Buscar este blog

jueves, 28 de marzo de 2013

Bombons de galeta, formatge i xocolata

Com?

A veure que m'explico.

Aquests bombons són com una espècie de cake-pops (aquelles piruletes de pa de pessic recobertes de xocolata) però sense arribar a ser-ho ja que les proporcions galeta-formatge d'untar són 50:50, en canvi, el pop-cake té proporcions 100-50.

Una altra manera de degustar xocolata.

Ingredients:

- 150 g philadelphia milka
- 150 g galetes de fibra
- Avellanes de Reus
- Xocolata blanca
- Xocolata amb llet


Preparació:

1. Triturem les galetes i les barregem amb la philadelphia milka, fins que quedi tot ben homogeni. Farem boletes i al mig de cada hi posarem una avellana, a modo de sorpresa. Quan tinguem totes les boletes fetes les congelem una horeta aproximadament.

2. Quan hagi passat la hora, traiem les boletes del congelador i desfem al microones la xocolata blanca i la de llet, vigilant que no es cremin.

3. Amb l'ajuda d'un escuradents, anem banyant cada boleta amb la xocolata, deixem refradar sobre un colador (clavant l'escuradents al foradet del colador).

4. Un cop la xocolata estigui dura ja els podrem servir. Els guardem a la nevera mentrestant.

Amb aquesta recepta participo al repte d'aquest mes del Memòries d'una cuinera.


Bon profit!

20 comentarios:

  1. Ostres Roser, una recepta 10. M'agrada moltíssim i és molt senzill de fer i a més segur que té moltíssim èxit!

    ResponderEliminar
  2. Molt bona idea Roser! segur que m'agradarien! Bones vacances! Marta

    ResponderEliminar
  3. Quina proposta més bona! Aquests bombons tenen que estar boníssims i a més semblen força fàcils de fer. Ja n'agafaria un... quina gana!!!

    Una abraçada guapa!

    ResponderEliminar
  4. no sé què m'agrada més, si la idea o el fet de fer servir avellanes! molt bona pensada

    ResponderEliminar
  5. Tenen de ser molt bons aquests bombons i el recobert de xocolata molt ben fet.

    ResponderEliminar
  6. que bons i semblan fácils de fer.
    Bona Pascua

    ResponderEliminar
  7. Qué lujazo de bombones, me encantan.
    Un besote.

    ResponderEliminar
  8. Desde luego que tienen que estar riquísimas esas bolitas y sobre todo con el Milka,qué rico
    Besitos

    ResponderEliminar
  9. Roser ,unos bombones deliciosos ,hummm quien los pillara
    besinos

    ResponderEliminar
  10. Amb galeta! són perfectes per a mi.!

    ResponderEliminar
  11. Uns bombons molt bons, han de ser molt gustosos.
    Una abraçada

    ResponderEliminar
  12. Han d'estar boníssims aquest bombons!
    bona pasqua!
    ptns!

    ResponderEliminar
  13. Quina bona idea aquests bombons! Com m'agradarien,ho tinc que provar. Petons

    ResponderEliminar
  14. Qué buena idea Roser y bien ricos tienen que estar, al igual que el paté y el pan anteriores, qué delicias de preparaciones. Un besote

    ResponderEliminar
  15. Aquests bombons me'ls reservo per fer-los amb la meva filla!!!! Mmmmmm..què bons han de ser!!!
    petons,
    Olga

    ResponderEliminar
  16. Rosa, que bons aquets bombons!!!!
    Petons
    Chus

    ResponderEliminar
  17. una bona idea!!! el toc de les galetes ha de quedar ben cruixent!!! petonets i gràcies per participar!!!

    ResponderEliminar
  18. Moltes gràcies Roser, sabent com t'agrada la xocolata s'agraeix el doble la teva participació.
    petonets i moltíssimes gràcies per participar.

    ResponderEliminar
  19. Que original!!

    Te dejo mi blog por si quieres echarle un vistazo www.fromsweetland.com

    Un saludo,
    Patricia.

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!