Si ja vaig publicar una entrada del baileys casolà, ara toca una de la crema de ratafia casolana!!
La ratafia és un licor de nous, espècies i herbes que es converteix en un "digestiu" ideal per a finiquitar un bon àpat.
Aquí us paso la recepta del que més s'assembla a la crema de ratafia que comercialitzen. És idoni per afegir al café, a modo de "cigaló", café sol amb un rajolí de la crema, i sense afegir-hi sucre.
Ingredients:
- 1 pot petit de llet condensada
- La mateixa mesura del pot de nata líquida per muntar
- 1/2 mesura del pot de licor de ratafía (o al gust)
- 1 culleradeta de cacao en pols
Preparació:
1. Triturem tots els ingredients, ho evoquem a un pot de vidre i cap a la nevera!!
Quan estigui ben fred ja ho podreu saborejar!
I a disfrutar d'aquests moments!
Bon profit!
Segur que esta bonissim! petons
ResponderEliminaramb lo bona que està la ratafia, aquesta cremeta ha de ser..... exquisida
ResponderEliminarNo conocía la ratafía, a ver si la encuentro y la pruebo. Un besico y buena semana.
ResponderEliminarUna crema que ha de ser bonissima .........quan tingui la ratafia feta d'aquest any, segur que ho probo ......... ara no que m'en queda poqueta ........jejejjee
ResponderEliminarPtns.
Roser ,pues si que tiene que estar rica esa cremina para el cafetin de media tarde
ResponderEliminarbesinos guapa
Fa una pinta excel·lent, miraré d'arriscar-me a fer-ho !
ResponderEliminarNo sóc de licors..l'´unic que m´agrada és la seva olor..però es veu amb bon color.
ResponderEliminarNo conocía la ratafia pero segura que me gusta que todos estos licores me suelen gustar. Te quedó riquísimo seguro.l
ResponderEliminarbesos
Qué rico, me gusta la idea de utilizarlo con el café
ResponderEliminarBesitos
mmmm! Ha de ser bona, aquesta barreja! A mi m'encanta la ratafia. En faig a casa de casolana, algun any!! I dura molt temps! Bé, mentre no s'acaba... he he he.
ResponderEliminarCaram, deu ser un licor dolç de vici total... I 100% català, je je je... ;)
ResponderEliminarAgradant la ratafia, aquesta barreja deu ser de vici total !!!
ResponderEliminarPetons
ha d´estar boníssim, Roser, posan un xupito, bsts
ResponderEliminarSembla mentida que sigui tan fàcil de fer! I tan bo com és!
ResponderEliminarMarta
Amb l'afició que tinc als licors casolans, aquest segur que cau, jeje!
ResponderEliminarPetonets!!
Qué rico... esos licores son muy "peligrosos", porque te puedes beber la botella entera sin darte cuenta, jejeje.
ResponderEliminarUn besote.
Qué apañada que eres Roser, esto de los licores caseros me gusta mucho, aunque no me los beba. Besos
ResponderEliminarRoser, fins i tot licors! Et pots muntar un bar de copes, un restaurant, un bar de tapes...
ResponderEliminarPetons!
Buenas Tardes Roser. Que rica que tiene que estar esta crema que nos has preparado. Muchas gracias por compartirla con todos nosotros.
ResponderEliminarUn beso Paco
Quien pudiera saborearlo amiga. Licor de ratafía, la primera vez que lo oigo.
ResponderEliminarBesos.
Quina delícia Roser. M'encanta de ben segur que ho provaré!!!
ResponderEliminarPetonets
trifasic de ratafia? jijiji. petonets guapa
ResponderEliminarQue rico!!! una crema estupenda.
ResponderEliminarBesos
Cocinando con Montse
La primera vez que oigo ese licor, Hala ya he aprendido algo hoy. Me encantaría probarlo.
ResponderEliminarUn beso
El pot petit de quina mesura hauria de ser?
ResponderEliminarI d'altra banda, la 1/2 mesura vol dir que seria la meitat del que s'hi posi de nata (1/2 pot)?
Gràcies!