Buscar este blog

lunes, 4 de marzo de 2013

Natxos amb formatge a les 4 salses

Últimament no estic fent receptes gaire sanes oi?! Però és que també hem de disfrutar menjant, a més de forma lleugera i nutritiva, també necessitem sortir de la rutina de tant en tant.

Aquesta recepta que us presento és ideal per quan teniu invitats a casa! Sempre volen, perquè a més de vistosos que són, estan realment bons.

Dedico aquesta entrada a la meva amiga i fan Núria Grande, una gran seguidora del bloc que va al·lucinar amb aquest plat de natxos i em va demanar la recepta. Aquí la tens reina!

Ingredients:

- Una bossa de natxos

SALSA DE IOGURT:

- 100 g maionesa
- 1 iogurt grec
- Suc de mitja llimona
- Sal maldon
- Porradell i julivert fresc i picat

SALSA DE TOMÀQUET PICANT:

- 1 pot de salsa de tomàquet fregit casolà
- 1 culleradeta de pebre vermell picant

SALSA GUACAMOLE:

- 2 alvocats madurs
- Suc de 1/3 llimona
- Un rajolí d'oli d'oliva
- Sal i pebre

SALSA PICO DE GALLO:
- 1 tomàquet madur
- 1/2 ceba tendra
- Julivert
- Sal i pebre
- Oli d'oliva


Preparació:

1. Disposarem els natxos sobre un plat apte pel forn o microones, i cobrirem la meitat amb un tipus de formatge i l'altre meitat amb un altre. Ho courem al forn o al microones fins que es fonguin els formatges per tot arreu.

2. Per la salsa de iogurt, barrejarem tots els ingredients en un bol i ho reservarem.

3. Per la salsa de tomàquet, posarem la quantitat de picant que més ens agradi i reservem.

4. Pel guacamole a la meva manera, pelarem els alvocats i amb una forquilla els aplastarem bé fins que quedin ben fins, salpebrem el puré i hi afegim unes gotes de suc de llimona i oli d'oliva per evitar que el guacamole s'oxidi i canvii de color.

5. Finalment, pel pico de gallo, tallarem el tomàquet i la ceba a daus petits, i hi afegirem el julivert picat, sal, pebre i un bon raig d'oli d'oliva. També el podem fer picant amb unes gotes de tabasc si volem.

6. Només ens quedarà repartir les salses per sobre els natxos amb formatge i cap a taula a disfrutar!


Desapareixeran!!

Bon profit!

24 comentarios:

  1. Roser te han quedado riquísimos...besitos y feliz semana

    ResponderEliminar
  2. Roser ,los natxos con esas salsas tiene que estar buenisimos
    besinos

    ResponderEliminar
  3. Quina potència!! M´encanten els natxos amb guacamole.La teva proposta és d´allòmés temptadora i sucosa però jo em comptes de mesclar-les les assaboriria per separat.

    ResponderEliminar
  4. Si és feta a casa segur que és sansa, la recepta! Una altra cosa és que sigui poc calòrica... hi hi hi. M'encanten, les salses que has fet! Petonets

    ResponderEliminar
  5. Una propuesta estupenda, Roser! Me gusta mucho!
    Besotes, guapa!

    ResponderEliminar
  6. Roser, fas unes receptes que em fan salivar... (és que estic a dieta, snif!). Una idea genial, m'encanten totes les receptes que portin formatge, i més encara si es desfà...
    Petons!

    ResponderEliminar
  7. Hola Roser, que rico aperitivo, estupendo.
    Besos.

    ResponderEliminar
  8. Todo cabe en una alimentación equilibrada, hasta aquello que pensamos que no es sano del todo, el truco está en la medida. Y las cosas como son Roser, tú te sabes cuidar muy bien nena. Besicos

    ResponderEliminar
  9. Aquest Natxos t'han quedat molt be i tenen de ser boníssim

    ResponderEliminar
  10. Em xiflen els nachos, serà pel formatge?

    ResponderEliminar
  11. Ais els nachos, a qui no li aagraden? Són deliciosos!
    Petons
    Sandra

    ResponderEliminar
  12. Si ara hi afegeixo una cervesa, tinc un àpat perfecte!
    Nani

    ResponderEliminar
  13. Si els veus el meu fill, segur que et copia la recepta.
    Petons

    ResponderEliminar
  14. Quina llepolia, són complets del tot. A la proxima ja m'avises i també m'hi apunto... petons!

    ResponderEliminar
  15. Un altre molt bona manera de menjar natxos, m’agraden totes les salsetes.
    Petons

    ResponderEliminar
  16. Dí que sí, que de vez en cuando hay que darse un capricho tan rico como este, qué ricos con tanta salsita...

    Abrazos

    ResponderEliminar
  17. Jo tampoc diria que no a uns nachos amb tanta cosa.
    A mi no m'han semblat tan poc sans.
    Petons.

    ResponderEliminar
  18. Ti3nen una pinta exquisita, dan ganas de meter la mano por el monitor y probarlos sin que te enteres, toda una deli ia.
    Un beso Paco

    ResponderEliminar
  19. Tota la raó! s'ha de menjar sa, però de tant en quan algun extra s'ha de fer, sinó seria molt avorrit no!?
    A part que els natxos tampoc és que siguin poc sans. Me l'apunto aquesta recepta, ideal per quan vinguin amics a casa per picar una mica!
    ptns!!

    ResponderEliminar
  20. no pateixis que no estem a dieta! jajajajajja. andale andale. petonets

    ResponderEliminar
  21. Una recepta ideal per un sopar informal de pica pica. En prenc nota!
    I encanra que no sigui per menjar-ne cada dia, de tant en tant no fa mal, eh? ;)

    ResponderEliminar
  22. M'encaten els nachos amb el formatge, però la idea d'acompanyar-ho amb aquestes salse encara està més genial!! Ho tinc que provar! petons

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!