Un plat de pollastre gustós, sense gaire oli, sense nates, sense farines, sense sucres......només amb un petit pecat, una mica de formatge (jiji). Segueix sent igual de lleuger ehh.....
La publico, sobretot, perquè si no m'apunto els ingredients que he utilitzat, no tindré ni idea de com tornar-la a fer......
Ingredients (per a 2-3 persones):
- 3 filets de pit de pollastre finets
- 3 làmines de formatge baix en greix (tipus el Cadí)
- 3 rodanxetes petites de formatge de cabra
- 300 g bolets variats congelats
- Un grapat de panses
- 300 ml llet de soja
- 1 culleradeta de kuzú (és una arrel que espesa com la maicena)
- 2 cullerades de salsa de tomàquet
- Sal i pebre
- Oli d'oliva
Preparació:
1. Posem a una paella els bolets directament surtits del congelador i els deixem coure a foc mig fins que s'hagin begut tota l'aigua. Els reservem.
2. Enrotllem cada filet de pit de pollastre amb una làmina de formatge lleuger i una rodanxa del de cabra. Salpebrem i els tanquem amb un escurdents, per evitar que s'obrin durant la cocció.
3. Posem els rotllets de pollastre a la paella, amb una mica d'oli, i deixem que es marqui la superficie, que quedi rosset.
4. Mentrestant triturem 1/3 part dels bolets amb la llet de soja, el kuzú i la salsa de tomàquet. Ho evoquem a la paella on hi tenim el pollastre fent-se, tapem i deixem coure uns 10 minuts a foc lent, juntament amb la resta de bolets que teniem reservats i les panses, de manera que el pollastre s'acabi de fer i la salsa s'espessi lleugerament.
5. Espolsem julivert picat i cap al plat!
Mireu quins ingredients tan sans i quin plat tan vistós i gustós surt.
Ho recomeno de veritat!
Bon profit!
Siempre me ha gustado el pollo con setas, pero este si es tan ligerito como dices aun me gustará más, se ve delicioso, besos
ResponderEliminarTé una pinta exquisita i m'encanten els ingredients que hi has posat. Realment molt bo
ResponderEliminarEncara que sigui estiu a un guisadet com aquest no li pots dir que no! i a sucar-hi pa!!! bon estiu! fins al setembre!
ResponderEliminarJa ho crec que ha d'estar bo! Fa molt bona pinta, i amb aquesta salseta només em falta un trosset de pa per rematar la feina!
ResponderEliminarPetons!
Pues tiene una pinta buenísima, ¡me encanta todo!.
ResponderEliminarNo conocía yo el "kuzú", ¡habrá que buscarlo!.
Besotes.
Roser, ingredients ben sans, un plat molt vistós i un acabat perfecta.
ResponderEliminarLleugerissim i bonisim
ResponderEliminarSi además de la pinta tan apetecible que tiene es ligero ya nada, me lo llevo puesto jajaja
ResponderEliminarbesos
Uau, cuinant amb kuzu??? que això ja és alta cuina, je je je...
ResponderEliminarJo el kuzu el faig servir per fer uns falsos nyoquis de llimona.
M'apunto la idea del pollastre, que per espessir la salsa ha de ser molt més sa que les farines o les nates ;)
Tiene una pinta fabulosa y un colorcito irresistible. Gracias por compartir tu receta!!!
ResponderEliminarHa de ser deliciós......Llàstima que ho pugui provar per als de casa.....al meu marit no li agrada gens el formatge!!!
ResponderEliminarPetons,
Olga
Roser ja ho crec que pots estar orgullosa, t'ha quedat una salseta genial!! segur que ho provo. petons
ResponderEliminarRoser ,estupendo y rico plato ,desde luego te luciste con esa salsa tan buena
ResponderEliminarbesinos guapa
El pollastre, la meva carn preferida! Que bo que sembla, amb la salseta de formatge.... Mmmm!
ResponderEliminarMarta
Nena quin plat més bo que t'ha sortit!!! té un aspecte molt apetitós mmmmmm amb el toc del formatge!!! m'encanta!!!
ResponderEliminarBon estiu guapa :)
Sandra.
Roser qué buena pinta tiene este pollo relleno...me llevo un poquito para probar jjjejeje. besitos guapa
ResponderEliminarA mi si em fiques les paraules pollastre i formatge al títol de la recepta ja em robes el cor directament. M'encanta la combinació, i amb la salseta i els bolets això és un plat de diumenge!!
ResponderEliminarA mi em passa com a l'Eva, que hi ha paraules que ja m'enamoren... Molt fàcil i ha d'estar boníssim. També m'agrada que sigui lleuger, jeje.
ResponderEliminarPetons!
Oh, oohh, oooohhhh!!! pollastre, formatge, bolets... boníssim, i a més lleuger...perfecta la recepta!
ResponderEliminarPtnts
Dolça
No puede apetecerme más ahora mismo. Deliciosa receta.
ResponderEliminarBesos.
Buenos días Roser. Que pinta tan exquisita que tiene este pollo relleno de queso que has preparado, con esa salsa tiene que estar de ensueño, como se suele decir para dejar el plato como la patena. (DELICIOSO POLLO RELLENO)
ResponderEliminarMuchas gracias por tus amables comentarios.
Un beso Paco
me encanta esta receta!!! deliciosa!!!
ResponderEliminarHola guapa tu
ResponderEliminarA casa el pollastre es una de les carns que més agraden, et copio la proposta de super hummm, bon estiu maca
mil petonets Susanna
Mare de deu, quina pinta té el pollastre! xD
ResponderEliminarBss
Con Especias