Què tal un dinar superràpid, complet i que us donarà energies durant hores?
Uns nyoquis fets amb puré de patata Indekove!!!
Si mai heu tastat aquesta pasta-patata italiana, anoteu-ho a la llista de la compra per la propera vegada! Pot servir tant de plat únic, acompanyat amb salsa, verdures.... o com a acompanyament d'una carn, peix....I el millor......es cou amb UN MINUT!!!
Anem al gra!
Ingredients (per a 4 persones):
- 400 g puré de patata als 3 formatges Indekove
- 3 cullerades soperes de farina
- Bacallà
- Pebrot vermell en conserva
- Parmesà
- Julivert sec
- Sal
- Oli d'oliva "Señoria de Jaime Rosell" BENEOLIVA
Preparació:
1. Barregem el puré de patata amb tres cullerades soperes de farina. Fins que la farina quedi ben integrada i es formi una massa suficientment compacta per poder formar boletes.
2. Posem un cassó al foc amb aigua i sal, i quan aquesta arrenqui el bull afegirem els nyoquis de cop. Deixem bullir un o dos minuts, fins que veiem que els nyoquis pujen a la superfície. Escorrem i reservem.
3. Disposem els nyoquis al plat de presentació, juntament amb unes tires de bacallà dessalat i pebrot vermell en conserva. Decorem amb parmesà ratllat i julivert, i un bon rajolí d'oli d'oliva verge extra!
Complet, sa, sense greixos, amb hidrats, genial per arribar a l'hora de sopar amb la mateixa energia que tenim al llevar-nos!
Aprofito per agrair a l'empresa BENEOLIVA, l'entrega d'unes mostres del seu oli "Señorio de Jaime Rosell", aromàtic, profund...ideal en cru per acabar un plat fantàstic!
Aprofito per agrair a l'empresa BENEOLIVA, l'entrega d'unes mostres del seu oli "Señorio de Jaime Rosell", aromàtic, profund...ideal en cru per acabar un plat fantàstic!
Bon profit!
Que originl això dels ñoquis amb puré de patata, molt bona aquesta :) Provaré de fer-la!
ResponderEliminar1 petó!
més senzill ràpid i bó,,,,,,,,,,,,,, impossible
ResponderEliminarQuina bona pinta!!! No l'he vist mai aquest puré, a la propera vista al super la busco...
ResponderEliminarPetonets
fabulosos i que bons
ResponderEliminarRoser ,como bien dices un plato rico y completo ,excelente
ResponderEliminarbesinos guapa
Una molt bona recepta, la provaré!
ResponderEliminarNo me he atrevido nunca con los ñoquis así que vamos a tener que ponerle remedio
ResponderEliminarBesitos
Ne he tastat mai aquesta pasta de patat que dius, jo el nyoquis sempre els faig amb patata normal. Però ho buscaré!
ResponderEliminarSoy una loca de los ñoquis, Roser, me rechiflan y a ti te han quedado con una pinta sensacional, te felicito.
ResponderEliminarun besazo, preciosa y feliz día
A mi m'agraden molt i fa temps que no en faig! Ara m'han entrat unes ganes... jjjejej petons
ResponderEliminarAunque el bacalao no me va, los gnoquis tienen que estar estupendos.
ResponderEliminarUn besito.
me gustan los ñoquis y estos tuyos estan de fabula¡¡
ResponderEliminarpeto
Molt bé, no, Roser? que fàcils semblen!!! Escolta!!! Com va anar la fira de Nadal?? Que he estat desconnectada i m'he quedat amb les ganes de saber-ho!! Petonets!
ResponderEliminarMarina!! molt rebé!!! ho vaig vendre tot, tot i toot! jjajaa per cert, i el proxim enfogona't??! l'estic esperant amb candeletes...jiji petons
EliminarQué buen plato de ñoquis, me gusta mucho y es una receta que no he hecho nunca, me pondré a ello porque están muy ricos. El acompañamiento muy acertado, pero claro, es que siempre aciertas, al menos conmigo. Besos guapi
ResponderEliminarmolt bo Roser, no els he fet mai a casa, pareix fàcil, bsts
ResponderEliminarUn plato bien rico, nunca me ha dado por hacer ñoquis en casa, no parece dificil, seguro que me pongo con ellos en breve, genial Roser y muy bien conbinados nena
ResponderEliminarBesotes x mil
M’agraden el nyoquis però no els he fet mai, ta quedat un plat súper bo Ummm
ResponderEliminarPetons
Nunca he probado así los ñoquis con bacalao y pimiento, siempre con salsa, así que tomo nota de la idea, porque veo la receta muy ligera
ResponderEliminarAbrazos
No conec aquesta marca, però ja ho buscaré, te molt bona pinta!
ResponderEliminarUna abraçada
Me encantan los ñoquis,me apunto estos tuyos, están que se salen de la foto.
ResponderEliminarPrueba las gambas, vas a alucinar. Gracias por tu visita. Un besico guapa!.
delicioso no lo habia probado asi
ResponderEliminarbesos
Molt bona idea...fan hivern, oi?
ResponderEliminar