Aquesta recepta la vaig treure de la Montse Bradford, pionera de la salut natural i energètica.
Com veureu, hi ha alguns ingredients que no utilitzem normalment a la nostra cuina, però que han originat una gran repercusió degut a les grans propietats nutritives que s'han descobert que tenen. És un plat complet i ben sa.
....Perquè anem preparant el terreny per l'anualment esperada "operació bikini"!
Ingredients (per a dues persones):
- 100 g mongeta azuki cuita
- 100 g mill o arròs integral
- 1 cullerada sopera d'algues
- 300 g carbassa
- julivert
- Oli oliva extra verge
- Salsa de soja
Preparació:
1. Bullim el mill o l'arròs dins un cassó amb un grapadet d'algues tallades a trossets. Deixem coure fins que estigui fet. Escorrem i ho barregem amb la mongeta azuki en conserva i ben escorreguda també.
2. Mentrestant, tallarem la carbassa a daus i la courem al vapor o al papillot, durant uns 10 minuts. Comprovant que al clavar-hi un ganivet, aquest surt sense posar resistència.
3. Barregem la carbassa amb la mongeta azuki, el cereal (mill o arròs) amb les algues, i decorem amb julivert fresc picat, oli d'oliva extra verge i salsa de soja, enlloc de sal.
Un plat de cereals i llegums ben complet, ideal per tot aquell que es vol cuidar!
Bon profit!
Hola, Quin plat més sa i bo. Me l'apunto!!! petons
ResponderEliminarQuins colors més bonics! Això de les mongetes azuki ho tinc pendent de fa temps. Veig que tu ja t'has arriscat i t'ha sortit un platet molt bo!
ResponderEliminarJo ja he començat a retallar algunes cosetes de menjar..me sobra algo d´así i d´allà..
ResponderEliminarTens raó en el que dius d´utilitzar o no alguns ingredients, jo estes mongetes no sé lo que son i les alges les utilitze molt poc. Haurem de posar remei.
Me sembla un plat molt equilibrat.
Petonets
Uauu!! Un plat ben diferent! I quina pinta! petons
ResponderEliminarNo en tinc ni idea d'on podria trobar per aquí aquests ingredients, però la veritat és que t'ha quedat un plat molt atractiu i segurament molt bo!
ResponderEliminarTens tota la raó, ni les mongetes azujis ni el mill són ingredients habituals a les nostres cuines. Però són molt saludables i val la pena introduir-los mica en mica!
ResponderEliminarEs veu un plat molt bo, i ben diferent!
ResponderEliminarI a més ben saludable!
Petons!
No conec aquestes mongetes, les buiscaré! el plat super bo!!! bona setmana!
ResponderEliminarhummmmmm te questa bonissim
ResponderEliminarSE ve bien contundente este plato con las judias y lo demas. ESte tipo de judias no lo he probado. Yo tambien estoy ya con la operacion bikini, a ver como nos va.
ResponderEliminarMi ultimo post en Anyol
Esas judías no las conocía pero se ve un plato muy rico
ResponderEliminarBesitos
Roser una receta muy buena y sana
ResponderEliminarbesinos
Tinc un parell de llibres de la Montse Bradford i són mooolt interessants.
ResponderEliminarEl mill té un gust amargant però suposo que contrasta amb les azukis, no?
Petons.
Cocina bien buena y sana con estos ingredientes
ResponderEliminarPeto
Combinant cereals i llegums és quan aconseguim l'aport de proteines més complert! així que és un plat ben sa i equilibrat!
ResponderEliminarptns!!
quines mongetes més xules Roser!!!! un plat molt complert. petonets
ResponderEliminarjeje per fi, després de visitar blogs a ón em tempten amb pastissos i demés, arribo al teu i em poses aquesta recepta, sana i boníssima de bon segur.
ResponderEliminarNo havia sentir parlar de les mongetes aquestes.
Un petó.
Mongeta azuki? M'ha agradat: investigaré, perquè això té cara de ser molt bo.
ResponderEliminarNani
Una combinación fantástica para nuestro paladar y para la salud. Besos
ResponderEliminar