M'encanta el paté. M'encanta agafar una torrada pel matí i untar-hi paté! Però tots sabem que gaire sa el paté no és, així que el meu cervellet treballa i treballa per crear patés vegetals sans i sabrosos.......amb ingredients de la nevera.
Aquest, tot un èxit!!
Ingredients:
- 250 g bròquil ecològic La Tavella
- 80 g formatge de cabra
- 100 g formatge per untar light o quark
- Oli oliva extra verge
- Sal
- Pa torrat
Preparació:
1. Coeu el bròquil al vapor durant uns 7 minuts (per preservar els nutrients). També el podeu coure al papillot.
2. Un cop cuit el triturem juntament amb el formatge de cabra, el formatge per untar, un raig d'oli d'oliva extra verge i un pessic de sal.
I llest per untar a les torradetes, o per menjar a culleradas!!!!
Un paté que es guarda tranquil·lament una setmana a la nevera!! Però ja veureu com no dura tant!!!
Bon profit!
Ostres, paté de bròquil!!! què original!!! petó
ResponderEliminarDe bròquil?! no m'ho hagués pensat, ho haurem de provar perquè sembla fàcil i el formatge de cabra m'encaaaanta ;-))
ResponderEliminarEm xiflen els patés vegetals, de bròquil no se m'hauria ocorregut, bona pensada! Dissabte tinc un sopar a casa i ja en tinc pensat un!
ResponderEliminarPetonets
Sandra
M'agraden molt les tapes vegetals i casolans però de bròquil, mai ho havia pensat
ResponderEliminarRiquísimo con el brócoli, Roser. Si te gustan los pattés vegetales, prueba a hacerlo con berros, queda genial
ResponderEliminarBEsitos
Moooolt original, curiós i sa !!! un paté casolà de primera. El formatge de cabra li aportarà un potent sabor. M´encanta!!!!! petons,
ResponderEliminarUna bona manera de menjar verdura, molt original!
ResponderEliminarMarta
Me l'apunto per provar-lo ja!
ResponderEliminar¡Me encanta la idea!, probaré.
ResponderEliminarbesitos
Una idea magnífica, un paté super sano. Un besico guapa!.
ResponderEliminarnunca se me hubiera ocurrido hacer un pate asi. asi q te cojo la receta xq pienso hacerlo.
ResponderEliminarsaludos
Andaaa que receta mas original, apuntada queda ;) Besitos!
ResponderEliminarQue manera más simple de hacerlo, pero tiene que ser una maravilla!
ResponderEliminarBesos
Ei! De bròquil? Això s'ha de provar! El trobo súper original, i a mi m'agrada aquesta cosa de transformar les verduretes... he he. Petonets i bon cap de setmana, guapa!
ResponderEliminarMolt original . La veritat es que bròquil no n'havia vist mai.
ResponderEliminarPetons
Ei Roser, que original, amb bròquil!! Una bona manera de menjar verdura, jeje.
ResponderEliminarPetons!
Que pinta más buena amiga, ya hace tiempo que no coincidimos.Felíz viernes.Besitos
ResponderEliminarMolt original aquesta proposta de paté que ens fas. Jo també preferisc els vegetals.
ResponderEliminarPetons
Quina sorpresa de recepta! Qué bona i que original
ResponderEliminarPetonets wapa
A mi també m'agraden molt els patés!! Aquest es molt original i m'imagino que boníssim!!!! Tindrem que provar... petons
ResponderEliminarMai he provat un paté de bròquil! M'apunto la idea, perquè ho trobo molt original, i a casa el bròquil ens agrada molt.
ResponderEliminaroriginal i boníssim Roser, molt bo, bsst
ResponderEliminarExcel·lent paté vegetal, ens encanta la idea!!!!
ResponderEliminarEl formatge de cabra, quin tipus utilitzeu? Rulo de cabra, fresc? Quan vaig al super n'hi ha de tots tipus....
ResponderEliminarGràcies!