M'encanta quan el dia s'allarga, la gent surt al carrer i les terrasses s'omplen de vida.
M'encanta quan arriba la fruita de temporada.....tanta varietat i tant bona.
I també m'encanta cuinar delicatessens sense haver d'encendre el foc!
Ingredients (per dues persones):
-250 g salmó congelat
-salsa de soja
-15 fulles d'alfàbrega
-2 cullerades soperes de parmesà ratllat
-2 cullerades soperes de pinyons o un altre fruit sec
-sal i pebre
-150 ml d'oli d'oliva
-Torradetes
Preparació:
1. Tallem el llom de salmó descongelat amb un ganivet, ben fi, li afegim un rajolí de salsa de soja i el reservem a la nevera.
2. Per la salsa pesto, triturem tots els ingredients fins formar una salsa espesa però lleugera.
3. Finalment barregem el salmó amb el pesto i servim, amb unes torradetes.
Un plat totalment d'estiu.
Bon profit!
Molt refrescant i... deliciós!
ResponderEliminarsimplemente delicioso y una receta de lujo para el veranito cuando el calor apriete.
ResponderEliminarsaludos
Què bo està el tartar de salmó, però mai se m'havia ocorregut preparar-ho amb pesto, deu estar deliciós!!
ResponderEliminarPetons!
Totalment d'acord amb els teus gustos :)
ResponderEliminarHa de quedar boníssim i molt gustós!
Molt bo i refrescant.
ResponderEliminarpetons
Eso y unas cervecitas fresquitas y tenemos un aperitivo estupendo
ResponderEliminarBesitos
Senzill ,ràpid, boníssim i ben presentat
ResponderEliminarCom m'agrada aquesta recepta tant fresqueta i ràpida!! El plat de pissarra m'encanta! petons
ResponderEliminarRoser ,que receta mas rica ,me encanta el salmon y el pesto ,asi que me parece excelente
ResponderEliminarbesinos guapa
Que original Roser. He menjat molts cops pesto i molts altres cops tartar de salmó ( o de qualsevol altre cosa) pero mai no se m'hagues acudit juntar-ho. Segur que es bonissim!! Petonets guapa.
ResponderEliminarMAR, de EQNME
una buena combinación Roser tiene que estar muy buena así
ResponderEliminarpeto
ummmmm, ¡¡¡¡bonissim!!
ResponderEliminarOstres, no se m'hauria acudit mai posar pesto a un tàrtar! Deu quedar d'allò més refrescant!
ResponderEliminarPEtonets
Sandra
Molt bo ha d'estar aquest tartar! I el pesto hi ha de quedar genial.
ResponderEliminarPTNTS
Dolça
els tartars no són pas de la meva devoció... amb el pesto potser m'atreviria... petons!
ResponderEliminarA mi el tartar no me gusta ,aunque la pinta es buena .Me quedo con los pasteles de Belen esos me encantan.besinos
ResponderEliminarQue bo i que fresqut!!!
ResponderEliminarPetons
Qué plato tan delicioso Roser, un buen aperitivo para el calor, aunque en eso yo no me parezco a ti (cosa rara) y es que el calor me hunde, no me gusta mucho el verano...pero la fruta de verano sí, menos mal. Besotes
ResponderEliminar