Quin postre tan gustós!
Ahir va ser un dia de diumenge total! Després de llevar-nos a les 11, anar a comprar el vermut (Martini negre), anar a la recerca de gels (ni a les gasolineres, només en vam trobar a un "paqui", que tenen de tot i sinó ho aconsegueixen), fer una fideuà negra que no les tenia totes, la propera publicació será aquesta recepta que n'estem mooolt orgullosos (si és que tinc un xicot que inclús amb el canell trencat sap fer miracles!). Seguit d'una tarda de cine, més cine i més cine al sofà..... vaig tenir la necessitat d'aixecar el cul i fer un postre per acabar el diumenge una mica ¿atípic?, vaig mesclar préssec i xocolata, i sabeu, va quedar molt bé.
Qui li agradin les natilles de xocolata, li agradarà aquest postre refrescant i suau al paladar.
Ingredients (per a 4 vasets):
PER LA CREMA DE PRÉSSECS:
- 400 g préssecs
- 1 cullerada de gelat de vainilla amb nous de macadàmia LA FAGEDA
- 4 fulles de gelatina
PER LA CREMA DE XOCOLATA:
- 250 ml llet de soja
- 250 ml llet d'avellanes
- 75 g sucre integral
- 30 g maicena
- 100 g cobertura de xocolata
- Coco ratllat
- Menta
Preparació:
1. Per la crema de préssecs, netegem els préssecs i els tallem amb la pell. Els triturem juntament amb el gelat.
2. Rehidratem les fulles de gelatina amb aigua freda i quan aquestes estiguin ben toves, les escalfem amb una mica del puré de préssec fins que es dissolguin. Barregem les fulles de gelatina amb la resta del puré de préssec i les afegim a la base dels vasets de presentació, i ho deixem refredar fins que qualli.
3. Per la crema de xocolata posem en un cassó, les llets, el sucre, la maicena i la xocolata, i remenem fins que començi a bullir. Deixem coure un parell de minuts i deixem refredar.
4. Quan la crema estigui freda, l'afegim damunt el puré de préssec i acabem de decorar amb coco en pols i una fulleta de menta.
Ja li podem ficar cullerada!
Fruita i xocolata en un! Pels qui els hi costi, o no, menjar fruita.....
Bon profit!
un postre rapido y queda un vasito bien combinado y super apetecible
ResponderEliminarBss
apuntado queda xq la pinta es deliciosa!!! con esto sorprendo en casa si o si.
ResponderEliminarOstres, fa una pinta deliciosa!
ResponderEliminarCom ho veus si canvio prèssec per mango? Per allò de l'alergia...
tot i que el més em convenç és la crema de xocolata, jajaja!!
Petons!
fantastic amb mangoo i tant!!! petonets
EliminarUns gotets genials, Roser! Quina meravella de gustos! Sort que també t'encanta la barreja coco xoco que sino no podríem gaudir d'aquesta recepta tan bona que ens expliques!! Petonets
ResponderEliminarDoncs ha estat un experiment d'aquell que no saps com pot sortir, però ha sortit bé! jeje petons
EliminarQuina bona pinta Roser, això ha de ser una delicia!!!
ResponderEliminarPetonets
Roser ,que ricura de postre ,tiene que estar delicioso ,melocoton y chocolate hummmm ,de pecado mortal
ResponderEliminarbesinos guapa
Quina artista, improvisar unes postres així! T'ha quedat molt bonica la presentació, sembla molt bo!
ResponderEliminarMarta
Me ha encantado la mezcla Roser, y con la de melocotones que tengo, no tengo que ir muy lejos para conseguirlos jeje... y además en vasitos, me encanta la presentación. Besos
ResponderEliminarUMMM, estas son las cosas que hacen que un domingo sea perfecto :) me encanta la forma de presentarlo en un frasco de vidrio :)
ResponderEliminarmuchos besitos y esperamos esa fideua negra :) ñam!!!!
Hola Roser, quin vaset més bo!!!!
ResponderEliminarM'encanta la textura que té, i ja no et dic el sabor....
deliciòs.
Un petonet, guapa, i bones vacances!!!!
Ohhh a mi m'encantaria segur!!!! Ho tinc que provar! petons
ResponderEliminarQuin gotet més temptador! Ha de ser una delícia!
ResponderEliminarPetonets
Sandra
Fantàstic! veig que aixecar-se del sofà dóna resultats...
ResponderEliminarA part que aquest gotet ha d'estar bonissim, ho has presentat tan bonic!!!
ResponderEliminarSegur que t'ho van agrair... encara que et costés aixecar-te del sofà...! uns gotets ben temptadors!! petó
ResponderEliminarEn verano estas cremas son geniales, las tienes en el frigo fresquitas y ñammm
ResponderEliminarM'ha agradat la crema de préssec.....mmmmmmm......Quines postres!!!!
ResponderEliminarSalut i petons,
Olga
Un postre senzill ràpid de fer i que va molt be per aquest temps de calor.
ResponderEliminarEste comentario ha sido eliminado por el autor.
ResponderEliminarHola, Roser, els fideus de la fideuà jo sempre els faig amb el nº.2, encara que hi ha qui els fa amb el n º 1 i fins i tot amb els de cabell d'angel.
ResponderEliminarUna abraçada.
Quina delícia, enhorabona Roser :)
ResponderEliminar