A veure que m'explico.
Aquests bombons són com una espècie de cake-pops (aquelles piruletes de pa de pessic recobertes de xocolata) però sense arribar a ser-ho ja que les proporcions galeta-formatge d'untar són 50:50, en canvi, el pop-cake té proporcions 100-50.
Una altra manera de degustar xocolata.
Ingredients:
- 150 g philadelphia milka
- 150 g galetes de fibra
- Avellanes de Reus
- Xocolata blanca
- Xocolata amb llet
Preparació:
1. Triturem les galetes i les barregem amb la philadelphia milka, fins que quedi tot ben homogeni. Farem boletes i al mig de cada hi posarem una avellana, a modo de sorpresa. Quan tinguem totes les boletes fetes les congelem una horeta aproximadament.
2. Quan hagi passat la hora, traiem les boletes del congelador i desfem al microones la xocolata blanca i la de llet, vigilant que no es cremin.
3. Amb l'ajuda d'un escuradents, anem banyant cada boleta amb la xocolata, deixem refradar sobre un colador (clavant l'escuradents al foradet del colador).
4. Un cop la xocolata estigui dura ja els podrem servir. Els guardem a la nevera mentrestant.
Amb aquesta recepta participo al repte d'aquest mes del Memòries d'una cuinera.
Bon profit!
Ostres Roser, una recepta 10. M'agrada moltíssim i és molt senzill de fer i a més segur que té moltíssim èxit!
ResponderEliminarMolt bona idea Roser! segur que m'agradarien! Bones vacances! Marta
ResponderEliminarQuina proposta més bona! Aquests bombons tenen que estar boníssims i a més semblen força fàcils de fer. Ja n'agafaria un... quina gana!!!
ResponderEliminarUna abraçada guapa!
no sé què m'agrada més, si la idea o el fet de fer servir avellanes! molt bona pensada
ResponderEliminarTenen de ser molt bons aquests bombons i el recobert de xocolata molt ben fet.
ResponderEliminarque bons i semblan fácils de fer.
ResponderEliminarBona Pascua
Qué lujazo de bombones, me encantan.
ResponderEliminarUn besote.
Qué buenos, me gustaría probarlos!
ResponderEliminarAna de JUEGO DE SABORES
Desde luego que tienen que estar riquísimas esas bolitas y sobre todo con el Milka,qué rico
ResponderEliminarBesitos
Roser ,unos bombones deliciosos ,hummm quien los pillara
ResponderEliminarbesinos
Amb galeta! són perfectes per a mi.!
ResponderEliminarUns bombons molt bons, han de ser molt gustosos.
ResponderEliminarUna abraçada
Han d'estar boníssims aquest bombons!
ResponderEliminarbona pasqua!
ptns!
Quina bona idea aquests bombons! Com m'agradarien,ho tinc que provar. Petons
ResponderEliminarQué buena idea Roser y bien ricos tienen que estar, al igual que el paté y el pan anteriores, qué delicias de preparaciones. Un besote
ResponderEliminarAquests bombons me'ls reservo per fer-los amb la meva filla!!!! Mmmmmm..què bons han de ser!!!
ResponderEliminarpetons,
Olga
Rosa, que bons aquets bombons!!!!
ResponderEliminarPetons
Chus
una bona idea!!! el toc de les galetes ha de quedar ben cruixent!!! petonets i gràcies per participar!!!
ResponderEliminarMoltes gràcies Roser, sabent com t'agrada la xocolata s'agraeix el doble la teva participació.
ResponderEliminarpetonets i moltíssimes gràcies per participar.
Que original!!
ResponderEliminarTe dejo mi blog por si quieres echarle un vistazo www.fromsweetland.com
Un saludo,
Patricia.