M'encanta el carbassó i farcir-lo de mil i una coses! És tan versàtil!
Aquesta recepta és ideal per un sopar de picoteo entre amics. És fàcil de fer i queden encantats amb la brandada de lluç, que li aporta suavitat i lleugeresa!
Ingredients:
- 1 carbassó
- 1 filet de lluç
- 1 patata petita cuita
- 1 culleradeta de nata
- Oli d'oliva
- Sal
- Formatge de cabra
- Salsa de tomàquet casolana (per acompanyar)
Preparació:
1. Tallem el carbassó en dos o tres trossos i el coem al vapor durant 10-15 minuts, fins que estigui tovet.
2. Mentrestant, triturem un filet de lluç, cuit prèviament, amb una patata petita cuita, una culleradeta de nata, sal i un rajolinet d'oli. Reservem.
3. Quan el carbassó estigui cuit i fred, el buidem del centre i el farcim amb la brandada que haviem reservat. Posem un medalló de formatge de cabra a la superfície del carbassó i ho portem a gratinar uns minuts al forn.
4. Els presentem amb una mica de tomàquet casolà!
Fàcil, no?!
Bon profit!
Quina bon aidea aquest carbassò farcit.
ResponderEliminarpetons
una delicia!!!!
ResponderEliminarMe encantan , ricos y fáciles, no se les puede pedir más.
ResponderEliminarbesines
Un bon sopar amb aquest carbassó farcit, t'ha quedat molt be.
ResponderEliminarMmmm, qué buena pinta. Ese relleno que le has puesto es un auténtico manjar, qué buenísimos te quedaron guapa!!!
ResponderEliminarJa et trobava a faltar!!! Aquest plat és una delícia així que me l'apunto per a fer-lo que ha de ser una delícia!
ResponderEliminarPetonets
Que rico siempre lo solia hacer con carne picada me gusta tu idea del pescado mas sano
ResponderEliminarbesos
Que rico siempre lo solia hacer con carne picada me gusta tu idea del pescado mas sano
ResponderEliminarbesos
nyam, nyam... això és ideal pel tàper.
ResponderEliminarQué ricos estos calabacines...
ResponderEliminarNunca he hecho la brandada de merluza, ¡tiene que estar buenísima, y muy suave!.
Un besote.
Roser ,me encantan estos calabacines pequeños y les pusiste un relleno estupendo ,que ricos te quedaron
ResponderEliminarbesinos
Eiiiii!!! Aquesta brandada s'ha de provar!!!! Gràcies per la idea!!!!
ResponderEliminarPetons,
Olga
Roser, fàcil i deliciós, quina bona idea la brandada de lluç! petons
ResponderEliminarQuina bona idea,ja tinc ganes de fer aquesta brandada!!!
ResponderEliminarHola corazón, te tengo abandonada!! Me acabo de dar un paseo por las últimas recetas que me había perdido y me gustan todas, sí, hasta el licor, que sabes que no bebo, pero seguro que está buenísimo con ese sabor a melocotón natural. Con estos calabacines me acabas ya de enamorar, qué ricos, la brandada me encanta y resulta un plato delicioso.
ResponderEliminarTe mando un abrazo muy fuerte y ya por fin, me pongo al día con todo!!
Buenas tardes Roser. Que ricos calabacines rellanos que has preparado. Tienen que estar buenísimos con esa brandada de merluza con la que los has rellenado. DELICIOSOS
ResponderEliminarPerdón por no haber dejado ningún comentario estos días, pero he estado unos días de vacaciones y me ha sido imposible. Solo tenía tiempo para pasarme por los blogs amigos, pero sin dejar ningún comentario. Espero que en un par de días todo vuelva a la normalidad.
Un beso Paco
A mi també m'agraden molt els carabassons, de totes maneres, però així farcits són un menjar de luxe! amb el lluç i rematats amb el formatge de cabra segur que estaven d'allò més bons ;)
ResponderEliminarLa mar de rico y saludable.Besosss
ResponderEliminarFàcil i ben bo, Roser! El carbassó és una verdura que també m'encanta!
ResponderEliminar