Tots coneixem la recepta de les magdalenes del forner català Xavier Barriga. Conegudes extensament perquè és una recepta que mai falla, sempre surten amb panxa i sempre estan delicioses.
Doncs vet aquí una versió modernitzada, com no podia ser de cap altra manera, amb cafè i baileys.....de trifàsic de baileys, vaja.
El sabor és excepcionalment bo, sobretot com a esmorzar.
A qui li vé de gust unes magdalenes de sabor a cafè i amb el punt just de baileys??
Ingredients (per a 10-12 magdalenes):
-125 g d'ous ecològics
- 175 g sucre integral
- 40 ml llet semidesnatada
- 30 ml baileys
- 180 ml oli girasol
- 15 g cafè soluble
- 200 g farina
- 5 g llevat
- pessic de sal
Preparació:
1. Posem dins un bol tots els ingredients a la vegada. Batem bé amb la batedora perquè quedi una massa ben homogènea i sense grumolls.
2. Omplim 3/4 dels motlles de magdalenes i els coem al forn preescalfat a 220ºC durant uns 15 minuts (depen del forn i de la mida de les magdalenes). Per saber si estan cuites feu la prova de l'escuradents.
3. Finalment les treiem del forn i les decorem amb sucre glaç, xocolata desfeta...o soletes, una meravella.
Heu de fer la prova, es convertirà en el vostre esmorzar de cap de setmana preferit!!!
TRUQUET: si coeu la magdalena la meitat del temps, és a dir, uns 7 minuts, obtindreu un coulant de café i baileys ir-re-sis-ti-ble!!!!
TRUQUET: si coeu la magdalena la meitat del temps, és a dir, uns 7 minuts, obtindreu un coulant de café i baileys ir-re-sis-ti-ble!!!!
Bon profit!
Waaauu que ricas y con mi bebida favorita ;) Me apunto la receta guapa, me ha gustado mucho!
ResponderEliminarAmb baileys! Ummmm
ResponderEliminarQuines magdalenes més potents! La recepta d' en Barriga infalible, oi?
ResponderEliminarQue buenas y yo pensando en no comer dulces en una temporada, que va, así no hay manera jaja :) Un beso guapa!!!
ResponderEliminarhttp://recetasde2.blogspot.com.es/
Roser ,te quedaron superiores ,ahora mismo comeria una con un cafetin ,que ricas
ResponderEliminarbesinos guapa
Jejeje.... no podia ser d'una altre manera. Em sembla d'allò més originals!!!
ResponderEliminarPetonets guapa
si aquestes magdalenes jo són bones, amb el licor, han de ser exquisides
ResponderEliminarQuina pinta més bona Roser!"
ResponderEliminarHan d'estar delicioses amb cafè i Baileys!
ptns!!
Te han queddo genial y es que Barriga es único! buena idea lo del coulant!
ResponderEliminarbesos
A mi em vénen molt de gust! Amb aquesta variació encara han de ser més bones :)
ResponderEliminar
ResponderEliminarBuenos días Roser. Que lujo de magdalenas que nos has preparado, tienen que estar buenísimas con ese café y el baileys que les has puesto. Te han quedado con un copete impresionante, al igual que su buena presentación.
Un beso Paco
Ostres si, què bones amb un cafetó i una copeta de Baylis... per matar el fred!Tinc la recpta del Baylis, amb la Tmx, l'he de fer! bona setmana!
ResponderEliminarOstres si, què bones amb un cafetó i una copeta de Baylis... per matar el fred!Tinc la recpta del Baylis, amb la Tmx, l'he de fer! bona setmana!
ResponderEliminarSi ya de por sí solas quedan buenas, con el toquecilo tuyo personal serán irresistibles...
ResponderEliminarAbrazos y buena semana
Per fer un esmorzar deliciós, Roser!!!!
ResponderEliminarCon lo que me gustan a mi esas magdalenas tendré que probar tu versión que seguro es un puntazo.
ResponderEliminarUn besito.
Si soles ja surten bonissimes, amb el café i el Baileys han de ser un 10 !!.
ResponderEliminarpetons
Guauuuuu!!!! quina combinació més bona. Les originals de Xavier Barriga son estupendes, però amb l´afigit de bayles i café, irresistibles... Bona setmana guapa. Petons,
ResponderEliminarOooooohhh, quina bona pinta Roser!! Tinc les madalenes del Xavier Barriga a la meva inacabale llista de receptes que vull provar!
ResponderEliminarHan d'estar boníssimes!
Petons!
Hola Roser, que estupenda versión de magdalenas, la verdad es que tienen que estar de miedo, te lo dice un cafetero.
ResponderEliminarFelicidades y un beso amiga.
M'ha fet gràcia això d'afegir Baileys. Deu donar un gust d'allò més.
ResponderEliminarI m'agrada molt que facin panxa.
Feliç setmana,
Nani
tremendas y bien buenas y este café me encanta
ResponderEliminarpeto
Esto sí que es barrer para casa. Me encanta cuando adaptas las recetas a tu toque de Baileys, fabulosas te han quedado, me imagino el olor, así si que tomo yo esa bebida. Besos guapa
ResponderEliminarcom no fent honor al teu nom, boníssimes!!!bsts
ResponderEliminarAquesta recepta me l'havia perdut!!! Quina combinació tan fantàstica i en unes magdalenes!!! segur que són irresistibles! petons
ResponderEliminar