsa de soja
- Oli d'oliva
Preparació:
1. Poseu en un cassó l'aigua, juntament amb l'alga wakame a trossets petits, el tofu a daus, la ceba i les dues làmines de wanton.
2. Deixeu bullir uns 5 minuts. Finalment afegim un rajolí de salsa de soja i un altre d'oli. Apartem del foc i afegim el miso, vigilant que es desfaci bé per tota la sopa.
Emplatar i saborejar!
Té un gust gairebé igual al de les sopes que us preneu als restaurants japonesos, però feta a casa i ja veieu, amb només 5 minuts!! I queda un plat ben complet!
Un sopar per compensar dinars contundents!
Bon profit!
es una sopa m'agrada molt.
ResponderEliminarÉs veritat que diuen que és molt nutritiu, a veure si m'animo a incoporar-lo a les emves sopes ;)
ResponderEliminarHace poco que la probe y me gusto mucho
ResponderEliminarbesos
mmm! Aquestes sopes m'encanten, Roser! Quan anem al restaurant, però, mai trobo qui la vulgui compartir i com que normalment a un japo demanes tapes per partir... per això, de tant en tant, també la faig a casa! Cadascú amb les seves variants. Ara me n'has fet venir ganes, he he. Petons!
ResponderEliminarDoncs l'haurem de provar perquè mira que fa una bona pinta!!
ResponderEliminarPetons
Fa temps que havia sentit parlar d´aquesta sopa, però mai l´he feta a casa.
ResponderEliminarPetons
No he probado algunos de los ingredientes de esa sopa, pero algo me dice que bien calentita debe sentar la mar de bien
ResponderEliminarBesitos
Avui estic destemplada i aquesta sopa em cauria molt bé!
ResponderEliminarNani
Roser ,nunca probe el miso ,pero si tu lo preparas ,seguro que esta bueno
ResponderEliminarbesinos
Roser, me viene tu receta de perlas, ayer mi hija me vino con miso que compro en la herboristeria,( es muy dada a las cosas naturales especialmente las japonesas) Y me dice: mamá me tienes que preparar una sopa de miso", claro que yo la he comido en numerosas ocasiones en restaurantes japoneses, pero hacerla yo, como que no. Así que tengo los demás ingredientes y te cojo la receta, a ver que tal me sale.
ResponderEliminarUn beso.
Segur que està molt bona! A cuidar-nos!! Petons
ResponderEliminarUltimament ens estem aficionant a la cuina japonesa i vam anar a fer un curs de plats calents a on ens van ensenyar a preparar miso.
ResponderEliminarA part de ser molt bona, és molt més fàcil de preparar del que sembla!
ptns!!
no conéc molt la cuina japonesa, però veig què m´agradaría molt, bsts
ResponderEliminarConèc una botigueta que tenen molt tipus d'aliments de cuines diverses. Em ve de gust probar la recepta, per variar una mica.
ResponderEliminarGràcies, guapa!!!
Me paso por tu casa a por un platito ^.^ ñam ñam Que rica!
ResponderEliminarUn beso
Recetas de una gatita enamorada
quina recepta més oriental Roser!!! molts petonets guapa
ResponderEliminarMe encantan estas sopas orientales, tienen sabor diferente, pero ahí está la gracia. Besos
ResponderEliminar