Buscar este blog

lunes, 14 de enero de 2013

Cake-pops

Avui una tendència americana.....a casa meva! Els CAKE-POPS!!

Són unes boletes de pa de pessic, generalment, recobertes de xocolata i de perles decoratives de colors, per donar-li vistositat, gust i textura!

Els cake pops els podeu fer quan teniu pa de pessic que s'està quedant sec, o amb galetes, o magdalenes....qualsevol massa de pastisseria. Simplement peseu la quantitat que hi hagi i ho barregeu amb la meitat del seu pes amb philadephia o qualsevol formatge cremòs o amb nocilla. S'ha de barrejar bé, perquè es formi una massa compacta i es puguin formar boletes fàcilment, que posteriorment haureu de congelar perquè obtingui la consistència ideal per treballar-la.

Anem a veure com he fet aquests cake-pops!!

Ingredients:

- 300 g de pa de pessic o magdalenes
- 150 g de philadelphia
- 200 g xocolata negre de cobertura
- 200 g xocolata blanca de cobertura
- Colorants liposolubles (blau, vermell, verd....) per tenyir xocolata
- Sprinkles (fideus de xocolata, boletes de colors...) per decorar


Preparació:

1. Esmolleu el pa de pessic o les magdalenes amb les mans, fins que quedin molles. Afegiu-hi la meitat del seu pes de philadelphia i incorporeu-ho bé, de manera que quedi una massa homogènea de pa de pessic i philadelphia, sense ser molt compacta ni molt solta.

2. Aneu fent boletes amb les mans, i un cop les tingueu totes dueu-les una hora al congelador perquè agafin consistència. Si no les voleu fer servir al moment, les podeu congelar.

3. Un cop hagin agafat la consistència desitjada, agafarem la boleta i li clavarem el pal de piruleta. Cobrirem la boleta amb la xocolata negre, xocolata blanca, o xocolata blanca amb colorant (si volem que tingui un color vermell, blau...), treurem l'excès de xocolata fent copets suaus i, finalment, abans que la xocolata es refredi i quedi dura (és un procés bastant ràpid) li afegim la decoració amb els sprinkles que tingueu per casa (fideus de xocolata, boletes, flocs de neu....). Els reserveu drets clavats en un porexpan!

És un joc per nens!!

Com que nosé si m'he explicat bé, ja que és un procés que s'aprén millor veient-ho fer, no llegint-ho, us deixo un video explicatiu.


Si teniu qualsevol dubte, qualsevol pregunta....el que sigui!!! Només cal que me la formuleu que us ajudaré en tot allò que pugui i sàpiga!!

Bon profit!!

32 comentarios:

  1. nyam nyam... no n'he fet mai encara. Petons!

    ResponderEliminar
  2. Roser, aquesta recepta em ve com anell al dit...tinc un troç de pa de pessic al congelador que el vull treure i volia fer cake pops i no sabia per on tirar!!!
    Ja t'explicaré com han quedat...
    Petonets.

    ResponderEliminar
  3. Encara no n'he fet mai, però entre tots al final me'n fareu venir ganes. Potser esperaré un dia que tingui a casa les meves nebodes ;)
    A tu t'han quedat perfectes!

    ResponderEliminar
  4. ei, jo aquest dissabte que ve m'he apuntat a un taller de cake pop. A veure que tal!! Ja penjaré el post

    ResponderEliminar
  5. Que bé que tan quedat!!!! Jo encara no he provat mai amb aquests pastissets, i em semblen tant bonics... petons

    ResponderEliminar
  6. N'he vist moltíssimes vegades però n'he fet mai i segur que són molt bons, Però és clar, a casa meva quan faig magdalenes o pa de pessic desapareix abans de poder.se assecar!

    Petonets

    ResponderEliminar
  7. Te han quedado preciosos, yo los preparé una vez y fueron un éxito.
    Un besito y feliz semana

    ResponderEliminar
  8. Una de las cosas más resultonas que he preparado, me encantan, los tuyos están superbonitos con tanto color....geniales Roser
    Te mando un beso muy grande y te deseo lo mejor en este año nena

    ResponderEliminar
  9. qué bonitos, yo no los he hecho nunca y me han entrado unas ganas... bsts

    ResponderEliminar
  10. Encara recordo el fart de riure que ens vam fer al taler de Sabores!!! ;P molts petonets guapa

    ResponderEliminar
  11. Ooohhh n'has fet uns quants de diferents! aquell vermell intens m'agrada molt!

    ResponderEliminar
  12. Són una cucada i tenen tantes possibles versions. a casa l'Annie en prepara tot sovint quan queden restes...
    Petons

    ResponderEliminar
  13. No son mi dulce favorito, pero no les pongo pegas tampoco, jeje. Te quedaron muy bonitos. Un besiño.

    ResponderEliminar
  14. Jo no n'he fet ni menjat mai, no estic a la moda! jajaja
    T'han quedat moníssims :)
    Petonets
    Sandra

    ResponderEliminar
  15. Qué ricos Roser, yo los he hecho con crema de cacao, pero no con queso, los probaré. Besicos artista

    ResponderEliminar
  16. No n’he fet mai, però aquests teus es veuen fantàstics, tindre que posar-me a la feina hehehe
    Petons

    ResponderEliminar
  17. Quedan monísimos, a ver si me animo a hacerlos porque los tuyos se ven preciosos.
    Besotes.

    ResponderEliminar
  18. te han quedado muy bien y ademas bien buenos Roser
    peto

    ResponderEliminar
  19. M'encanten els cake pops. Són molt divertits i, per la canalla molt atractius; amb aquests colors. Quines ganes de tornar-ne a fer! Hauré de fer algun pastís, però me n'haurà de sobrar (això ja serà més difícil).

    Una abraçada!

    ResponderEliminar
  20. Doncs fan la mar de goig!!1 i bons ho han de ser!!! bona setmana!petons

    ResponderEliminar
  21. Rose ,te quedaron unos cake pops muy ricos y vistosos ,eres una artista
    besinos

    ResponderEliminar
  22. Hola bombón, para los mantecados, podrías utilizar mantequilla, no los he probado, la margarina no es la mejor alternativa, seguramente se vendrían más abajo las pastas, se esparcirían mucho. Un besazo

    ResponderEliminar
  23. No m´he animat mai a preparar aquestes boletes, però amb lo fàcil que ho expliques, aviat, aviat!!! Estupendes. Petons,

    ResponderEliminar
  24. Carai quina varietat i que divertits tan quedat, no n'he fet mai i tampoc els he provat, serà qüestió de posar-m'hi.
    Una abraçada

    ResponderEliminar
  25. Veus aquestes encara no les he provat de fer...ho tinc pendent!!!Un petó!

    ResponderEliminar
  26. Te quedaron geniales Roser. Yo los hice una vez y son una pasada de ricos, lo que los míos no quedaron tan monos
    Besitos

    ResponderEliminar
  27. Els americans de vegades fan coses fantàstiques, jejejej!! Quin goig que fa aquesta safata tan acolorida, genials!!!

    ResponderEliminar
  28. genials!!!
    Roser moltes gracies per les teves felicitacions a la meva neta i la meva familia.

    ResponderEliminar
  29. Són tan bonics com bons, segur. M'encanten!
    Marta

    ResponderEliminar
  30. Jo n'he fet un parell de cops, i he canviat el formatge per llet condensada (per si no fossin prou empalagosos). Trobo que hi ha un moment en què són molt delicats, just després de passar-los per la cobertura de xocolata, quan encara no s'han endurit, llavors se'm solen desmuntar :-(

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!