Avui una tendència americana.....a casa meva! Els CAKE-POPS!!
Són unes boletes de pa de pessic, generalment, recobertes de xocolata i de perles decoratives de colors, per donar-li vistositat, gust i textura!
Els cake pops els podeu fer quan teniu pa de pessic que s'està quedant sec, o amb galetes, o magdalenes....qualsevol massa de pastisseria. Simplement peseu la quantitat que hi hagi i ho barregeu amb la meitat del seu pes amb philadephia o qualsevol formatge cremòs o amb nocilla. S'ha de barrejar bé, perquè es formi una massa compacta i es puguin formar boletes fàcilment, que posteriorment haureu de congelar perquè obtingui la consistència ideal per treballar-la.
Anem a veure com he fet aquests cake-pops!!
Ingredients:
- 300 g de pa de pessic o magdalenes
- 150 g de philadelphia
- 200 g xocolata negre de cobertura
- 200 g xocolata blanca de cobertura
- Colorants liposolubles (blau, vermell, verd....) per tenyir xocolata
- Sprinkles (fideus de xocolata, boletes de colors...) per decorar
Preparació:
1. Esmolleu el pa de pessic o les magdalenes amb les mans, fins que quedin molles. Afegiu-hi la meitat del seu pes de philadelphia i incorporeu-ho bé, de manera que quedi una massa homogènea de pa de pessic i philadelphia, sense ser molt compacta ni molt solta.
2. Aneu fent boletes amb les mans, i un cop les tingueu totes dueu-les una hora al congelador perquè agafin consistència. Si no les voleu fer servir al moment, les podeu congelar.
3. Un cop hagin agafat la consistència desitjada, agafarem la boleta i li clavarem el pal de piruleta. Cobrirem la boleta amb la xocolata negre, xocolata blanca, o xocolata blanca amb colorant (si volem que tingui un color vermell, blau...), treurem l'excès de xocolata fent copets suaus i, finalment, abans que la xocolata es refredi i quedi dura (és un procés bastant ràpid) li afegim la decoració amb els sprinkles que tingueu per casa (fideus de xocolata, boletes, flocs de neu....). Els reserveu drets clavats en un porexpan!
És un joc per nens!!
Com que nosé si m'he explicat bé, ja que és un procés que s'aprén millor veient-ho fer, no llegint-ho, us deixo un video explicatiu.
Si teniu qualsevol dubte, qualsevol pregunta....el que sigui!!! Només cal que me la formuleu que us ajudaré en tot allò que pugui i sàpiga!!
Bon profit!!
2. Aneu fent boletes amb les mans, i un cop les tingueu totes dueu-les una hora al congelador perquè agafin consistència. Si no les voleu fer servir al moment, les podeu congelar.
3. Un cop hagin agafat la consistència desitjada, agafarem la boleta i li clavarem el pal de piruleta. Cobrirem la boleta amb la xocolata negre, xocolata blanca, o xocolata blanca amb colorant (si volem que tingui un color vermell, blau...), treurem l'excès de xocolata fent copets suaus i, finalment, abans que la xocolata es refredi i quedi dura (és un procés bastant ràpid) li afegim la decoració amb els sprinkles que tingueu per casa (fideus de xocolata, boletes, flocs de neu....). Els reserveu drets clavats en un porexpan!
És un joc per nens!!
Com que nosé si m'he explicat bé, ja que és un procés que s'aprén millor veient-ho fer, no llegint-ho, us deixo un video explicatiu.
Si teniu qualsevol dubte, qualsevol pregunta....el que sigui!!! Només cal que me la formuleu que us ajudaré en tot allò que pugui i sàpiga!!
Bon profit!!
nyam nyam... no n'he fet mai encara. Petons!
ResponderEliminarRoser, aquesta recepta em ve com anell al dit...tinc un troç de pa de pessic al congelador que el vull treure i volia fer cake pops i no sabia per on tirar!!!
ResponderEliminarJa t'explicaré com han quedat...
Petonets.
Encara no n'he fet mai, però entre tots al final me'n fareu venir ganes. Potser esperaré un dia que tingui a casa les meves nebodes ;)
ResponderEliminarA tu t'han quedat perfectes!
ei, jo aquest dissabte que ve m'he apuntat a un taller de cake pop. A veure que tal!! Ja penjaré el post
ResponderEliminarQue bé que tan quedat!!!! Jo encara no he provat mai amb aquests pastissets, i em semblen tant bonics... petons
ResponderEliminarN'he vist moltíssimes vegades però n'he fet mai i segur que són molt bons, Però és clar, a casa meva quan faig magdalenes o pa de pessic desapareix abans de poder.se assecar!
ResponderEliminarPetonets
Te han quedado preciosos, yo los preparé una vez y fueron un éxito.
ResponderEliminarUn besito y feliz semana
Una de las cosas más resultonas que he preparado, me encantan, los tuyos están superbonitos con tanto color....geniales Roser
ResponderEliminarTe mando un beso muy grande y te deseo lo mejor en este año nena
qué bonitos, yo no los he hecho nunca y me han entrado unas ganas... bsts
ResponderEliminarEncara recordo el fart de riure que ens vam fer al taler de Sabores!!! ;P molts petonets guapa
ResponderEliminarOoohhh n'has fet uns quants de diferents! aquell vermell intens m'agrada molt!
ResponderEliminarchulisimos y que buenos
ResponderEliminarSón una cucada i tenen tantes possibles versions. a casa l'Annie en prepara tot sovint quan queden restes...
ResponderEliminarPetons
Mira que bonics que t'han quedat!
ResponderEliminarNo son mi dulce favorito, pero no les pongo pegas tampoco, jeje. Te quedaron muy bonitos. Un besiño.
ResponderEliminarJo no n'he fet ni menjat mai, no estic a la moda! jajaja
ResponderEliminarT'han quedat moníssims :)
Petonets
Sandra
Qué ricos Roser, yo los he hecho con crema de cacao, pero no con queso, los probaré. Besicos artista
ResponderEliminarNo n’he fet mai, però aquests teus es veuen fantàstics, tindre que posar-me a la feina hehehe
ResponderEliminarPetons
Quedan monísimos, a ver si me animo a hacerlos porque los tuyos se ven preciosos.
ResponderEliminarBesotes.
te han quedado muy bien y ademas bien buenos Roser
ResponderEliminarpeto
M'encanten els cake pops. Són molt divertits i, per la canalla molt atractius; amb aquests colors. Quines ganes de tornar-ne a fer! Hauré de fer algun pastís, però me n'haurà de sobrar (això ja serà més difícil).
ResponderEliminarUna abraçada!
Doncs fan la mar de goig!!1 i bons ho han de ser!!! bona setmana!petons
ResponderEliminarRose ,te quedaron unos cake pops muy ricos y vistosos ,eres una artista
ResponderEliminarbesinos
Hola bombón, para los mantecados, podrías utilizar mantequilla, no los he probado, la margarina no es la mejor alternativa, seguramente se vendrían más abajo las pastas, se esparcirían mucho. Un besazo
ResponderEliminarNo m´he animat mai a preparar aquestes boletes, però amb lo fàcil que ho expliques, aviat, aviat!!! Estupendes. Petons,
ResponderEliminarCarai quina varietat i que divertits tan quedat, no n'he fet mai i tampoc els he provat, serà qüestió de posar-m'hi.
ResponderEliminarUna abraçada
Veus aquestes encara no les he provat de fer...ho tinc pendent!!!Un petó!
ResponderEliminarTe quedaron geniales Roser. Yo los hice una vez y son una pasada de ricos, lo que los míos no quedaron tan monos
ResponderEliminarBesitos
Els americans de vegades fan coses fantàstiques, jejejej!! Quin goig que fa aquesta safata tan acolorida, genials!!!
ResponderEliminargenials!!!
ResponderEliminarRoser moltes gracies per les teves felicitacions a la meva neta i la meva familia.
Són tan bonics com bons, segur. M'encanten!
ResponderEliminarMarta
Jo n'he fet un parell de cops, i he canviat el formatge per llet condensada (per si no fossin prou empalagosos). Trobo que hi ha un moment en què són molt delicats, just després de passar-los per la cobertura de xocolata, quan encara no s'han endurit, llavors se'm solen desmuntar :-(
ResponderEliminar