Buscar este blog

martes, 13 de agosto de 2013

Licor de préssec al ron

Quins nervis! El meu primer licor licor!!!

Doncs aquest any he traspassat el límit de receptes amb préssec.......fins a fer licor de préssec al ron!! La idea la vaig agafar a Andorra, com sabeu, allà està permesa la venta d' alcohol de 90º pel consum humà, quan aquí està totalment prohibit. Vaig comprar 3 ampolles (més val que sobri que no que falti) per fer un intent de "fabricar" licor de préssec.

Al final, remenant per la xarxa vaig trobar una recepta que em va agradar més que no pas la original, licor de préssec macerat amb ron! I el resultat ha quedat molt bé! De suau aroma a ron i préssec per prendre-ho com a "digestiu" després d'un bon àpat!

Ingredients (per a 500 ml aproximadament):

- 3 préssec
- 400 ml ron negre
- 250 ml aigua mineral
- 150 g sucre moreno


Preparació:

1. Netegem i tallem 3 préssecs i ho deixem macerar 3 setmanes amb 400 ml de ron dins una ampolla de vidre.

2. Quan hagi passat aquest temps ho colem, i tirem els trossets de préssec que ja hauran fet la seva funció. Si tasteu un tros de préssec notareu que aquest té tot el gust de ron.

3. Farem un almívar lleuger deixant bullir un parell de minuts l'aigua amb el sucre moreno. Incorporarem l'almívar al ron aromatitzat, i posem el licor a una ampolla de vidre, ben tapada i guardada a la nevera, que sempre és millor un licor ben fresquet.

I apa, ja podem disfrutar d'un licor fet a casa!

Fàcil no, el següent!

Bon profit!

12 comentarios:

  1. Pero que bó!! i que facil no?:P

    petons

    ResponderEliminar
  2. Hola guapa! desconeixia que a Andorra es podia comprar alcohol de 90º per consum humà, que heavy! jo caic rodona segur ja ja ja ja!!!. Aquest licor de préssec té un aspecte deliciós mmmmmm i suau, oi? ji ji ji ji. Ni se'm passa pel cap de fer-ho... però de ben segur que es nota la diferència amb el comprat.
    Per cert! com et va "La teva cuina"??? espero que bé :)
    Petons, Sandra.

    ResponderEliminar
  3. Roser ,eres una artista ,hasta te atreves a hacer licor y seguro que te salio fantastico ,la pinta lo dice todo
    besinos

    ResponderEliminar
  4. Deu ser bonissim!!! A mi després d'un bon àpat m'encanta un xupito cassolà "per fer tirar avall".
    Petonets

    ResponderEliminar
  5. Menudo provecho le estás sacando a los melocotones guapa!! te ha quedado genial.
    besos

    ResponderEliminar
  6. Roser, ha de ser molt bo aquest licor de préssec

    ResponderEliminar
  7. Roser que bo!! Deu baixar be un xupitet d'aquest després d'un àpat! Tindre que anotar-me la recepta, m'ha semblat genial! petons

    ResponderEliminar
  8. Felicitats per aquest primer licor!!!! Ha de ser molt bo......
    Petons,
    Olga

    ResponderEliminar
  9. Roser en cuanto me anime los dejo a todos boquiabiertos!!! jiji! Un besazo wapa y espero que estes disfrutando muchíiiisimo del verano

    ResponderEliminar
  10. Que ideaza el poder hacer nuestro propio licor :)

    Besos.

    ResponderEliminar
  11. Después de una buena comilona este licor llega que ni pintado...

    Abrazos!!

    ResponderEliminar
  12. Mirando blog he dado con el tuyo me ha parecido interesante, me quedo poraqui, tambien te invito a que visites el mio http://madamenaroa.blogspot.com/, saludos desde Uruguay

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!