Aquestes galetes les vaig aprendre d'un curs de cuina de la Mireia Carbó ja fa més d'un any. Doncs ha arribat el dia de dur-les a terme.
Són unes galetes simples i molt fàcils de fer, on podeu jugar amb els ingredients i afegir-hi panses, orenga, picant.....allò que més gràcia us faci i veureu quin aperitiu tan ràpid i senzill us sortirà, que li encantarà als vostres invitats, sobretot, perquè no esperem una galeta d'entrant!!!
Ingredients (per unes 14 galetes):
- 100 g farina
- 100 g mantega
- 100 g parmesà ratllat
Preparació:
1. Es desfà la mantega al microones, vigilant que no se us cremi, i es barreja amb la farina i el parmesà.
2. Un cop es formi una massa homogènea, agafem cullerades i les posem a sobre d'una safata de forn forrada amb paper de forn. I les coem a 200ºC fins que comencin a agafar color.
3. Les treiem del forn i les deixem refredar, i llestes per cruspir!
Queden unes galetes delicades al tacte i molt suaus en gust.
Queda un aperitiu per quedar bocabadat!
Bon profit!
Preparació:
1. Es desfà la mantega al microones, vigilant que no se us cremi, i es barreja amb la farina i el parmesà.
2. Un cop es formi una massa homogènea, agafem cullerades i les posem a sobre d'una safata de forn forrada amb paper de forn. I les coem a 200ºC fins que comencin a agafar color.
3. Les treiem del forn i les deixem refredar, i llestes per cruspir!
Queden unes galetes delicades al tacte i molt suaus en gust.
Queda un aperitiu per quedar bocabadat!
Bon profit!
oh, si semblen ben fàcils, i han de ser boníssimes! Una pregunta, com barreges tots els ingredients, en fred i fas una boleta? O els escampes en calent a la safata de forn? Petons!
ResponderEliminarBarrejo tots els ingredients en fred, amb una espàtula, i poso cullerades (que no cal que siguin perfectes)sobre el paper de forn, separades perquè no s'enganxin mentre es couen. ;-) espero que t'hagi ajudat
EliminarSí, sí, gràcies!
EliminarRoser ,pues si que es un aperitivo facil y rico ,me gusta
ResponderEliminarbesinos guapa
Unes galetes molt bones pels formatgers com nosaltres Umm
ResponderEliminarPetons
Oh!!! Que bones aquestes galetes Roser! El parmesà és dels meus formatges preferits, així que anotada es queda aquesta recepta i a veure si trobo un moment per dur-les a terme, segur que agradaran molt!!! :P
ResponderEliminarUna abraçada bonica!
sí que es veu fàcil!! i a mi també m'agrada molt el formatge parmesà..ho haurem de provar!! :-)
ResponderEliminarM'encanten les galetes de formatge!
ResponderEliminarPTNTS
Dolça
Mira que mai recordo les quantitats però crec que d'aquesta si.;)
ResponderEliminarUna vegada en vaig tastar unes que em van encantar, va bé tenir la recepta.
Petons.
Fàcils, fàcils.... i ràpides de fer. M'encanten!! Tinc tots els ingredients a casa.....jajaja. Ja tinc feina a fer aquesta tarda.
ResponderEliminarpetonets guapa. MAR, de EQNME
Osti, mira que fa temps que volia fer unes galetes com aquestes, i desconeixia els ingredients!
ResponderEliminarAra ja no tinc excusa, gràcies!
Petons!
Ohh que fàcil! Amb parmesà tenen que estar delicioses! Ho provaré petons
ResponderEliminarOh que bones per aperitiu. Amb el toc de parmesà ........bonissimes.
ResponderEliminarpetons
Qué ricas!, con lo que me gusta el parmesano, hice en una ocasión unas y eran superadictivas, me las comí yo todas (que vergüenza reconocerlo, es que me las comí una detrás de otra). Y tú te las comiste también solita o te ayudaron?
ResponderEliminarjeje me ayudaron!! pero lo reconozco, son adictivas!! besos
Eliminarvaya galletas de parmesano mas ricas q te has preparado. la verdad q son una delicia
ResponderEliminarsaludos
Yo no podría parar de comerlas, ¡qué cosa más rica!.
ResponderEliminarUn besote.
UUUfff!! Quina temptació!!!! No deixaria ni una!!!!
ResponderEliminarSalut i petons,
Olga
A casa ja les he et més d'un cop! Amb dàtils i nous també queden boníssimes.
ResponderEliminarsi, anava a fer la teva recepta, ja m'hi vaig fixar ja, pero al final em vaig decantar per la clàssica. A la propera!
Eliminarsuper apetecibles estas galletas siempre¡¡
ResponderEliminarPeto
Aix Roser amb les teves receptes de formatge em crearàs una addicció irremediable!!!M'agraden les galetes i el parmesà em torna boja!
ResponderEliminarAix Roser amb les teves receptes de formatge em crearàs una addicció irremediable!!!M'agraden les galetes i el parmesà em torna boja!
ResponderEliminarUnas galletas muy ricas hace tiempo que no las hago un dia de estos caen
ResponderEliminarbesos
han d´estar bonísimes Roser, bsts
ResponderEliminarRoser, si porten formatge de ben segur que m'agraden aquestes galetes.
ResponderEliminarideals per la revetlla!!! petonets guapa
ResponderEliminarRoser, amb el que m'agrada el parmesà, quina passada de galetes!! I a més super senzilles de fer!!
ResponderEliminarUn petó.
Para un aperitivo con invitados son todo un acierto!!
ResponderEliminarUna abraçada i bon estiu!