Mireu si m'agrada el menjar mexicà, que he adaptat un plat de macarrons a la mexicana......el meu plat de macarrons ANDELE!!
Ideal com a amanida de pasta per després d'un dia de platja o piscina, en ple mes de juliol o agost, en plenes vacances!...com estic eh (això és perquè les dec necessitar). Igualment, ara per ara és fantàstic aquest plat de pasta!
Ideal com a amanida de pasta per després d'un dia de platja o piscina, en ple mes de juliol o agost, en plenes vacances!...com estic eh (això és perquè les dec necessitar). Igualment, ara per ara és fantàstic aquest plat de pasta!
És una amanida que li pots posar el que vulguis. Jo l'he feta així, i us he de confessar que és molt refrescant i passa molt bé!
Ingredients (per a dues persones):
- 200 g macarrons
- 1 alvocat madur
- 1 tomàquet d'amanida madur
- 1/2 ceba tendra
- 1 pebrot verd italià
- 1 llauna de tonyina a l'oli d'oliva
- Tabasc
- Sal
Preparació:
1. Bullim els macarrons fins que estiguin cuits, uns 10 minuts. Escorrem i reservem.
2. Tallem la resta d'ingredients a dauets molt petits i ho barregem amb els macarrons. Hi tirem unes gotes de tabasc, que li dóna alegria al plat!
Un dinar complet per grans, petits, alts, baixos, homes, dones......
Sino posem un punt de color i alegria als nostres plats, qui ens ho posarà!??
Bon profit!
Un dinar complet per grans, petits, alts, baixos, homes, dones......
Sino posem un punt de color i alegria als nostres plats, qui ens ho posarà!??
Bon profit!
Com m'ha agradat el nom de la recepta Roser!
ResponderEliminarUna amanida ben original, i ben bona, segur que la faré més d'un dia!
Petonets!
Jo ja m'estic situant al damutn d'una roca amb la platja al davant i amb els peus plens de sorra, i m'està agradant!! A veure si ens deixen una mica de solet per aquest agost no?
ResponderEliminarPetons!
Això ja inspira estiuet!!! Que bo Roser!!!
ResponderEliminarPetonets
Siiiiii, quines ganes de que arribi l'estiu!! Amb aquesta amanida podem anar fent boca. Boníssima! I el nom, molt divertit :)
ResponderEliminarMarta
Pues mira, para ir esperando al verano bien rica que se ve además con aguacate me encanta
ResponderEliminarBesitos
mmm... quins macarros més bons! Visca la cuina de fusió! :)
ResponderEliminarI crec que tots necessitem tant les vacances com tu, je je je...
Que bona aquesta variant mexicana!! Ben fresquets i a veure si ja arriba la caloreta! jejej petons
ResponderEliminarBona aquesta....però, que tens una botiga de menjars online?...juer...!
ResponderEliminarSIiiii!! jeje la tinc una mica abandonada, però allà està! ;-)
Eliminarquè bona combinació!!!! andele, andele! Lupita!!bsts
ResponderEliminarAquesta amanida és ideal ara que ve l'estiu... (quines ganes de que arribi!!). Ha de ser molt refrescant, a mi m'encanten les amanides, tant a l'hivern com a l'estiu, però les de pasta només les faig a l'estiu. M'apunto aquesta!
ResponderEliminarPetons!
un plat ràpid de cuinar i bonissim de menjar
ResponderEliminarun plato muy rico y sano :) me apuntaba a comer mañana... los platos así ahora apetecen mucho. un beso
ResponderEliminarRecetas de una gatita enamorada
Estoy de sorteo!
Dius vacances? jo m'hi apunto, genial el nom, molt divertit!!
ResponderEliminarRoser una ensalada de pasta deliciosa ,ahora solo nos falta que por aqui por el norte nos llegue ese ansiado sol que esperamos
ResponderEliminarbesinos guapa
Vacances!!! com les estem desitjant tota!!
ResponderEliminarI si aquest tipus de plat ens ajuden a arribar-hi amb alegria millor!!! Realmet has posat color al plat!
PTNTS
Dolça
Me gusta, es un plato fresco, ligero y muy apetecible.
ResponderEliminarbesos
Me encanta esa mezcla, yo también la suelo hacer y es que de verdad que sacia un montón pero no te empacha. Qué punto más bueno da el aguacate eh?, un besote guapa
ResponderEliminarJa,jajajajaja, quin nom més divertit!!! amb aquests ingredients, uns macarrons ben bons.... petonsss,
ResponderEliminar