Us presento les galetes del te o café més fàcils i bones del món!! Desde que les he descobert que no paro de fer-ne, i és que, són un vici!
Perquè aquest nom? Són les mides de la galeta perfecta!!! És la quantitat dels 3 ingredients que la componen! Si, només 3 ingredients: sucre, mantega i farina. Per tant, és apte per intolerants a l'ou, i per celíacs (si cambies la farina clàssica per una altra sense gluten). A més a més. si canvieu la mantega per llard, també el poden consumir els intolerants a la lactosa (gracies Geles por el apunte!).
Es fan en menys de 10 minuts i els més petits de casa us poden ajudar a fer-les i menjar-les!
Ingredients (per a 4 galetes grans):
- 20 g de sucre integral
- 50 g mantega
- 80g farina
Preparació:
1. Posem la mantega al microones perquè es desfaci lleugerament.
2. A continuació afegim el sucre i la farina, i barregem bé amb unes varetes fins que quedi incorporat. Amb les mans formem boles de la massa que col·locarem sobre paper de forn. Podem fer la forma que vulguem, ja que és una massa molt fàcil de treballar (no us preocupeu si és trencadissa, un cop feta la galeta queda dura i de textura rústica).
3. Les coem al forn preescalfat a 180ºC durants uns 7 minuts, fins que les vores de la galeta començen a daurar-se. No ens podem despistar, ja que és un procés molt ràpid.
4. Traiem les galetes del forn i les deixem refredar una bona estona, fins que la galeta quedi dura, ja que al sortir del forn estaran molt toves.
Podem aromatitzar la galeta amb canyella, vainilla, xocolata....com més de gust us vingui o segons el què tingueu per casa.
Us agradaran molt!!
Bon profit!
Fàcil fàcil. No hi ha escusa per no fer-la. Segur que són bonissimes, i cobertes amb una mica de xocolata negra.....nyam!!! Molt bones Roser.
ResponderEliminarPetonets. MAR, de EQNME
que fàcils i bones aquestes galetes.
ResponderEliminarEm guardaré la recepta per quan la Irati es faci gran. jajajaja
Això del sucre integral hi queda molt bé, Roser! donen un punt de color a aquestes galetes delicioses. Les faré! Petonets
ResponderEliminarson como las 1-2-3 q tengo yo publicadas. son divertidas de hacer y estan riquisimas
ResponderEliminarsaludos
Roser ,me llamaba la atencion el nombre de estas galletas pero ya veo que son por los ingredientes ,pocos ,pero buenos ,seguro que estan bien ricas
ResponderEliminarbesinos guapa
Molt fàcils, a més quasi sempre tinc els ingredients necessaris per fer-les. Me les apunto!
ResponderEliminarMarta
I tan fàcils, haurem de provar-les. L'Annie segur que s'anima.....
ResponderEliminarPetonets
Pues tienen una pinta riquísima Roser, y además tan facilitas. Me quedo la receta
ResponderEliminarBEsitos
Hola Roser, es la primera vez que vengo a tu blog, es precioso, me encantó y la receta es una delicia!!
ResponderEliminarMe quedo a seguirte para no perderme nada, también te invito a visitar mi blog si te apetece!!
Un beso
Se ven muy ricas y encima te han quedado muy bonitas.
ResponderEliminarEstà molt bé donar receptes per a persones intolerants o amb al·lèrgies i si dius que són tan bones encara més.
ResponderEliminarM'agraden les galetes rústiques.
Bon cap de setmana!
Mencanta la recepta. no dubtis q la provare. un petonas
ResponderEliminarMencanta la recepta. no dubtis q la provare. un petonas
ResponderEliminarOstres Roser!!! ara les hauré de fer... JA JA JA JA!!!. Tenen un aspecte mmmmmmm deliciós.
ResponderEliminarPer cert, no se si t'ho he dit... entre la meva germana i jo hem creat un blog amb receptes infantils, si t'interessa ens trobaràs a www.lo-mejor-de-mi-vida-eres-tu.blogspot.com
Petons, Sandra.
Ja veig que són unes galetes perfectes! i afegint l'aroma que vulguis, pots tenir un bon assortit.
ResponderEliminarQue ricas estas galletas y muy sanas que es muy importante.Besos
ResponderEliminarHola. Te han quedado muy graciosas y seguro que -además- están deliciosas. Muy inglesas, por cierto.
ResponderEliminarSaludos desde Waterbridge y buen fin de semana.
-Andy-
Qué buena pinta, se ven buenísimas. Ideales para hornear y disfrutar en fin de semana!!!
ResponderEliminarHola Roser, la verdad es que son facilísimas, y si tienen buena pinta. Esta bien lo de 2-5-8.
ResponderEliminarBesos.
Les galetes son la meva assignatura pendent...estes semblen molt bones i tan fàcils de fer.
ResponderEliminarPetonets
Qué sencillas y con qué pocos ingredientes, es muy fácil la receta recordando el 2-5-8 jeje. besitos guapa
ResponderEliminarQuina bona idea de galetes! les tindrem que provar... petons
ResponderEliminarho tenen tot Roser, mot bones i fàcils, les faré, bsts
ResponderEliminarQué gusto de galletas, más sencillas imposible. Una sola pregunta es manteca o mantequilla lo que utilizas? Porque la mantequilla sí tiene lactosa, pero la manteca no. Un abrazo bonica
ResponderEliminarA si??!! pues voy a reeditar el post! es MANTEQUILLA!! jaja suerte que tengo a especialistas como tu que me enseñais cosas nuevas cada dia!! gracias por el apunto guapa, otra cosa que he aprendido hoy!! besazo!!
Eliminar