Buscar este blog

jueves, 9 de mayo de 2013

Espaguetis al pesto

Un clàssic.

Ja arriba el bon temps i ens venen de gust receptes fàcils, ràpides de fer, fresques i sobretot, que ens estalviin de fer servir el forn o fogons, com la salsa pesto.
Tinc publicades varies receptes de pesto, però avui us dóno una amb la quantitat exacte d'ingredients que heu de fer servir.
Apunteu i disfruteu.
Ingredients (per 1 persona):

- 100 g espaguetis

PER LA SALSA PESTO:
- 7 fulles d'alfàbrega
- 1 cullerada sopera de parmesà recent ratllat
- 1 cullerada sopera d'avellanes o pinyons
- 1/2 all (opcional)
- Sal
- 50  ml d'oli d'oliva
- 1 cullerada sopera d'aigua


Preparació:

1. Fer bullir els espaguetis amb aigua abundant fins que aquests estiguin cuits. Escorreu i reserveu.

2. Per la salsa pesto, poseu tots els ingredients a un bol i tritureu amb la batedora fins que es formi una salsa ben fina.

3. Barregem els espaguetis amb la salsa pesto.

Podem posar més parmesà per decorar o no....això és a gustos.

La salsa pesto, una de les meves salses preferides......visca Itàlia!!

Bon profit!


20 comentarios:

  1. Bons, boníssims! Són els meus espaguetti preferits. Petons i visca la primavera!

    ResponderEliminar
  2. M'encanta el pesto, és una salsa ideal per la pasta, i amb aquests espagettis, perfecte!

    Petons!

    ResponderEliminar
  3. riquisimos espaguettis y me encanta el pesto asi q una combinacion bien rica.
    saludos

    ResponderEliminar
  4. Mira que en son de bons els espaguetis al pesto Ummm
    Petons

    ResponderEliminar
  5. Unos simples espaguetis que con una salsa como esa queda un plato de 10, me encanta el pesto que has hecho. Besinos

    ResponderEliminar
  6. M'encanta la salsa al pesto i com dius tu de cara al bon temps entra genial. M'ha fet gràcia veure la teva substitució de pinyons a avellanes i és que la recepta original sempre porta pinyons i jo faig el mateix canvi perquè no m'agraden tant com les avellanes!
    Petonets

    ResponderEliminar
  7. Roser me encanta la salsa pesto ,asi que este plato de pasta lo encuentro divino
    besinos

    ResponderEliminar
  8. És una de les meves salses preferides... I és tan fàcil, ràpida i bona!!
    Marta

    ResponderEliminar
  9. Si la salsa al pesto no existís se l´haurien d´inventar!

    ResponderEliminar
  10. Un clásico que nunca falla, me encanta
    Besitos

    ResponderEliminar
  11. ja arriba el temps de mejar pasta i amanides. Molt bona recetpa

    ResponderEliminar
  12. Amb avellanes enlloc de pinyons també ha de quedar boníssim!!!

    ResponderEliminar
  13. M'encanta el pesto!!!! Jo encara no tinc planta d'alfàbrega aquest any, em tindré que afanyar! jeje petons

    ResponderEliminar
  14. M'agrada el suggeriment de posar-hi avellanes. Ha de quedar molt gustós!
    PTNTS
    Dolça

    ResponderEliminar
  15. Aquests Espaguetis al pesto senzills de fer i bons, un bon plat per aquests dies de primavera.

    ResponderEliminar
  16. M'agrada molt Roser, ràpid i bo i a més pots aprofitar el pesto per a més coses.
    Bon cap de setmana.

    ResponderEliminar
  17. Hola Roser, nunca habia probado la pasta asi pero lo intentare. Gracias!

    Saludos desde felicidadenlavida
    Un abrazo grande;
    Francisco M.

    ResponderEliminar
  18. Un clàssic que mai falla! L'olor de l'alfàbrega em torna boja ummmmm

    ResponderEliminar
  19. Me encanta el pesto, tengo las plantitas de albahaca super pequeñitas porque las hemos plantado de semillas que recogimos el año pasado y estoy deseando que crezcan para hacer esta salsa tan rica. Un besazo

    ResponderEliminar
  20. Pasta, pasta, pasta!!! M'encanta, cuinada sigui com sigui! I quan hi poses parmesà... deliciós!!
    Petons!

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!