Últimament no estic fent receptes gaire sanes oi?! Però és que també hem de disfrutar menjant, a més de forma lleugera i nutritiva, també necessitem sortir de la rutina de tant en tant.
Aquesta recepta que us presento és ideal per quan teniu invitats a casa! Sempre volen, perquè a més de vistosos que són, estan realment bons.
Dedico aquesta entrada a la meva amiga i fan Núria Grande, una gran seguidora del bloc que va al·lucinar amb aquest plat de natxos i em va demanar la recepta. Aquí la tens reina!
Ingredients:
- Una bossa de natxos
SALSA DE IOGURT:
- 100 g maionesa
- 1 iogurt grec
- Suc de mitja llimona
- Sal maldon
- Porradell i julivert fresc i picat
SALSA DE TOMÀQUET PICANT:
- 1 pot de salsa de tomàquet fregit casolà
- 1 culleradeta de pebre vermell picant
SALSA GUACAMOLE:
- 2 alvocats madurs
- Suc de 1/3 llimona
- Un rajolí d'oli d'oliva
- Sal i pebre
SALSA PICO DE GALLO:
- 1 tomàquet madur
- 1/2 ceba tendra
- Julivert
- Sal i pebre
- Oli d'oliva
Preparació:
1. Disposarem els natxos sobre un plat apte pel forn o microones, i cobrirem la meitat amb un tipus de formatge i l'altre meitat amb un altre. Ho courem al forn o al microones fins que es fonguin els formatges per tot arreu.
2. Per la salsa de iogurt, barrejarem tots els ingredients en un bol i ho reservarem.
3. Per la salsa de tomàquet, posarem la quantitat de picant que més ens agradi i reservem.
4. Pel guacamole a la meva manera, pelarem els alvocats i amb una forquilla els aplastarem bé fins que quedin ben fins, salpebrem el puré i hi afegim unes gotes de suc de llimona i oli d'oliva per evitar que el guacamole s'oxidi i canvii de color.
5. Finalment, pel pico de gallo, tallarem el tomàquet i la ceba a daus petits, i hi afegirem el julivert picat, sal, pebre i un bon raig d'oli d'oliva. També el podem fer picant amb unes gotes de tabasc si volem.
6. Només ens quedarà repartir les salses per sobre els natxos amb formatge i cap a taula a disfrutar!
Desapareixeran!!
Bon profit!
Roser te han quedado riquísimos...besitos y feliz semana
ResponderEliminarRoser ,los natxos con esas salsas tiene que estar buenisimos
ResponderEliminarbesinos
Quina potència!! M´encanten els natxos amb guacamole.La teva proposta és d´allòmés temptadora i sucosa però jo em comptes de mesclar-les les assaboriria per separat.
ResponderEliminarSi és feta a casa segur que és sansa, la recepta! Una altra cosa és que sigui poc calòrica... hi hi hi. M'encanten, les salses que has fet! Petonets
ResponderEliminarUna propuesta estupenda, Roser! Me gusta mucho!
ResponderEliminarBesotes, guapa!
Roser, fas unes receptes que em fan salivar... (és que estic a dieta, snif!). Una idea genial, m'encanten totes les receptes que portin formatge, i més encara si es desfà...
ResponderEliminarPetons!
Hola Roser, que rico aperitivo, estupendo.
ResponderEliminarBesos.
Todo cabe en una alimentación equilibrada, hasta aquello que pensamos que no es sano del todo, el truco está en la medida. Y las cosas como son Roser, tú te sabes cuidar muy bien nena. Besicos
ResponderEliminarAquest Natxos t'han quedat molt be i tenen de ser boníssim
ResponderEliminarUn "picoteo" boníssim
ResponderEliminarEm xiflen els nachos, serà pel formatge?
ResponderEliminarAis els nachos, a qui no li aagraden? Són deliciosos!
ResponderEliminarPetons
Sandra
Si ara hi afegeixo una cervesa, tinc un àpat perfecte!
ResponderEliminarNani
Si els veus el meu fill, segur que et copia la recepta.
ResponderEliminarPetons
Me parece riquisimo, besos
ResponderEliminarQuina llepolia, són complets del tot. A la proxima ja m'avises i també m'hi apunto... petons!
ResponderEliminarUn altre molt bona manera de menjar natxos, m’agraden totes les salsetes.
ResponderEliminarPetons
Dí que sí, que de vez en cuando hay que darse un capricho tan rico como este, qué ricos con tanta salsita...
ResponderEliminarAbrazos
Jo tampoc diria que no a uns nachos amb tanta cosa.
ResponderEliminarA mi no m'han semblat tan poc sans.
Petons.
Ti3nen una pinta exquisita, dan ganas de meter la mano por el monitor y probarlos sin que te enteres, toda una deli ia.
ResponderEliminarUn beso Paco
Tota la raó! s'ha de menjar sa, però de tant en quan algun extra s'ha de fer, sinó seria molt avorrit no!?
ResponderEliminarA part que els natxos tampoc és que siguin poc sans. Me l'apunto aquesta recepta, ideal per quan vinguin amics a casa per picar una mica!
ptns!!
no pateixis que no estem a dieta! jajajajajja. andale andale. petonets
ResponderEliminarUna recepta ideal per un sopar informal de pica pica. En prenc nota!
ResponderEliminarI encanra que no sigui per menjar-ne cada dia, de tant en tant no fa mal, eh? ;)
M'encaten els nachos amb el formatge, però la idea d'acompanyar-ho amb aquestes salse encara està més genial!! Ho tinc que provar! petons
ResponderEliminar