Si, podria haver estat flam de trifàsic de baileys perfectament. Però aquesta vegada m'he decantat pel tiramisú, sobretot perquè és una recepta d'aprofitament.
Em sobrava mascarpone d'un pastís, magdalenes...... i tenia sobre de flam preparat, així que perquè no fer-lo de tiramisú!!?? Si us agrada aquest postre, us agradarà aquest flam!
Ingredients (per a 4 flams):
- 500 ml llet sencera
- 1 sobre de preparat per flam (sense sucre)
- 50 g sucre
- 75 g mascarpone
- 1 sobre de capuccino en pols o 3 cullerades de café soluble
- Magdalenes o restes de bescuit
- Xarop de xocolata
Preparació:
1. Dissolem el preparat per flam amb una mica de llet freda. Posem la resta de la llet al foc, i quan començi a bullir afegim el preparat per flam dissolt amb la llet, deixem coure un minut i retirem.
2. Seguidament hi afegim el sucre, el mascarpone, el café o capuccino i les magdalenes (al gust, però que no li doni consistència espessa). Triturem i ho afegim en motlles de flam, que prèviament haviem afegit una mica de xarop de xocolata o xocolata fosa, enlloc del clàssic caramel.
3. Deixem refredar a la nevera i quan s'hagi quallat ja us el podeu cruspir!
Un flam diferent, per fer un dia diferent!
Bon profit!
Roser, que bo que ha de ser!! Molt bona idea!! :)
ResponderEliminarPetonets
m'encanten el flams, la textura que tenen m'agrada molt. T'ha quedat molt b i amb una idea molt bona (tiramisú) tinc ganes de probar-lo. Un besote desde el meu blog:
ResponderEliminarelrinconvegetarianodemarga.blogspot.com.es
Tiene que estar muy rico este flan.
ResponderEliminarUn beso.
UUmmmmm que bo Roser!!! t'ha quedat genial! =)
ResponderEliminarUn flam molt original.
ResponderEliminarpetons
Roser,t'ha quedat molt ben presentat i ha d'estar boníssim.
ResponderEliminaraquest flam, ha de ser ......bonissim
ResponderEliminarPues mira con saborcito a tiramisú, eso debe ser una delicia.
ResponderEliminarBesitos
Quin flam més xulo, aquest sí que porta gustos! I veig que un cop triturat no el cous al bany maria, això és que ja queda prou quallat en fred encara que hagis manipulat la primera massa de flam en calent? Petons!
ResponderEliminarno es bany maria perque he utilitzat un sobre de flam preparat, d'aquells que només li cal fred. petonets
EliminarRoser ,esto tiene que estar de pecado hummmm ,una delicia
ResponderEliminarbesinos
Doncs... m'agrada el flam, i m'agrada el tiramisú, així que no tinc excusa per fer-lo!
ResponderEliminarPetons!
A mi m'encanta el tiramisú, aquest flam té que estar de muerte!! petons
ResponderEliminar¿Tú ya sabes que me vuelven loca los flanes, no? ¿Y por qué haces uno tan rico y yo tan lejos? Qué maravilla Roser, me encanta, estoy embobada viendo la foto, le metería la cuchara ya!! Besos
ResponderEliminarEm falta aquest per la cole...M' encanta la traça que tens per aprofitar-ho tot.
ResponderEliminarTé molt bona pinta Roser! No sé d'on treus aquestes receptes tan originals!
ResponderEliminarPetons
genial !!!!!!! ( el tiramisú és una de les meves "drogues", no puc resistir-me ) Fa una pinta excel·lent
ResponderEliminarQue bo, que original i que bonic que t'ha quedat Roser!!!
ResponderEliminarUn flam ben sorprenent me l'apunto que al meu xicot segur que li encanta.
ResponderEliminarUna abraçada
Me l'apunto! a casa som fans dels flams i del tiramisú, així que no pot fallar!! petons
ResponderEliminarM'encanten aquestes receptes d'aprofitament i que versionen altres receptes. I amb el preparat de flam, és super pràctica ;)
ResponderEliminarRecepta apuntada!
Un flam ben exquisit, i molt bona idea!
ResponderEliminaruna idea genial, què bo!!! bsts
ResponderEliminar