Buscar este blog

miércoles, 3 de julio de 2013

Amanida amb vinagreta de préssec i farcells de pollastre

Ja vé el torn de les receptes amb préssecs! Si si, el camp de mun pare ja n'està ple, i la meva nevera també, així que mans a l'obra!

Avui, però, us mostraré una recepta salada amb préssec. Ahir vaig veure la Carme Ruscalleda elaborant receptes amb préssec i em vaig inspirar!

Una amanida molt completa amb una vinagreta totalment diferent!

Ingredients (per dues persones):

- Enciam
- Tomàquet
- Pruna
- Panses
- Sèsam

PELS FARCELLS DE POLLASTRE:
 
- 3 làmines de pasta wanton
- 5 filets de pollastre tallats ben fins
- Xampinyons
- Olives negres
- Un rajolí de vi blanc
- 2 cullerades de philadelphia light
- 1 cullerada de parmesà ratllat
- Sal i pebre

PER LA VINAGRETA DE PRÉSSEC:

- 1 préssec d'aigua
- 3-4 fulles d'alfàbrega fresca
- Vinagre de mòdena (1 cullerada)
- Oli d'oliva extra (1-2 cullerades)
- Sal maldon


Preparació:

1. Pels farcells, fem a la planxa els xampinyons juntament amb el pollastre. Al final de la cocció hi afegim un rajolí de vi blanc. Triturem el conjunt amb una picadora i hi afegim les olives negres sense os, la philadelphia, el formatge parmesà, sal i pebre al gust. Formant una pasta homogènea.

2. Farcirem cada làmina de wanton amb una cullerada generosa de la pasta i ho tancarem amb l'ajuda d'un clip (d'escriptori). Ho coem al forn a 200ºC fins que agafi un to daurat, però vigilant que no es cremi. Reservem.

3. Per la vinagreta, triturem tots els ingredients alhora i reservem.

4. Muntem el plat, posant un llit d'encim, tomàquet tallat a daus, la pruna talladeta, panses i sèsam torrat. Amanim l'amanida amb la vinagreta i afegim els farcellets de pollastre.

Un sopar d'estiu perfecte!!

Fresc, nutritiu i light!!

Heu de tastar aquesta vinagreta, és FABULOSA!!!

Bon profit!

22 comentarios:

  1. Ei!! Quina frescor que desprèn aquesta amanida!! M'encanta! Petons

    ResponderEliminar
  2. Estas son las recetas que gustan con estas calores, vaya diitas que llevamos, mira que rica y que bien vienen. Besitos

    ResponderEliminar
  3. Això de la vinagreta de prèssec, sona però que molt i molt bé!

    Una amanida molt ben presentada i molt original!

    Petons!

    ResponderEliminar
  4. A mi m'agrada molt psoar fruita a les amanides.
    I amb el pollastre, tens una amanida sana i completa que pot ser un plat únic perfectament.

    ResponderEliminar
  5. Ostres Roser, apuntadíssima em queda aquesta vinagreta, quina bona pinta!!!
    Un meset i cap a terres catalanes!!!
    Un petonàs wapíssima

    ResponderEliminar
  6. Ostres Roser, apuntadíssima em queda aquesta vinagreta, quina bona pinta!!!
    Un meset i cap a terres catalanes!!!
    Un petonàs wapíssima

    ResponderEliminar
  7. Quina sort que tens amb aquest camp ple de préssecs! Així pots fer amanides tan bones com aquesta
    Petonets
    Sandra

    ResponderEliminar
  8. Bien fresquita toda una delicia y además muy completa.

    Besos

    ResponderEliminar
  9. No només la vinagreta és boníssima, tota l'amanida m'encanta.
    PTNTS
    Dolça

    ResponderEliminar
  10. Que original i complerta, m'ha encantat! petons

    ResponderEliminar
  11. Tinc wonton al congelador Roser! M'encanta la idea d'aquesta amanida. A més del toc cruixent del wonton, trobo que amb la vinagreta de préssec la combinació ha de ser boníssima!

    ResponderEliminar
  12. UUUffff!!! Quina passada d'amanida!!!!
    Salut i petons,
    Olga

    ResponderEliminar
  13. Roser ,una receta excelente ,muy completa y digna del mejor de los restaurantes
    besinos guapa

    ResponderEliminar
  14. Qué pinta más rica guapa, al final voy a tener que comprar la pasta wanton para probarla!

    besos

    ResponderEliminar
  15. Sóc una fan de les mescles de sabors, l´amanida que has fet és una passada, segur que estava boníssima!! petonets

    ResponderEliminar
  16. Ja veig que has tornat a l'"operació préssec";)M'agrada la idea de posar-ne a la vinagreta, a veure amb què ens sorprens la propera vegada.
    Petons.

    ResponderEliminar
  17. buena idea añadir estos farcellets y la vinagreta de melocoton le da el punto sutil.
    Bss

    ResponderEliminar
  18. Qué combinación tan rica, con la vinagreta de melocotón...
    Tengo que buscar las obleas de wanton, porque me encantan...
    Un besote.

    ResponderEliminar
  19. quina bona combinació d'ingredients per a aquesta deliciosa i refrescant amanida

    ResponderEliminar
  20. M'agrada més la teva d'amanida, farem un change ;)
    Bon cap de setmana, per cert on compres la pasta wanton?
    Gràcies, petons!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. als supermercats asiatics, normalment a un que hi ha al carrer balmes, prop de pl.catalunya!! muuuuaa.

      Eliminar
  21. Menuda combinación, muy rica, original y fresquita para esta época.
    Besos
    Cocinando con Montse

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!