Panna cotta significa nata cuita. És un postre italià, com una mena de flam, molt bo però molt dens, ja que està elaborat a base de nata.
El fem més lleuger i amb un toc de fruita?!
Ingredients (per dos "soja cotta"):
- 300 ml llet de soja
- 60 g sucre glaç
- 2 fulles de gelatina
- Mermelada de maduixes
Preparació:
1. Posem a bullir la llet de soja amb el sucre glaç. Quan arrenqui el bull, afegim les fulles de gelatina rehidratades (amb aigua freda) i escorregudes i remenem fins que aquestes es fonguin.
2. Ho evoquem en motlles de flams i ho deixem quallar unes hores a la nevera.
3. A l'hora de servir-les, hi afegim una culleradeta de mermelada de maduixa a sobre cada "soja cotta".
Una versió molt més lleugera, més sana i que podeu repetir sense remordiments.
Feu-ne la prova! Us animo!
Bon profit!
Com m´agrada el teu lèxic.Al final hauràs de fer un diccionari particular.: soja cotta!! Doncs és una bona pensada perquè la pannacotta depèn de què has menjat abans costa de passar. Almenys a mi.
ResponderEliminarPues me ha parecido una idea fantástica y como dices para aligerarlo viene de lujo.
ResponderEliminarbesos guapa
Apa que bo! Havia probat la panna cotta i m'agrada moltísim, però fer-la amb soja... fins ara ni se m'havia acudit.
ResponderEliminarMoltes grácies per la idea.
Petons!!
Roser me gusta muy bueno y mas ligero ,estupendo
ResponderEliminarbesinos
rico rico y con un sabor unico. ademas da mucho juego en la cocina porque se pueden hacer muchisimas combinaciones
ResponderEliminarsaludos
¡¡que bo!! mai no he probat panna cotta amb llet de soja.
ResponderEliminarNo se, no se...que la pannacota es boníssima!!!! Amb llet de soja s'ha de probar!!!
ResponderEliminarPetonets.
Desde luego que tiene una pinta riquísima y si encima es más ligera pues podemos repetir, no?
ResponderEliminarBesitos
M'agrada la llet de soja, i amb aquesta melmelada la pannacota que has preparat fa salivera! Petons
ResponderEliminarA mi també m'agrada més aquesta opció amb la llet de soja, molt més lleugera que amb nata. I amb la melmelada de maduixa ha de quedar molt bona.
ResponderEliminarQuines ganes de menjar panna cotta que m'han vingut!
ResponderEliminarI això que sigui més lleuger, amb l'operació bikini en marxa, perfecte, jajaja!!
Petons!
Em sembla molt interessant la versió amb llet de soja. I amb el toc de les maduixes m'ha encantat!!
ResponderEliminarhaurem de tastar la teva proposta a veure que tal queda!!!! petonets guapa
ResponderEliminarQué buena pinta tiene Roser, lo haré pero con otra bebida vegetal, que la soja me sienta como una patada en el .... Besos guapi
ResponderEliminarNo hi penso mai en la soja com alternativa a la llet, i llavors ens presentes aquestes idees tan senzilles i tan delicioses...
ResponderEliminarQuina delícia Roser i que fàcil!!! M'encanten aquests tipus de postres!!!
ResponderEliminarHola Roser, tomo nota de tu receta de soja, me encanta la propuesta.
ResponderEliminarBesos.
No he utilitzat mai la soja a la cuina...de fet...ni l'he tastat!!! Serà qüestió d'espavilar-me i fer-ho!!!!
ResponderEliminarPetons,
Olga
Molt bona idea, així jo deu ser tan greixós, que és el que més em molesta de la pannacotta tradicional...
ResponderEliminarMarta
ahora ya la veo bien,jeje.una panna cotta siempre es muy buena y esta versión tuya también
ResponderEliminarpeto
Esto de poder repetir varias veces es una buena idea!!!!!!!
ResponderEliminarAbrazos
Saps que crec que no he tastat mai la panna cotta? Ja ho sé, a què espero.... jeje, l'hauré de provar! Molt bona combinació amb la maduixa!
ResponderEliminarPetons
Una proposta ideal!!! Deliciosa combinació...
ResponderEliminarPetonets