Avui una proposta d'arròs precuinat, presentat d'una manera diferent perquè ningú se'n doni compte que no, no l'has fet tu!
El meu pare li encanta fer aquests plat precuinats, la paella, la fideuà..., perquè sempre li surt bé, diu. Clar! Això si, són ideals per quan arribes a casa i no saps que preparar, o no tens temps de fer masses elaboracions.
Ingredients (per 2-3 persones):
- Un pot d'arròs negre PESCASANA
- 1 calamar
- Salsa de tomàquet
- Oli d'oliva
Preparació:
1. Posem el contingut de la llauna a una olla o paella.
2. Ho posem al foc i quan el líquid comenci a bullir afegim l'arròs.
3. Deixem coure a foc mig durant 15 minuts, aproximadament. Fins que el caldo s'hagi evaporat (als últims minuts podem pujar el foc perquè evapori més ràpidament). Reservem.
4. Posem a bullir el calamar a un cassó amb aigua i sal durant 15 minuts (al mateix temps que es fa l'arròs negre). Escorrem, sequem i marquem el calamar a una paella, a foc fort amb un rajolí d'oli d'oliva.
5. Finalment, farcim el calamar amb l'arròs negre, el tallem a rodanxes i acompanyem amb una mica de salsa de tomàquet!!
Un dinar de diumenge ràpid, sa, i bonissim! Presentat d'una forma diferent.
També el podeu acompanyar amb allioli, el millor amic de l'arròs negre com sabeu!
Bon profit!
T'ha quedat molt ben presentat i sense dubtar-ho jo amb allioli! Que bo.
ResponderEliminarUna abraçada
Pues tiene muy buena pinta Roser, besitosss
ResponderEliminarRoser ,una opcion muy buena para las prisas
ResponderEliminarte quedo estupendo presentado
besinos guapa
No sóc gaire d'arròs negre però m´agrada la combinació d´ingredients amb els quals l´has combinat.
ResponderEliminarfácil i molt ben presentat..............i l'all i oli sempre
ResponderEliminarQue original el pot, no?
ResponderEliminarAixò s'ha de provar!
Un petó.
Una manera original de cocinar sobre todo cuando hay poco tiempo.Y la creatividad artística que le has puesto a la presentación, me encanta.
ResponderEliminarPetons.
T'ha quedat molt be i fácil de fer.
ResponderEliminarPues mira, has hecho tuyo un plato precocinado, chiquilla
ResponderEliminarBesitos
Sembla ben bo! A mi em costa comprar plats semi preparats, però reconec que potser m'estic perdent alguna cosa... petons i bon dilluns!
ResponderEliminarVaig veure'ls aquests `pots? així està bo? doncs els provarem! bona setmana!
ResponderEliminarUna forma diferent i original de presentar l'arròs, queda molt bé! petons
ResponderEliminarUna gran opció quan el temps és just i molt bona presentació
ResponderEliminarNo he tastat mai aquests tipus de plats precuinats, ni tan sols els he vist al super. Si dius que surt bo, serà qüestió de tastar-los ;)
ResponderEliminarno ho he vist mai en pot, té molt bona pinta, quan hi ha pressa.... bsts
ResponderEliminarRoser guapa una alternativa per aquells dies molt cançats i per tenir una llauna a la despensa,m'agrada la idea.
ResponderEliminarMil besitos guapa i bona setmana.
Que pinta más buena y que sencillo reina, esto hay que probarlo
ResponderEliminarBesotes x mil
No soy de platos precocinados pero supongo que son practicos
ResponderEliminarBuena pinta
Peto
Quina pinta més bona :)
ResponderEliminarFan uns dissenys molt xulos per aquestes preparacions però no els he tastat mai, abans ni tan sols m'agradava l'arròs negre.
ResponderEliminarPetons.
Una presentación muy original y sabrosa a más no poder. Anda que no está bueno el arroz negro. besos
ResponderEliminar