Una altra recepta amb préssecs!! Avui, un postre!
Si us agraden, aneu-me seguint, que ja sabeu que cada any m'he d'inventar les mil i una per aprofitar-los.
La primera varietat que arriba són els d'aigua, després venen els blancs (que són els meus preferits) i finalment els de vinya o grocs. Avui una recepta amb els préssecs d'aigua, perquè tot i tenir poca duresa i ser lleugerament àcids, poden surtir plats irresistibles!
Ingredients (per 2-3 gots):
- 400 g préssecs
- 200 g philadelphia LIGHT (estem a l'operació bikini)
- 50 g sucre moreno
- 2 fulles de gelatina
- 200 ml nata per muntar (aixx....aquí me la salto, l'operació)
- Mermelada de préssec
Preparació:
1. Muntem la nata. Reservem. Posem a hidratar les fulles de gelatina amb aigua freda.
2. Triturem els préssecs pelats i tallats, la philadelphia i el sucre. Escalfem les fulles rehidratades i escorregudes amb un dit d'aigua i les incorporem a la barreja anterior. Tornem a triturar bé. Incorporem amb compte la nata muntada i afegim el conjunt als gots de presentació.
4. Fiquem una cullerada de mermelada de préssec a la superfície, i una fulleta de menta per donar coloret.
5. Al cap d'unes hores, que ja haurà endurit i agafat la consistència desitjada, ja el podreu saborejar!
És un postre ràpid i molt fresquet de fer......
Bon profit!
Una bona manera d'aprofitar l'excedent de préssecs, ha de quedar una mousse deliciosa!
ResponderEliminarAquesta me l´apunto...m¨encanteeennn els préssecs...Et seguiré!!
ResponderEliminarun altre postre bonissim, Roser.
ResponderEliminarBon diumenge
Roser, es senzill i ràpid de fer, fresquet, ideal per aquests dies de calor.
ResponderEliminarPues esto tiene que estar de muerte, aunque hagamos alguna trampilla con la operación bikini, jejeje.
ResponderEliminarUn besote.
Roser ,que rica esta mousse ,me encantan y esta se ve deliciosa
ResponderEliminarbesinos
Senzillet de fer, rapidet i boníssim!
ResponderEliminarPtnts
Dolça
Casi llego!!!
ResponderEliminarPero mas vale tarde que nunca, aunque no nunca me hubiese perdonado perderme esta deliciaaaa
Un besazo
Ei, que bo!! Una mica d'operació bikini, una mica de mousse, una d'operació bikini, una de mousse... i segur que així... mantindrem la línia!! I la vista, quina bona pinta, Roser!
ResponderEliminarsimplemente delicioso!!! es sencillo y lleno de sabor!!!
ResponderEliminarNena ets una artista de les receptes amb préssecs!! jejje petons
ResponderEliminarmuy buena esta mousse de melocoton,como se nota que tienes el proveedor en la familia
ResponderEliminarPeto
Adoro las mousse y ahora para el verano son ideales bien fresquitas.
ResponderEliminarbesines
Quina pintassa Roser!
ResponderEliminarEm demano un parell, que ha d'estar boníssim!
Petons!
Té una pinta espectacular Roser, m'encnaten les mousses!!!
ResponderEliminarMolts petonets
Simplemente delicioso, bien fresquito entra de maravilla.Besos.
ResponderEliminarQue refrescant Roser! Té una pinta molt apetitosa... entra per la vista!
ResponderEliminarPetons!
Mmmm, qué cosa más veraniega y apetecible!!! la perfecta presentación!!!
ResponderEliminarUnes postres perfectes, bones, sane, i refrescants!! petó
ResponderEliminarDoncs a mi els que més m'agraden són els de vinya.
ResponderEliminarContinuem amb el repertori!;)
Que rico!!, un postre fresquito es lo mejor para estos calores. Que buena pinta tiene!! Besos!!
ResponderEliminarjajajajaja, una operación bikini a medias, y estoy contigo en que esos melocotones son una delicia.
ResponderEliminarUn beso!