M'encanten els sandvitxos en sí, qualsevol. A part del clàssic que m'apassiona, el bikini sense pernil, només formatge, sempre que menjo sandvitx fora de casa intento demanar-ne un que mai hagi tastat abans, per provar nous sabors, nous ingredients i noves textures.
Avui us presento un sandvitx fet amb les meves verdures d'estiu preferides, el carbassó i l'albergínia i una proteïna que mai em cansaria de menjar-la, el formatge. Per rematar-lo, untaré el pa amb mascarpone.......
Sin comentarios!
Ingredients:
- 2 llesques de pa de motlle integral
- Mascarpone
- Carbassó
- Albergínia
- 2 làmines de formatge tendre
- 1 culleradeta de mantega
- Oli
- Sal i pebre
Preparació:
1. Tallem l'albergínia i el carbassó a daus i els sofregim a una paella amb una mica d'oli d'oliva, sal i pebre. Quan la verdura estigui tova i cuita ho reservem.
2. Afagem les dues llesques de pa i hi untem mascarpone a una cara. Afegim la verdura generosament i el formatge tendre. Tanquem el sandvitx amb l'altra pa de motlle i li untem mantega a una cara.
3. Ho posem a la sandvitxera fins que l'entrepà estigui al nostre gust i......
Tatxáaaan!!!! A gaudir-ne!!!
Aprofito l'entrada per participar al Memòries d'una cuinera d'aquest mes, que va de SaNdViTxOs!!
Boníssim per un diumenge sopar.......
Bon profiiit!!!
- Oli
- Sal i pebre
Preparació:
1. Tallem l'albergínia i el carbassó a daus i els sofregim a una paella amb una mica d'oli d'oliva, sal i pebre. Quan la verdura estigui tova i cuita ho reservem.
2. Afagem les dues llesques de pa i hi untem mascarpone a una cara. Afegim la verdura generosament i el formatge tendre. Tanquem el sandvitx amb l'altra pa de motlle i li untem mantega a una cara.
3. Ho posem a la sandvitxera fins que l'entrepà estigui al nostre gust i......
Tatxáaaan!!!! A gaudir-ne!!!
Aprofito l'entrada per participar al Memòries d'una cuinera d'aquest mes, que va de SaNdViTxOs!!
Boníssim per un diumenge sopar.......
Bon profiiit!!!
me encanta este sandwich!!! vaya delicia!!!
ResponderEliminarsaludos
Roser ,me encanta ,seguro que esta de muerte y ademas con verdurinas hummmm
ResponderEliminarbesinos guapa
òndia, roser, quina bona pinta. Ideal per sopar diumenge però jo encara diria més, ideal per dinar o sopar qualsevol dia de la setmana!! ha ha ha Petons
ResponderEliminarRoser!! quin sandvitx més original! mai l'hagués fet amb verdures, però té una pinta tan bona... =)
ResponderEliminarPetonets
Mmmmm quin entrepà més bo!!!! a mi també m'agraden molt els biquinis mmmmmmmmmmm que ricos nena.
ResponderEliminarPetons, Sandra.
La millor definició per aquest sandvitx és el formatge fooooos!!
ResponderEliminarM'encanta Roser!!
Petons!
Un sandvitx de temporada, m'encanta!
ResponderEliminarMarta
Tenen una pinta espectacular Roser.
ResponderEliminarPetonets
Con una coca cola al lado, es la cena perfecta!!
ResponderEliminarbesines
Què bona la combinació de verdures i el formatge calent, m'encanta, l'he de provar de fer ja!
ResponderEliminarJO també sóc una fan dels sandvitxos però em menjo un com el que has preparat i després a córrer!
ResponderEliminara mi també m'encanten els sandvitxos, i aquest que has preparat, ideal per a un sopar d'estiu.
ResponderEliminarHija, qué cosa más rica, con las verduritas y ese queso fundido.
ResponderEliminarUna cena ideal.
Besotes.
Quina bona pinta que tenen i a sobre més sans amb les verduretes, que bo!
ResponderEliminarPetons!
Que pinta tan rica tiene :) seguro que no dura un segundo en la mesa... solo hay que ver como se sale el ingrediente por fuera umh. Un besito
ResponderEliminarRecetas de una gatita enamorada
Estoy de sorteo!
uala, quina pinta veure el formatge fos com surt de dins... mmm... fa venir salivera!
ResponderEliminarAquesta sanvitx segur m'encantaria!!! quina delícia! petons
ResponderEliminarsi que estaà fosssssssssssss sí! jajaja. Moltíssimes gràcies per participar guapetona. Petonets
ResponderEliminarOoohhhh, que boooooo!!! M'encanta el formatge fooooooooos! Segur que està boníssim!
ResponderEliminarPetons!
Qué bueno Roser y lo que haces es lo que hay que hacer, utilizar las verduras de temporada, son más baratas y están en su punto. Un besote
ResponderEliminarOle tu, doble de formatge! Sa i bo, nyam!
ResponderEliminarPetons i moltíssimes gràcies per participar.