Ja vé el torn de les receptes amb préssecs! Si si, el camp de mun pare ja n'està ple, i la meva nevera també, així que mans a l'obra!
Avui, però, us mostraré una recepta salada amb préssec. Ahir vaig veure la Carme Ruscalleda elaborant receptes amb préssec i em vaig inspirar!
Una amanida molt completa amb una vinagreta totalment diferent!
Ingredients (per dues persones):
- Enciam
- Tomàquet
- Pruna
- Panses
- Sèsam
PELS FARCELLS DE POLLASTRE:
- 3 làmines de pasta wanton
- 5 filets de pollastre tallats ben fins
- Xampinyons
- Olives negres
- Un rajolí de vi blanc
- 2 cullerades de philadelphia light
- 1 cullerada de parmesà ratllat
- Sal i pebre
PER LA VINAGRETA DE PRÉSSEC:
- 1 préssec d'aigua
- 3-4 fulles d'alfàbrega fresca
- Vinagre de mòdena (1 cullerada)
- Oli d'oliva extra (1-2 cullerades)
- Sal maldon
Preparació:
1. Pels farcells, fem a la planxa els xampinyons juntament amb el pollastre. Al final de la cocció hi afegim un rajolí de vi blanc. Triturem el conjunt amb una picadora i hi afegim les olives negres sense os, la philadelphia, el formatge parmesà, sal i pebre al gust. Formant una pasta homogènea.
2. Farcirem cada làmina de wanton amb una cullerada generosa de la pasta i ho tancarem amb l'ajuda d'un clip (d'escriptori). Ho coem al forn a 200ºC fins que agafi un to daurat, però vigilant que no es cremi. Reservem.
3. Per la vinagreta, triturem tots els ingredients alhora i reservem.
4. Muntem el plat, posant un llit d'encim, tomàquet tallat a daus, la pruna talladeta, panses i sèsam torrat. Amanim l'amanida amb la vinagreta i afegim els farcellets de pollastre.
Un sopar d'estiu perfecte!!
Fresc, nutritiu i light!!
Heu de tastar aquesta vinagreta, és FABULOSA!!!
Bon profit!
Ei!! Quina frescor que desprèn aquesta amanida!! M'encanta! Petons
ResponderEliminarEstas son las recetas que gustan con estas calores, vaya diitas que llevamos, mira que rica y que bien vienen. Besitos
ResponderEliminarAixò de la vinagreta de prèssec, sona però que molt i molt bé!
ResponderEliminarUna amanida molt ben presentada i molt original!
Petons!
A mi m'agrada molt psoar fruita a les amanides.
ResponderEliminarI amb el pollastre, tens una amanida sana i completa que pot ser un plat únic perfectament.
Ostres Roser, apuntadíssima em queda aquesta vinagreta, quina bona pinta!!!
ResponderEliminarUn meset i cap a terres catalanes!!!
Un petonàs wapíssima
Ostres Roser, apuntadíssima em queda aquesta vinagreta, quina bona pinta!!!
ResponderEliminarUn meset i cap a terres catalanes!!!
Un petonàs wapíssima
Quina sort que tens amb aquest camp ple de préssecs! Així pots fer amanides tan bones com aquesta
ResponderEliminarPetonets
Sandra
Bien fresquita toda una delicia y además muy completa.
ResponderEliminarBesos
No només la vinagreta és boníssima, tota l'amanida m'encanta.
ResponderEliminarPTNTS
Dolça
Que original i complerta, m'ha encantat! petons
ResponderEliminarTinc wonton al congelador Roser! M'encanta la idea d'aquesta amanida. A més del toc cruixent del wonton, trobo que amb la vinagreta de préssec la combinació ha de ser boníssima!
ResponderEliminarUUUffff!!! Quina passada d'amanida!!!!
ResponderEliminarSalut i petons,
Olga
Roser ,una receta excelente ,muy completa y digna del mejor de los restaurantes
ResponderEliminarbesinos guapa
Qué pinta más rica guapa, al final voy a tener que comprar la pasta wanton para probarla!
ResponderEliminarbesos
Sóc una fan de les mescles de sabors, l´amanida que has fet és una passada, segur que estava boníssima!! petonets
ResponderEliminarJa veig que has tornat a l'"operació préssec";)M'agrada la idea de posar-ne a la vinagreta, a veure amb què ens sorprens la propera vegada.
ResponderEliminarPetons.
buena idea añadir estos farcellets y la vinagreta de melocoton le da el punto sutil.
ResponderEliminarBss
Qué combinación tan rica, con la vinagreta de melocotón...
ResponderEliminarTengo que buscar las obleas de wanton, porque me encantan...
Un besote.
quina bona combinació d'ingredients per a aquesta deliciosa i refrescant amanida
ResponderEliminarM'agrada més la teva d'amanida, farem un change ;)
ResponderEliminarBon cap de setmana, per cert on compres la pasta wanton?
Gràcies, petons!
als supermercats asiatics, normalment a un que hi ha al carrer balmes, prop de pl.catalunya!! muuuuaa.
EliminarMenuda combinación, muy rica, original y fresquita para esta época.
ResponderEliminarBesos
Cocinando con Montse