Associo l'orxata a l'estiu, i el gelat també (tot i que en menjo durant tot l'any). Què us semblaria, doncs, una fusió d'orxata i gelat?
Aquest postre el vaig tastar fa anys a casa meva, els meus pares van barrejar orxata amb gelat de xocolata i em van dir: té, prova el cubanito? I jo: eing??!!
La veritat és que em va agradar molt i per això us el vull ensenyar a tots vosaltres, perquè qui no l'hagi vist mai, faci la prova ara que estem en plena temporada! Ja m'explicareu......
Ingredients (per 2 gots generosos):
- 500 ml orxata
- 2 boles gelat de xocolata LA FAGEDA
- Un rajolinet de baileys (opcional)
- Menta (per decorar)
Preparació:
1. Servir l'orxata ben freda amb una bola de gelat de xocolata LA FAGEDA.
2. Si us agrada, podeu tirar un rajolinet petit de baileys, de veritat que queda molt bé!
3. Decorem amb una fulleta de menta o no, podem triturar-ho o barrejar-ho amb la cullera.
Ens ho podem pendre com un batut o un postre líquid......
.....a disfrutar de l'estiuet!!!!
Bon profit!
La Roser, no ho dubtis, vaig a provar aquesta original proposta, ara mateix.
ResponderEliminarTinc a la nevera orxata i gelats.
Bona tarda de diumenge.
Jo prefereixo el gelat i la orxata per separat, però, oj! Quina pinta! I si que fa estiu, si!
ResponderEliminarMarta
A mi no m'agrada gens l'orxata, però potser posant-hi el gelat... Si no em quedo amb el gelat sol, jajaja
ResponderEliminarPetonets
Crec que la mescla pot quedar molt bona, i una bona manera de que begui orxata que no em sol agradar especialment.
ResponderEliminarUna abraçada
que bo!!! I amb el rajolí de baileys encara millor, jijiji... :)
ResponderEliminarM'encanta el cubanito! Des de sempre! És clar que amb gelats de la fageda encara no ho he provat mai! Petons
ResponderEliminarNo he tastat mai el cubanito, però perquè ignorant de mi no el coneixia!
ResponderEliminarEm sembla que m'agradarà molt, però això de fer el Baileys opcional, nonono! Ha de ser obligatori, jajaja!!
Petons!
Un cubanito perfecte!!! de bo, eh!!! petó
ResponderEliminarUf si, me apunto a uno !! :)
ResponderEliminarbesines
Sí, sí, amb un toc de baileys és el refresc perfecte per a l'estiu!!! l'orxata m'encanta, en podria beure litres i litres...
ResponderEliminarEn sóc una fan!! ara em falta provar-lo amb el toc de Baileys: cubanito Roser.
ResponderEliminarRoser ,ese cubanito tiene que estar de muerte ,huummm asi fresquin entrara solo
ResponderEliminarbesinos guapa
Sin tu toque de Baileys no sería lo mismo eh? Qué rico tiene que estar, para refrescarse y alimentarse muy bien. Besos
ResponderEliminarOs hemos dado un premio en nuestro blog :D
ResponderEliminarNos encantan tus recetas :D
http://cadoca.es/blog/premio-de-scrapetxea/
Ohhh m'ha semblat una idea genial i deliciosa!!! No ho havia vist mai però t'asseguro que ho provare! jejejej
ResponderEliminarbuen toque tu has marcado con este cubanito¡¡
ResponderEliminarPeto
Un gelat sempre entre la mar de bé, ara que ja fa caloreta Ummm
ResponderEliminarPetons