Recentment, m'han fet arribar a casa un pack de 5 gelats LA FAGEDA. Com va ser la meva sorpresa quan TOTS em van encantar, bé, ENS van encantar!
- De nata i maduixes
- De iogurt amb fruites del bosc
- De vainilla amb nous de macadàmia
- De xocolata amb trossets de xocolata
- De iogurt de granja
...a cuál mejor!! I a sobre fets a la nostra terra! Per això vaig pensar que les receptes que havia de fer amb aquests gelats haurien de tenir, de protagonista, els GELATS.
Us agrada menjar gelats amb con de galeta??? A mi és com més m'agrada!!
Doncs aquí teniu una recepta de con de galeta per gelats, que tan pot servir com a tulipa i com a cigar, que TRIOMFA com cap! Apunteu.....
Ingredients (per a 4-6 cons):
- 150 g sucre glaç
- 50 g farina
- 65 g mantega
- 65 g atmetlla picada
- 2 clares d'ou
- 4-6 cullerades d'aigua mineral
- Gelats LA FAGEDA
Preparació:
1. Posem tots els ingredients a una batedora i triturem. Ha de quedar una pasta lleugerament líquida perquè s'extengui bé per la safata de forn.
2. Posem paper de forn a la safata i estenem 3 o 4 cullerades de massa, separades entre si.
3. Ho coem al forn preescalfat a 200ºC fins que es començi a daurar, entre 5-10 minuts.
4. Traiem la safata del forn i, ràpidament, trairem les masses de la safata i li donem la forma que vulguem, de con, de tulipa.......i deixem refredar uns instants. Un cop està fred queda una galeta de consistència dura que es pot trencar.
I ja ho tenim a punt per acompanyar un fantàstic gelat.
Aquest en concret dur gelat de iogurt i gelat de fruites del bosc.....una delícia deliciosa!
Gràcies LA FAGEDA per aquests fantàstics productes! Us animo a tastar-los!
Bon profit!
Molt original la galeta!!
ResponderEliminarIdeal per acompanyar els gelats.
Petons
Roser ,que ricas estas galletas para los helados ,te quedo un postre perfecto
ResponderEliminarbesinos
Quina crac, si fins i tot fas la galeta ;-) Quines ganes de gelat! Aquest de fuites del bosc de la fageda té molt bona pinta!
ResponderEliminarRoser, aquest Con de galeta pels gelats t'ha quedat perfecta.
ResponderEliminarUala, qué guay hacer los conos en casa. tengo que probar
ResponderEliminarBesitos
Uns gelats molt bons y una con, ummmmmmmmm
ResponderEliminarGenial, has fet un "cucurutxu" casolà, m'encanta la idea! :)
ResponderEliminarAixò de fer-se el cornet a casa no té preu! Que xulo que t'ha quedat, Roser. I els gelats de la Fageda, boníssims, hi estic d'acord!! Petonets
ResponderEliminarfaig gelats però el con no l´he fet mai, m´ grada molt la idea, gràcies!!! bsts
ResponderEliminarGenial Roser, això sí que són unes postres artesanes! Ens encanta :)
ResponderEliminarD'una tulipa n´has fet un cornet...fantàstic! jo també els he rebut...ara em toca a mi. ;-D
ResponderEliminaraquests gelats tenen que ser exquisits, i el con t'ha quedat genial, que bo!!! petons
ResponderEliminarQue maravilla de helados ¡¡quiero probarlos todos!!
ResponderEliminarBesos.
Dulce receta Roser, y tu salmorejo de muerte, mañana le pido a María(mi mujer) que me haga salmorejo, un poco de envidia sana.
ResponderEliminarBesos.
muy buena esta galeta con unos helados de la Fageda que son bien buenos.Te ha quedado un postre exquisito
ResponderEliminarpeto
Aquests cons tenen molt bona pinta!
ResponderEliminarM'agraden molt els productes la Fageda, però desconeixia que tinguessin gelats!
Petonets!
Buenas tardes Roser. Unos conos estupendos los que has preparado, para rellenarlos con ese buen helado. Te han quedado esos conos extraordinarios.
ResponderEliminarUn beso Paco
No ocnozco esos helados, :(
ResponderEliminar...també lot de La Fageda?,....jeje,
ResponderEliminarBona feina Roser !
Yo creo Roser que es lo que más me gusta de comerme un helado, la galleta, es ideal lo crujiente que está. Me encanta que lleve almendras. Besos
ResponderEliminar