Buscar este blog

miércoles, 19 de junio de 2013

Galetes de parmesà

Aquestes galetes les vaig aprendre d'un curs de cuina de la Mireia Carbó ja fa més d'un any. Doncs ha arribat el dia de dur-les a terme.

Són unes galetes simples i molt fàcils de fer, on podeu jugar amb els ingredients i afegir-hi panses, orenga, picant.....allò que més gràcia us faci i veureu quin aperitiu tan ràpid i senzill us sortirà, que li encantarà als vostres invitats, sobretot, perquè no esperem una galeta d'entrant!!!

Ingredients (per unes 14 galetes):

- 100 g farina
- 100 g mantega
- 100 g parmesà ratllat


Preparació:

1. Es desfà la mantega al microones, vigilant que no se us cremi, i es barreja amb la farina i el parmesà.

2. Un cop es formi una massa homogènea, agafem cullerades i les posem a sobre d'una safata de forn forrada amb paper de forn. I les coem a 200ºC fins que comencin a agafar color.

3. Les treiem del forn i les deixem refredar, i llestes per cruspir!

Queden unes galetes delicades al tacte i molt suaus en gust.
Queda un aperitiu per quedar bocabadat!

Bon profit!

29 comentarios:

  1. oh, si semblen ben fàcils, i han de ser boníssimes! Una pregunta, com barreges tots els ingredients, en fred i fas una boleta? O els escampes en calent a la safata de forn? Petons!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Barrejo tots els ingredients en fred, amb una espàtula, i poso cullerades (que no cal que siguin perfectes)sobre el paper de forn, separades perquè no s'enganxin mentre es couen. ;-) espero que t'hagi ajudat

      Eliminar
  2. Roser ,pues si que es un aperitivo facil y rico ,me gusta
    besinos guapa

    ResponderEliminar
  3. Unes galetes molt bones pels formatgers com nosaltres Umm
    Petons

    ResponderEliminar
  4. Oh!!! Que bones aquestes galetes Roser! El parmesà és dels meus formatges preferits, així que anotada es queda aquesta recepta i a veure si trobo un moment per dur-les a terme, segur que agradaran molt!!! :P

    Una abraçada bonica!

    ResponderEliminar
  5. sí que es veu fàcil!! i a mi també m'agrada molt el formatge parmesà..ho haurem de provar!! :-)

    ResponderEliminar
  6. M'encanten les galetes de formatge!
    PTNTS
    Dolça

    ResponderEliminar
  7. Mira que mai recordo les quantitats però crec que d'aquesta si.;)
    Una vegada en vaig tastar unes que em van encantar, va bé tenir la recepta.
    Petons.

    ResponderEliminar
  8. Fàcils, fàcils.... i ràpides de fer. M'encanten!! Tinc tots els ingredients a casa.....jajaja. Ja tinc feina a fer aquesta tarda.
    petonets guapa. MAR, de EQNME

    ResponderEliminar
  9. Osti, mira que fa temps que volia fer unes galetes com aquestes, i desconeixia els ingredients!

    Ara ja no tinc excusa, gràcies!

    Petons!

    ResponderEliminar
  10. Ohh que fàcil! Amb parmesà tenen que estar delicioses! Ho provaré petons

    ResponderEliminar
  11. Oh que bones per aperitiu. Amb el toc de parmesà ........bonissimes.
    petons

    ResponderEliminar
  12. Qué ricas!, con lo que me gusta el parmesano, hice en una ocasión unas y eran superadictivas, me las comí yo todas (que vergüenza reconocerlo, es que me las comí una detrás de otra). Y tú te las comiste también solita o te ayudaron?

    ResponderEliminar
  13. vaya galletas de parmesano mas ricas q te has preparado. la verdad q son una delicia
    saludos

    ResponderEliminar
  14. Yo no podría parar de comerlas, ¡qué cosa más rica!.
    Un besote.

    ResponderEliminar
  15. UUUfff!! Quina temptació!!!! No deixaria ni una!!!!
    Salut i petons,
    Olga

    ResponderEliminar
  16. A casa ja les he et més d'un cop! Amb dàtils i nous també queden boníssimes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. si, anava a fer la teva recepta, ja m'hi vaig fixar ja, pero al final em vaig decantar per la clàssica. A la propera!

      Eliminar
  17. super apetecibles estas galletas siempre¡¡
    Peto

    ResponderEliminar
  18. Aix Roser amb les teves receptes de formatge em crearàs una addicció irremediable!!!M'agraden les galetes i el parmesà em torna boja!

    ResponderEliminar
  19. Aix Roser amb les teves receptes de formatge em crearàs una addicció irremediable!!!M'agraden les galetes i el parmesà em torna boja!

    ResponderEliminar
  20. Unas galletas muy ricas hace tiempo que no las hago un dia de estos caen
    besos

    ResponderEliminar
  21. Roser, si porten formatge de ben segur que m'agraden aquestes galetes.

    ResponderEliminar
  22. ideals per la revetlla!!! petonets guapa

    ResponderEliminar
  23. Roser, amb el que m'agrada el parmesà, quina passada de galetes!! I a més super senzilles de fer!!
    Un petó.

    ResponderEliminar
  24. Para un aperitivo con invitados son todo un acierto!!

    Una abraçada i bon estiu!

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!