Quins nervis! El meu primer licor licor!!!
Doncs aquest any he traspassat el límit de receptes amb préssec.......fins a fer licor de préssec al ron!! La idea la vaig agafar a Andorra, com sabeu, allà està permesa la venta d' alcohol de 90º pel consum humà, quan aquí està totalment prohibit. Vaig comprar 3 ampolles (més val que sobri que no que falti) per fer un intent de "fabricar" licor de préssec.
Al final, remenant per la xarxa vaig trobar una recepta que em va agradar més que no pas la original, licor de préssec macerat amb ron! I el resultat ha quedat molt bé! De suau aroma a ron i préssec per prendre-ho com a "digestiu" després d'un bon àpat!
Ingredients (per a 500 ml aproximadament):
- 3 préssec
- 400 ml ron negre
- 250 ml aigua mineral
- 150 g sucre moreno
Preparació:
1. Netegem i tallem 3 préssecs i ho deixem macerar 3 setmanes amb 400 ml de ron dins una ampolla de vidre.
2. Quan hagi passat aquest temps ho colem, i tirem els trossets de préssec que ja hauran fet la seva funció. Si tasteu un tros de préssec notareu que aquest té tot el gust de ron.
3. Farem un almívar lleuger deixant bullir un parell de minuts l'aigua amb el sucre moreno. Incorporarem l'almívar al ron aromatitzat, i posem el licor a una ampolla de vidre, ben tapada i guardada a la nevera, que sempre és millor un licor ben fresquet.
I apa, ja podem disfrutar d'un licor fet a casa!
Fàcil no, el següent!
Bon profit!
Pero que bó!! i que facil no?:P
ResponderEliminarpetons
Hola guapa! desconeixia que a Andorra es podia comprar alcohol de 90º per consum humà, que heavy! jo caic rodona segur ja ja ja ja!!!. Aquest licor de préssec té un aspecte deliciós mmmmmm i suau, oi? ji ji ji ji. Ni se'm passa pel cap de fer-ho... però de ben segur que es nota la diferència amb el comprat.
ResponderEliminarPer cert! com et va "La teva cuina"??? espero que bé :)
Petons, Sandra.
Roser ,eres una artista ,hasta te atreves a hacer licor y seguro que te salio fantastico ,la pinta lo dice todo
ResponderEliminarbesinos
Deu ser bonissim!!! A mi després d'un bon àpat m'encanta un xupito cassolà "per fer tirar avall".
ResponderEliminarPetonets
Menudo provecho le estás sacando a los melocotones guapa!! te ha quedado genial.
ResponderEliminarbesos
Roser, ha de ser molt bo aquest licor de préssec
ResponderEliminarRoser que bo!! Deu baixar be un xupitet d'aquest després d'un àpat! Tindre que anotar-me la recepta, m'ha semblat genial! petons
ResponderEliminarFelicitats per aquest primer licor!!!! Ha de ser molt bo......
ResponderEliminarPetons,
Olga
Roser en cuanto me anime los dejo a todos boquiabiertos!!! jiji! Un besazo wapa y espero que estes disfrutando muchíiiisimo del verano
ResponderEliminarQue ideaza el poder hacer nuestro propio licor :)
ResponderEliminarBesos.
Después de una buena comilona este licor llega que ni pintado...
ResponderEliminarAbrazos!!
Mirando blog he dado con el tuyo me ha parecido interesante, me quedo poraqui, tambien te invito a que visites el mio http://madamenaroa.blogspot.com/, saludos desde Uruguay
ResponderEliminar