- Què hi has posat? Torró?!
- No, formatge crema light, estevia en pols i galeta
- ....
Lleuger oi? I ja us asseguro que no es nota, sembla que estiguis menjant torró, com es pensava el meu pare!
No us poso quantitats perquè això va una mica a ull.
Ingredients:
- Préssecs de vinya
- Formatge cremós tipus philadelphia o mascarpone
- Sucre o estevia en pols
- Galetes, atmetlla crocant
Preparació:
1. Peleu els préssecs i els partiu per la meitat, en dos, deixant un foradet al centre de cada una de les meitats. Reservem.
2. Barregem el formatge cremós amb el sucre o amb l'estevia al gust, juntament amb galetes esmicolades o atmetlla crocant. Poseu-hi el que vulgueu que estarà sempre moooolt bo!
3. Farcim cada meitat del préssec amb una cullerada ben generosa de la crema i cap dins!
Una delícia caiguda del cel, o de l'arbre!
Bon profit!
Eiiiiii!!! Quina delícia!!! Me l'apunto pel proper sopar amb amics!!!!!!
ResponderEliminarSalut i petons,
Olga
Aquest farcit sembla exquisist!!! Que fàcil i bé que queda! petons
ResponderEliminarOstres què original Roser!
ResponderEliminarFa molt bona pinta, i han de ser unes postres ideals per un sopar estiuenc!
Amb el teu permís, et copio la recepta, però em salto el prèssec...
Petonets!
Delicioso relleno, me encanta!!!
ResponderEliminarPetons.
Quina delícia Roser, me l'apunto, ummm
ResponderEliminarsencilla de hacer pero con un sabor riquisimo a mas no poder!!!
ResponderEliminar¡Qué postre tan sencillo y tan riquísimo, Roser!. Me encanta.
ResponderEliminarBesotes.
Nena quina bona idea, fàcil, ràpid i bo, a més puc fer-ho amb d'altra fruita, de la que tinguem excedent a l'hort ja ja ja
ResponderEliminarRoser, un postre senzill ràpid de fer i boníssim!
ResponderEliminarAhir vaig veure la recepta pel mòbil i ara he entrat només per veure-la. M'encanta aquesta recepta, ha de ser boníssim i jo que en conec uns quants que no els agrada la fruita, aquesta se la menjaran sense adornar-se'n.
ResponderEliminarPetonets
Tengo que probarlo ¿tu lo has hecho rellenos de ensaladilla rusa? Son una maravillosa delicia.
ResponderEliminarBesos.
ResponderEliminarBuenos días Roser. Que ricos, sanos y originales melocotones rellenos que has preparado. Un postre muy fácil de preparar pero muy exquisito.
Un beso Paco
Que postre más rico, sencillo y apetecible!!
ResponderEliminarbesos
Mira que los he visto un montón de veces y al final nunca me animo a hacerlos!! Te han quedado genial.
ResponderEliminarbesos guapa
Quin puntàs Roser!!! Amb les i l'ametlla barrejada amb el formatge... que bo!
ResponderEliminarPetons!