Us agrada la gastronomía portuguesa? Els plats de bacallà, la gran varietat de peix, el pollastre al piri piri, els postres..... m'apassionen (bé, quina cultura gastronómica no m'apassiona a mi?).
Així que avui us ensenyaré un postre que fa perdre els sentits, els seus pastissets de nata. Mmmm.....
Ingredients (per 8 pastissets):
- 1 massa de pasta de full
- 250 ml de llet sencera
- 250 ml nata líquida per cuinar
- 100 g sucre
- 3 rovells d'ou
- 20 g maicena
- sucre glaç i canyella (per espolsar)
Procediment:
1. Fem rodones de la pasta de full i forrem petits motlles de magadalena d'alumini. Reservem.
2. Per la crema de nata, triturem en un cassó la llet, la nata, el sucre, els rovells i la maicena. Quan estigui ben dissolta la mescla ho posem al foc i remenem constantment fins que la mescla espessi.
3. Farcim cada motlle de magdalena amb la crema de nata i ho coem al forn preescalfat a 200 ºC fins que els pastissets estiguin daurats i la crema quallada.
4. Espolsem canyella i sucre glaç per sobre.
Un pecat irresistible!
A Portugal els serveixen calentons, però freds també són de vici!
Bon profit!
Procediment:
1. Fem rodones de la pasta de full i forrem petits motlles de magadalena d'alumini. Reservem.
2. Per la crema de nata, triturem en un cassó la llet, la nata, el sucre, els rovells i la maicena. Quan estigui ben dissolta la mescla ho posem al foc i remenem constantment fins que la mescla espessi.
3. Farcim cada motlle de magdalena amb la crema de nata i ho coem al forn preescalfat a 200 ºC fins que els pastissets estiguin daurats i la crema quallada.
4. Espolsem canyella i sucre glaç per sobre.
Un pecat irresistible!
A Portugal els serveixen calentons, però freds també són de vici!
Bon profit!
Que bons !! No n'he menjat mai , pero amb el ingredients que estan fet segur que m'agradeN .
ResponderEliminarpetons
N'he sentit a parlar i es veu que estàn boníssims, apunto la recepta que els tinc que provar, i t'han quedat amb una pinta mmmmm.
ResponderEliminarUna abraçada
No saps la de dies que fa que tinc aquesta recepta a la meva (eterna...) llista de pendents! M'encanta la pasta de full (sóc addicta a la del Lidl) i la crema també! Ja no pot passar més temps sense que la faci!
ResponderEliminarPetons!
¡¡que bons!!! no sabia la recepta, però tinc una pastisseria portuguesa al meu barri, i sóc una addicta als pastissos de Belem
ResponderEliminarLa gastronomia portuguesa no la conec, però veient aquestes postres segur que em comença a agradar molt! petons
ResponderEliminarRoser ,yo probe estos pasteles en Lisboa y me encantaron ,los tuyos te quedaron geniales ,me gustan
ResponderEliminarbesinos
Deliciosos!! Hi tormaria només per poder tornar-ne a menjar.
ResponderEliminarDe moment m'hauré de conformar-me enduent-me la teva tecepta....
Petonets :-)
Em pensava que seria pitjor quan has mencionat que no era dietètic... però la veritat és que són tant petitones i bufones, aquestes pastes, que hi faria queixalada! Per cert, a Lisboa en vaig tastar. Són boníssimes. Petons!
ResponderEliminarMe vuelven loca esos pasteles, calientes, templados o fríos, jejeje.
ResponderEliminarY a ti te han quedado genial.
Un besote.
Jo també tinc la recepta a pendents...Els vaig provar a la famosa pastisseria deBetlem d´on són originaris. Tota una experiència pels sentits.
ResponderEliminarLe tengo unas ganas tremendas a estos pasteles. Tengo que probarlos
ResponderEliminarbesitos
Tinc una companya de classe que és de Portugal i un cop ens va potar aquests pastissets. Quin vici!!!!!
ResponderEliminarSuper dolços, super llaminers i super calòrics, je je je...
Ben de gust em menjaria un parell ara... mira que n'he sentit a parlar d'aquests pastissets, i encara no n'he menjat!!
ResponderEliminarT'han quedat estupendos!
Petons!
Quina pinta! Enhorabona pel bloc, i si et passes pel "Tot fet a casa" hi tens una sorpresa.
ResponderEliminarhttp://totfetacasa.blogspot.com.es/2013/05/he-rebut-un-premi.html
Una abraçada!
Mira que llevo tiempo queriendo hacer estos pasteles, tienen una pinta deliciosa, voy anotarme la receta y a prepáralos pronto ¡que ricos!, me los has recordado, termino de conocerte y me ha gustado tu blog, Un beso
ResponderEliminarTan i fa que engreixi una miqueta, de tant en tant no passa a més m'ha encantat la recepta així que deuen estar boníssim!!!
ResponderEliminarPetonets
Siempre me ha llamado la atención esta receta, pero nunca me pongo a hacerla y la verdad es que tiene que estar de vicio. Besicos guapa
ResponderEliminarson muy buenos los he probado y me encantan
ResponderEliminarpeto
No he provat mai res de la cuina portuguesa....Podria començar per aquests pastissets!!!
ResponderEliminarGràcies!! Salut!!
Olga
ooooooo quins records aquests pastissets!!!! petonets
ResponderEliminarEn Portugal flipé con el bacalao, pero no me dio por probar estos pasteles, ahora cada vez que los veo tengo unas ganas tremendas de probarlos
ResponderEliminarAbrazos
No seran light però bons segur que si.
ResponderEliminarPetons.
¡Hola!! Acabo de descubrir tu blog y me encuentro con estos pasteles que he visto tantas veces en Portugal (vivo en Galicia y voy muy a menudo a Portugal) y que me he preguntado más de una vez cómo se harán... Anoto tu receta y ya me quedo por "aquí".
ResponderEliminarUn saludo,
Marta ("Sweet & Home la Vida es Duilce")
Normalment quan una cosa és molt bona, és que no sol ser de dieta XD
ResponderEliminar