A casa meva és un no parar!!! Nadal, Sant Esteve, Cap d'any i ara....el meu aniversari i els reis!!
Doncs si, vaig nèixer un divendres com avui, fa 28 anys, a les 19.45h!! Buffff com passa el temps!
Doncs si, vaig nèixer un divendres com avui, fa 28 anys, a les 19.45h!! Buffff com passa el temps!
Com que ho volia celebrar COM LA OCASIÓ S'HO MEREIX, vaig decidir posar-m'hi "en serio" i fer un pastís fondant, però no un pastís fondant qualsevol no, un pastís de 3 pisos! Toma ya!!!
Al final va quedar aquesta obra d'art (diga-li com vulguis) que per ser la primera que voleu que us digui, n'estic força orgullosa, encara que sempre es pot millorar......
No us poso els ingredients ni el pas a pas perquè, sincerament, ens hi podrem florir, us explico més o menys com l'he fet:
- 3 bescuits de iogurt (els de tota la vida**) de diferents mides
- Farcit: ganaché de xocolata blanca (50% nata + 50% xocolata blanca desfeta dins la nata. I un cop freda es monta tot el conjunt i ja està llest per farcir)
- Fondant comprat de colors: blanc (Dr.Oetker), vermell, verd i blau. El gosset és tot fondant blanc. Representa la meva gossa, la Xata.
- Piruletes de xocolata desfeta que he deixat refredar sobre un paper de forn, li enganxem el pal d'escuradents o piruleta, i un cop fred ja ho tenim!
** Qui vulgui la recepta al complet només cal que m'ho faci saber i jo, molt amablement, li detallaré via mail.
** Qui vulgui la recepta al complet només cal que m'ho faci saber i jo, molt amablement, li detallaré via mail.
La veritat és que és laboriós però val la pena fer-lo!
Si m'en recordo de fer-li foto quan l'encetem, us ensenyaré com queda el tall........és que tenia pressa per ensenyar-vos la meva obra d'art!!!
I com que sóc de l'era SUPER 3...!
Bon profit!
ueeeee! felicitats per aquests 28 anys i per aquest super pastís que t'has fet! que tinguis un molt bon dia i que siguis molt feliç aquests 28! una abraçada!
ResponderEliminarPer molts anys reina! A gaudir del super pastís, que tindreu feina en menjar-lo de tres pisos! ;)
ResponderEliminarPetonarros!!
Sandra
Roser ,en primer lugar felicidades preciosa ,eres una niña
ResponderEliminarEl pastel de la celebracion te quedo estupendo y eso que es el primero ,no te digo nada lo que de tus manos saldra cuando sigas haciendo estas cosas tan guapas
besinos
felicitats guapa!!!!!!!!!
ResponderEliminarQuina currada!!!! per cert per molts anys!! jo vaig fer anys al desembre, però 6 més que tu... aiiiii ji ji ji.
ResponderEliminarMolts petons i a disfrutar del dia.
Salutacions, Sandra.
Moltes felicitats!!! Ets una artista, els primer pastis fondant i de tres pisos!!! t'ha quedat molt bé!! que tinguis un dia molt feliç! petons
ResponderEliminarMoltes felicitats Roser!! Marta
ResponderEliminarEi!! Encara que sigui amb una mica d'endarreriment: PER MOLT ANYS!!
ResponderEliminarMoltes felicitats Roser!!! Quina xulada de pastís!!! Just avui m'he passat el matí a casa d'una companya treballant amb fondant. Disfruta del dia xati!!!
ResponderEliminarFelicitats Roser...i molt xulo el pastís. Tinc pendent fer un pastís amb fondant...
ResponderEliminarMoltes gràcies a tots per les vostres felicitacions!!! muuakksss
ResponderEliminarAnys i anys , per molts anys, per molts i molts anys..........
ResponderEliminarel mes de gener es el mes de persones molt importans a la meva vida, el meu marit, el meu fill y aviat la meva neta.
Per molts anys!
ResponderEliminarT'ha quedat una tarta de pisos espectacular :)
Per molts anys Roser!! El pastís t'ha quedat genial! La veritat és que jo no n'he fet mai cap amb fondant (galetes sí, però amb el pastís no m'hi he atrevit encara...).
ResponderEliminarEspero que el teu dia hagi estat fantàstic, i segur que el pastís els va encantar a tots!!
Petons!
Per molts anys!!! qui pogués agafar-los... ! doncs si que és veritat, tant dies de festa i menjars si per a rematar-ho hi ha aniversaris, al gener, febrer... haurem de pasar fre i tancar boques... ! t'ha quedat fantàstic!! Bons Reis!!
ResponderEliminarHola Roser estimada i guapa tu
ResponderEliminarEn primer lloc PER MOLTS ANYS, després desitjar-te des d´en Roc a la cuina, un Nou Any plé de dolços moments, ...com aquest
mil petonets i gràcies per compartir tantes coses
Susanna
Per molts anys Roser felicitats!!!, quins colors tan macos que as fet per aquest pastis, t'ha quedat molt i molt be!!!.
ResponderEliminarMuchas felicidades Roser, eres una pipiola!! Me encanta tu tarta, muy colorida y natural, como tú. Besotes
ResponderEliminar