- T'agrada la pizza?
- T'agrada disfrutar?
Si has respòs afirmativament a les tres qüestions, ets apte per seguir la següent recepta i per, lògicament, menjar-te-la!
Creu-me, repetiràs!
Avui us presento una recepta de pizza (la meva preferida) però "desestructurada", com diria el Ferran Adrià, ja que consisteix en agafar un tros de pa torrat i untar-hi tots els ingredients que tu vulguis. Això sí, un és obligatori: el formatge ratllat, en aquest cas, de Hochland especial pizzes. Anomeno aquest com l'ideal perquè es fon fàcilment i està format per mozzarella, edam i cheddar (quina combinació!!).
Ingredients:
- Pernil dolç
- Sobrassada
- Xampinyons
- Olives verdes
- Orenga
- Oli oliva
- Pa torrat per acompanyar
Preparació:
1. Al plat de presentació farem una base amb salsa de tomàquet casolana.
2. Cobrirem la salsa amb el formatge ratllat.
3. Finalment hi afegirem la resta d'ingredients, els que més ens agradin. Jo hi he afegit sobrassada, pernil dolç, xampinyons, i olives. També hi podeu posar bacon (prèviament saltejat), pernil salat, ou dur....el que més us agradi.
4. Hi espolsarem orenga i un rajolí d'oli d'oliva.
5. Ho ficarem al microones uns 2 minuts a màxima potència, fins que el formatge es fongui.
I ja el teniu llest per DIPEJAR!!!
Si es refredés el conjunt del plat i el formatge es tornés a solidificar, només caldria que el tornessiu a escalfar uns segons al micro i llestos.
Facilet, oi?
Només em queda agrair a l'empresa Hochland l'entrega de tot aquest lot de formatges.......mmmmmm.....hauré de dosificar-los que coneixent-me pot ser que durin ben poc.
Els sabré aprofitar bé, aquesta només és la primera recepta! Però......continuarà!!
Bon profit!
Una idea estupenda, Roser. A vegades tinc ganes de preparar pizza i resulta que no tinc res per a fer la masa.
ResponderEliminarM'agrada!!!!
Petonets.
Molt ben aprofitat aquest lot, Roser, quina més bona pizza.... mare meva si la veu el meu fill!!!! petons,
ResponderEliminarQue plato tan estupendo has preparado hoy, me encanta todo lo que lleva, besos
ResponderEliminarTots els ingredients que li has posat són els que a mi m´agraden d´una pizza...Sí, dipejo!
ResponderEliminarm'encanta!!!:)
ResponderEliminarQue idea más original!! Desde luego que apetece "dipear" un poco. Menudo lotazo has recibido, que lo disfrutes!! Besos!!
ResponderEliminarRoser ,que locura ,estoy viendo ese quesin fundido cayendo de la tostada y me apetece meter la mano en la pantalla y marchar con el ,buenisimo
ResponderEliminarbesinos
Muy original,Roser! Para chuparse los dedos, me apunto al picoteo ;)
ResponderEliminarBesotes!
original pizza destructurada que gusta seguro
ResponderEliminarpeto
Ui no Roser, aquest cop t'has passat!!! Em xifla la pizza però a vegades em sobra la massa, ara si m'ho poses així m'ho menjaria a cullerades. És millor no intentar-ho, però m'encantaaaaaa
ResponderEliminarquina bona idea Roser, un dip, original y molt bo
ResponderEliminarOstres, Roser!!! Quina passada d'idea!!!! A natros que ens encanta la pizza....i ens encanta sucar pa!!!!
ResponderEliminarSalut i petons,
Olga
Guapa, se me ha hecho la boca agua, ésta la hago seguro!!
ResponderEliminarUn beso preciosa
ole! Això és fantàstic!! M'encanta aquesta DESESTRUCTURACIÓ, Roser!! Ho penso provar, segur!! Petons
ResponderEliminarPara chuparse los dedos!
ResponderEliminarBesos y buenfinde!
Toma ya, qué original Roser!! Una desestructuración fantástica, me gusta mucho, para cuando no me de tiempo a hacer la base de la pizza, lo probaré. Besos y feliz finde
ResponderEliminarFormatges a mi! Tot allò que el porti em fa feliç. Com aquest dip.
ResponderEliminarBon cap de setmana Roser,
Nani
Dipejar i pizza...perfecta combinació per a un sopar de divendres.
ResponderEliminarMolt bò
clar què m´agrada la pizza i pot ser hui toque, quina proposta més interesant, bsts
ResponderEliminarM'encanta la pizza i aquesta teva fa una pinta, ara mateix en menjaria! T'ha quedat perfecte, bon cap de setmana!
ResponderEliminarAy que esta noche estoy solita y creo que ya sé lo que voy a cenar, asi me podré pelear tranquila con lo hilillos del queso fundido, jejejee
ResponderEliminarBesitos
Però quina originalitat!! Marta
ResponderEliminarCom m'ageada la pizza!! Avui per sopar toca a casa nostra. L'havia vist fa temps en un altre bloc una recepta de pizza per dipejar i ho tinc com a pendent, encara no ho he provat i em sembla que te que estar espectacular!!! Bon cap de setmana petons
ResponderEliminar¡Qué rico!. ¡Qué cosa tan original!.
ResponderEliminarUn besote.
Madre mía que dip y que fotos.¡¡¡¡¡ Bss
ResponderEliminarVirginia "sweet and sour"
Quina idea tan genial Roser! Me l'apunto pel proper partit de futbol a casa meva! ;-)
ResponderEliminarGràcies per la idea! Petons!
je je je... m'encanta! Una idea molt original!
ResponderEliminarUna deconstrucció de la pizza digne del Ferran Adrià ;)
Dip! Dip! Dipejar!! Quina gana!!
ResponderEliminarBona idea Roser!!