Ja arriba el bon temps i ens venen de gust receptes fàcils, ràpides de fer, fresques i sobretot, que ens estalviin de fer servir el forn o fogons, com la salsa pesto.
Tinc publicades varies receptes de pesto, però avui us dóno una amb la quantitat exacte d'ingredients que heu de fer servir.
Apunteu i disfruteu.
Ingredients (per 1 persona):
- 100 g espaguetis
PER LA SALSA PESTO:
PER LA SALSA PESTO:
- 7 fulles d'alfàbrega
- 1 cullerada sopera de parmesà recent ratllat
- 1 cullerada sopera d'avellanes o pinyons
- 1/2 all (opcional)
- Sal
- 50 ml d'oli d'oliva
- 1 cullerada sopera d'aigua
Preparació:
1. Fer bullir els espaguetis amb aigua abundant fins que aquests estiguin cuits. Escorreu i reserveu.
2. Per la salsa pesto, poseu tots els ingredients a un bol i tritureu amb la batedora fins que es formi una salsa ben fina.
3. Barregem els espaguetis amb la salsa pesto.
Podem posar més parmesà per decorar o no....això és a gustos.
La salsa pesto, una de les meves salses preferides......visca Itàlia!!
Bon profit!
- 1 cullerada sopera de parmesà recent ratllat
- 1 cullerada sopera d'avellanes o pinyons
- 1/2 all (opcional)
- Sal
- 50 ml d'oli d'oliva
- 1 cullerada sopera d'aigua
Preparació:
1. Fer bullir els espaguetis amb aigua abundant fins que aquests estiguin cuits. Escorreu i reserveu.
2. Per la salsa pesto, poseu tots els ingredients a un bol i tritureu amb la batedora fins que es formi una salsa ben fina.
3. Barregem els espaguetis amb la salsa pesto.
Podem posar més parmesà per decorar o no....això és a gustos.
La salsa pesto, una de les meves salses preferides......visca Itàlia!!
Bon profit!
Bons, boníssims! Són els meus espaguetti preferits. Petons i visca la primavera!
ResponderEliminarM'encanta el pesto, és una salsa ideal per la pasta, i amb aquests espagettis, perfecte!
ResponderEliminarPetons!
riquisimos espaguettis y me encanta el pesto asi q una combinacion bien rica.
ResponderEliminarsaludos
Mira que en son de bons els espaguetis al pesto Ummm
ResponderEliminarPetons
Unos simples espaguetis que con una salsa como esa queda un plato de 10, me encanta el pesto que has hecho. Besinos
ResponderEliminarM'encanta la salsa al pesto i com dius tu de cara al bon temps entra genial. M'ha fet gràcia veure la teva substitució de pinyons a avellanes i és que la recepta original sempre porta pinyons i jo faig el mateix canvi perquè no m'agraden tant com les avellanes!
ResponderEliminarPetonets
Roser me encanta la salsa pesto ,asi que este plato de pasta lo encuentro divino
ResponderEliminarbesinos
És una de les meves salses preferides... I és tan fàcil, ràpida i bona!!
ResponderEliminarMarta
Si la salsa al pesto no existís se l´haurien d´inventar!
ResponderEliminarUn clásico que nunca falla, me encanta
ResponderEliminarBesitos
ja arriba el temps de mejar pasta i amanides. Molt bona recetpa
ResponderEliminarAmb avellanes enlloc de pinyons també ha de quedar boníssim!!!
ResponderEliminarM'encanta el pesto!!!! Jo encara no tinc planta d'alfàbrega aquest any, em tindré que afanyar! jeje petons
ResponderEliminarM'agrada el suggeriment de posar-hi avellanes. Ha de quedar molt gustós!
ResponderEliminarPTNTS
Dolça
Aquests Espaguetis al pesto senzills de fer i bons, un bon plat per aquests dies de primavera.
ResponderEliminarM'agrada molt Roser, ràpid i bo i a més pots aprofitar el pesto per a més coses.
ResponderEliminarBon cap de setmana.
Hola Roser, nunca habia probado la pasta asi pero lo intentare. Gracias!
ResponderEliminarSaludos desde felicidadenlavida
Un abrazo grande;
Francisco M.
Un clàssic que mai falla! L'olor de l'alfàbrega em torna boja ummmmm
ResponderEliminarMe encanta el pesto, tengo las plantitas de albahaca super pequeñitas porque las hemos plantado de semillas que recogimos el año pasado y estoy deseando que crezcan para hacer esta salsa tan rica. Un besazo
ResponderEliminarPasta, pasta, pasta!!! M'encanta, cuinada sigui com sigui! I quan hi poses parmesà... deliciós!!
ResponderEliminarPetons!