Com sabeu, tot el que porta formatge és la meva devoció! Tant si són receptes dolçes com salades. Avui la cosa va de dolç.....
Aquest pastís que us presento té molts anys, el vaig trobar a una revista de l'any de la pera i sempre que l'he fet, ha triumfat!
Així que avui comparteixo amb tots vosaltres un pastís que té èxit absolut. Us agrada amb base de galeta??
Ingredients:
-150 g galeta
-75 g mantega
PEL FARCIT:
-400 g formatge (philadelphia o mascarpone)
-3 ous
-75 g sucre
-Mermelada o sucre glaç
Preparació:
1. Per la base de galeta, triturem les galetes i hi afegim la mantega desfeta, fins que quedi una pasta de galeta homogenea. Ho estenem per la base d'un motlle d'alumini i ho reservem a la nevera.
2. Pel farcit, triturem els rovells amb el sucre per una banda, i les clares a punt de neu per una altra.
3. Barregem el formatge amb els rovells, i quan estigui ben incorporat hi afegim les clares muntades, amb moviments envolvents, vigilant que no baixin.
4. Ho coem al forn preescalfat a 200ºC durant 30-40 minuts, fins que el centre estigui quallat.
5. Decorem amb sucre glaç o mermelada de maduixa.
O sol, sempre un èxit!
Us recomano que el feu amb meitat philadephia i meitat mascarpone!
Aprofito aquesta entrada per felicitar la meva mare, que fa anyets!!! PER MOLTS ANYS GUAPA!!!
Aprofito aquesta entrada per felicitar la meva mare, que fa anyets!!! PER MOLTS ANYS GUAPA!!!
Bon profit!
Els pastissos de formatge és que em penso que agraden a tothom, fins i tot els que rebutjen el propi formatge se'ls menjen!
ResponderEliminarM'has fet entrar falera de pastís de formatge...
Un pastís ben clàssic , però que sempra triunfa:
ResponderEliminarPetons .......... Felicitats a la teva mare!!!
És el meu pastís preferit!! I presentat així queda molt xulo, Roser! M'encanta. Petons
ResponderEliminarSempre que vaig de restaurant el demano (o la tarta tatin, que també m'encanta) però et pots creure que mai l'he fet a casa? Hi he de posar remei
ResponderEliminarUna abraçada
Isabel
Roser,jo també sóc molt de formatges, mes en salat que en dolç.
ResponderEliminarEncara que aquest pastís t'ha quedat super-deliciós
Aquest pastis em xifla!!!!! és la meva perdició, i ara que l'he vist m'han entrat unes ganes enormes de menjar-ne jejejej petons
ResponderEliminarun classic que m´encanta, i t´ha quedat boníssim, bsts
ResponderEliminarRoser ,en primer lugar felicidades para tu mami
ResponderEliminarLa tarta de queso buenisima y muy acertado lo de poner dos coberturas ,asi se elige
besinos guapa
Este pastel de queso me encanta, delicioso!!!
ResponderEliminarPetons.
Muy rico amiga, es una pasada lo buena que está una tarta de queso con su mermelada...otra delicia más a la saca. Besos
ResponderEliminarRoser, me encanta tu propuesta! Dos coberturas en una misma tarta, genial!!! Y rica pinta tiene, Mmmm, ñam ñam me quedo con las dos
ResponderEliminarBesos desde el Caribe
Un clàssic dels que mai passen de moda i és que està per llepar-se els dits!! No m'estranya que sigui un èxit sempre que el fas, perquè es veu riquíssim!!
ResponderEliminarPetonets!
Quines ganes de fer pastís de formatge!
ResponderEliminarJo et porto el trifàsic, i tu em guardes un trosset?
Petons!
Fet!!! :p
EliminarUn clàssic que mai falla!!! boníssim. petonets
ResponderEliminar¡que bien queda! Así hay para todos los gustos.
ResponderEliminarbss
Elena
Sóc fan de tots els pastissos de formatge!
ResponderEliminarAquest d'avui, amb la base de galeta i la cobertura de melmelada, és un clàssic que no falla mai.
Un clàssic, sí però crec que és el millor dels clàssics. M'encanta el pastís de formatge a més t'ha quedat molt bonica la presentació!!!
ResponderEliminarPetonets
Un clàssic, sí però crec que és el millor dels clàssics. M'encanta el pastís de formatge a més t'ha quedat molt bonica la presentació!!!
ResponderEliminarPetonets
A mí también me encanta el pastel de queso, como es algo que descubrí tarde ahora lo como cada vez que puedo jajaja
ResponderEliminarAbrazos para ti y besotes para tu madre
Ohh, el pastís de formatge és un dels dolços que més li agrada al meu marit... Molt original això de fer meitat amb melmelada i meitat amb sucre glas!
ResponderEliminarPetons!
Uhmmm!! Un clàssic deliciós!!!
ResponderEliminarPetonets :-)
Hola!!! Quin postre mes delicios!!!!
ResponderEliminar