Buscar este blog

domingo, 26 de mayo de 2013

Con de galeta pels gelats LA FAGEDA

Recentment, m'han fet arribar a casa un pack de 5 gelats LA FAGEDA. Com va ser la meva sorpresa quan TOTS em van encantar, bé, ENS van encantar!

- De nata i maduixes
- De iogurt amb fruites del bosc
- De vainilla amb nous de macadàmia
- De xocolata amb trossets de xocolata
- De iogurt de granja

...a cuál mejor!! I a sobre fets a la nostra terra! Per això vaig pensar que les receptes que havia de fer amb aquests gelats haurien de tenir, de protagonista, els GELATS.

Us agrada menjar gelats amb con de galeta??? A mi és com més m'agrada!!

Doncs aquí teniu una recepta de con de galeta per gelats, que tan pot servir com a tulipa i com a cigar, que TRIOMFA com cap!  Apunteu.....

Ingredients (per a 4-6 cons):

- 150 g sucre glaç
- 50 g farina
- 65 g mantega
- 65 g atmetlla picada
- 2 clares d'ou
- 4-6 cullerades d'aigua mineral

- Gelats LA FAGEDA



Preparació:

1. Posem tots els ingredients a una batedora i triturem. Ha de quedar una pasta lleugerament líquida perquè s'extengui bé per la safata de forn.

2. Posem paper de forn a la safata i estenem 3 o 4 cullerades de massa, separades entre si.

3. Ho coem al forn preescalfat a 200ºC fins que es començi a daurar, entre 5-10 minuts.

4. Traiem la safata del forn i, ràpidament, trairem les masses de la safata i li donem la forma que vulguem, de con, de tulipa.......i deixem refredar uns instants. Un cop està fred queda una galeta de consistència dura que es pot trencar.

I ja ho tenim a punt per acompanyar un fantàstic gelat.

Aquest en concret dur gelat de iogurt i gelat de fruites del bosc.....una delícia deliciosa!

Gràcies LA FAGEDA per aquests fantàstics productes! Us animo a tastar-los! 


Bon profit!

20 comentarios:

  1. Molt original la galeta!!
    Ideal per acompanyar els gelats.
    Petons

    ResponderEliminar
  2. Roser ,que ricas estas galletas para los helados ,te quedo un postre perfecto
    besinos

    ResponderEliminar
  3. Quina crac, si fins i tot fas la galeta ;-) Quines ganes de gelat! Aquest de fuites del bosc de la fageda té molt bona pinta!

    ResponderEliminar
  4. Roser, aquest Con de galeta pels gelats t'ha quedat perfecta.

    ResponderEliminar
  5. Uala, qué guay hacer los conos en casa. tengo que probar
    Besitos

    ResponderEliminar
  6. Uns gelats molt bons y una con, ummmmmmmmm

    ResponderEliminar
  7. Genial, has fet un "cucurutxu" casolà, m'encanta la idea! :)

    ResponderEliminar
  8. Això de fer-se el cornet a casa no té preu! Que xulo que t'ha quedat, Roser. I els gelats de la Fageda, boníssims, hi estic d'acord!! Petonets

    ResponderEliminar
  9. faig gelats però el con no l´he fet mai, m´ grada molt la idea, gràcies!!! bsts

    ResponderEliminar
  10. Genial Roser, això sí que són unes postres artesanes! Ens encanta :)

    ResponderEliminar
  11. D'una tulipa n´has fet un cornet...fantàstic! jo també els he rebut...ara em toca a mi. ;-D

    ResponderEliminar
  12. aquests gelats tenen que ser exquisits, i el con t'ha quedat genial, que bo!!! petons

    ResponderEliminar
  13. Que maravilla de helados ¡¡quiero probarlos todos!!

    Besos.

    ResponderEliminar
  14. Dulce receta Roser, y tu salmorejo de muerte, mañana le pido a María(mi mujer) que me haga salmorejo, un poco de envidia sana.
    Besos.

    ResponderEliminar
  15. muy buena esta galeta con unos helados de la Fageda que son bien buenos.Te ha quedado un postre exquisito
    peto

    ResponderEliminar
  16. Aquests cons tenen molt bona pinta!

    M'agraden molt els productes la Fageda, però desconeixia que tinguessin gelats!

    Petonets!

    ResponderEliminar
  17. Buenas tardes Roser. Unos conos estupendos los que has preparado, para rellenarlos con ese buen helado. Te han quedado esos conos extraordinarios.
    Un beso Paco

    ResponderEliminar
  18. ...també lot de La Fageda?,....jeje,
    Bona feina Roser !

    ResponderEliminar
  19. Yo creo Roser que es lo que más me gusta de comerme un helado, la galleta, es ideal lo crujiente que está. Me encanta que lleve almendras. Besos

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!