Buscar este blog

lunes, 18 de marzo de 2013

Mongeta azukis amb mill i carbassa

Aquesta recepta la vaig treure de la Montse Bradford, pionera de la salut natural i energètica.

Com veureu, hi ha alguns ingredients que no utilitzem normalment a la nostra cuina, però que han originat una gran repercusió degut a les grans propietats nutritives que s'han descobert que tenen. És un plat complet i ben sa.

....Perquè anem preparant el terreny per l'anualment esperada "operació bikini"!

Ingredients (per a dues persones):

- 100 g mongeta azuki cuita
- 100 g mill o arròs integral
- 1 cullerada sopera d'algues
- 300 g carbassa
- julivert
- Oli oliva extra verge
- Salsa de soja


Preparació:

1. Bullim el mill o l'arròs dins un cassó amb un grapadet d'algues tallades a trossets. Deixem coure fins que estigui fet. Escorrem i ho barregem amb la mongeta azuki en conserva i ben escorreguda també.

2. Mentrestant, tallarem la carbassa a daus i la courem al vapor o al papillot, durant uns 10 minuts. Comprovant que al clavar-hi un ganivet, aquest surt sense posar resistència.

3. Barregem la carbassa amb la mongeta azuki, el cereal (mill o arròs) amb les algues, i decorem amb julivert fresc picat, oli d'oliva extra verge i salsa de soja, enlloc de sal.

Un plat de cereals i llegums ben complet, ideal per tot aquell que es vol cuidar!

Bon profit!

19 comentarios:

  1. Hola, Quin plat més sa i bo. Me l'apunto!!! petons

    ResponderEliminar
  2. Quins colors més bonics! Això de les mongetes azuki ho tinc pendent de fa temps. Veig que tu ja t'has arriscat i t'ha sortit un platet molt bo!

    ResponderEliminar
  3. Jo ja he començat a retallar algunes cosetes de menjar..me sobra algo d´así i d´allà..
    Tens raó en el que dius d´utilitzar o no alguns ingredients, jo estes mongetes no sé lo que son i les alges les utilitze molt poc. Haurem de posar remei.
    Me sembla un plat molt equilibrat.
    Petonets

    ResponderEliminar
  4. Uauu!! Un plat ben diferent! I quina pinta! petons

    ResponderEliminar
  5. No en tinc ni idea d'on podria trobar per aquí aquests ingredients, però la veritat és que t'ha quedat un plat molt atractiu i segurament molt bo!

    ResponderEliminar
  6. Tens tota la raó, ni les mongetes azujis ni el mill són ingredients habituals a les nostres cuines. Però són molt saludables i val la pena introduir-los mica en mica!

    ResponderEliminar
  7. Es veu un plat molt bo, i ben diferent!
    I a més ben saludable!
    Petons!

    ResponderEliminar
  8. No conec aquestes mongetes, les buiscaré! el plat super bo!!! bona setmana!

    ResponderEliminar
  9. SE ve bien contundente este plato con las judias y lo demas. ESte tipo de judias no lo he probado. Yo tambien estoy ya con la operacion bikini, a ver como nos va.

    Mi ultimo post en Anyol

    ResponderEliminar
  10. Esas judías no las conocía pero se ve un plato muy rico
    Besitos

    ResponderEliminar
  11. Roser una receta muy buena y sana
    besinos

    ResponderEliminar
  12. Tinc un parell de llibres de la Montse Bradford i són mooolt interessants.
    El mill té un gust amargant però suposo que contrasta amb les azukis, no?
    Petons.

    ResponderEliminar
  13. Cocina bien buena y sana con estos ingredientes
    Peto

    ResponderEliminar
  14. Combinant cereals i llegums és quan aconseguim l'aport de proteines més complert! així que és un plat ben sa i equilibrat!
    ptns!!

    ResponderEliminar
  15. quines mongetes més xules Roser!!!! un plat molt complert. petonets

    ResponderEliminar
  16. jeje per fi, després de visitar blogs a ón em tempten amb pastissos i demés, arribo al teu i em poses aquesta recepta, sana i boníssima de bon segur.
    No havia sentir parlar de les mongetes aquestes.
    Un petó.

    ResponderEliminar
  17. Mongeta azuki? M'ha agradat: investigaré, perquè això té cara de ser molt bo.
    Nani

    ResponderEliminar
  18. Una combinación fantástica para nuestro paladar y para la salud. Besos

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!