M'encanta la pasta brick! Per mi és com la massa de full, versàtil i la pots fer servir tant de dolç com de salat! Però aquesta té un plus! El cruixent és "lo más!!".
L'altre dia vaig voler organitzar un sopar temàtic sobre Grècia. El segon plat va ser una moussaka, que aviat publicaré, i el primer va ser aquesta amanida deconstruïda grega. No sé si m'ho invento, però per mi, una amanida grega dur tomàquet, olives negres i formatge tipus feta. Aquesta que us presento conté aquests 3 ingredients però col·locats d'una forma força peculiar.
Ingredients:
- 8 fulles de pasta brick
- 150 g formatge cubiquesos Hochland
- 100 g d'olives negres sense pinyol
- 1/2 ceba tendra
- Julivert
- Margarina o mantega
Preparació:
1. Per fer el tapenade d'olives negres triturem, amb l'ajuda d'una picadora, les olives negres, la ceba tendra i el julivert.
2. Agafarem una fulla de pasta brick i hi afegirem uns quants daus de formatge i una mica de la pasta d'olives negres, escampada. Tancarem com si es tractés d'un cigar, i el pintarem amb mantega desfeta. I així successivament, els anem disposant sobre un paper de forn, a la safata de forn.
3. Quan els tenim tots preparats, els coem al forn preescalfat a 200º fins que la massa agafi color daurat. Vigilant que no es cremi.
4. Els servim juntament amb salsa de tomàquet casolana, com a salsa dip per sucar-hi els cigars.
Us agrada la idea!?
Doncs encara està més bona!!!
Bon profit!
Doncs sí, m'encanta la idea!! Això, més que una amanida, sembla una delicatessen!! Fa poc que he descobert la pasta brick i estic amb tu, és genial!! Petonets, guapa
ResponderEliminarUna idea genial!! El formatge és la meva perdició.... les olives negres....val més que no les compri perquè mai arriben a casa i aquests aperitius cruixents em tornen boja, així que un aperitiu 10 Roser!! Em convides? jejeje
ResponderEliminarPetonets maca i molta sort en el teu nou projecte ;)
MAR, de EQNME
fabulos per lleparse els dits
ResponderEliminarUna delicia!! Una combinació molt original.
ResponderEliminarPetons
Hola Roser! A mi també m'encanta la pasta brick, però mai l'he provat amb aquest farcit i amb la pinta que té... que ha d'estar boníssim, ara mateix me l'anoto ;)
ResponderEliminarUna abraçada!
A mi també m'agrada molt la pasta brik, queda genial! Aquest farcit el tindré que provar, sembla tant bo! petons
ResponderEliminarEm sembla una versió encara més bona d'una clàssica amanida grega, a mi tots els cruixents tipus pasta fil·lo o pasta brick m'encanten!
ResponderEliminarA mi també m'agrada moltíssim jugar amb la pasta brick i si m'hi poses formatge evidentment un 10. Ara resto a l'espera de la moussaka.
ResponderEliminarPetonets
Mmhhhh que pinta mas rica! Muy buena combinación!
ResponderEliminarUn abrazo guapetona!
Aquest rotlles ideal per un sopar informal.
ResponderEliminarPetons
Jo me están entrando unas ganas de merendar loca, menudo aspecto rico y que buena combinación el crujiente con su rico relleno y esa rica salsa. Ñam
ResponderEliminarVengo a invitarte al concurso que he organizado para celebrar el tercer cumpleaños de mi blog, va de dulces y me encantaria que participaras compartiendo tu receta dulce estrella, el premio es muy chulo, es una forma de agradeceros a todos los que me visitáis vuestros comentarios y amistad. Si te pasas por mi blog puedes ver las bases.
Anímate a compartir tu receta dulce estrella, al final con todas las recetas haré un recetario dulce en pdf para que todos podamos descargarlo.
Un beso enorme y gracias por estar ahi
Carmen
www.elpucheretedemari.blogspot.com
Roser a mi tambien me encanta esa pasta ,te quedaron unos rollitos estupendos ,seguro que estaba buenisimos
ResponderEliminarbesinos
A mi también me vuelve loca ese punto crujiente que tiene y con ese relleno, de escándalo que tiene que estar
ResponderEliminarBesitos
Tinc un paquet d'aquesta massa a la nevera!!!! Gràcies per la ideaaaaaa!!!
ResponderEliminarSalut!
Olga
Aquets rotllets estan de mossegada...!!!
ResponderEliminarPetonets.
Molt bona idea! Té una pinta! Mmmmm!
ResponderEliminarMarta
Els cruixents són tan bons. I donen un resultat excel·lent a taula.
ResponderEliminarNani
una combinación fantástica y bueno por dentro y por fuera
ResponderEliminarpeto
Un plato genial Roser, estoy contigo esa masa es deliciosa, bueno para mi, cualquiera que cruja un poco o esté a capas, me chiflan. Tus amigos tienen que estar megaencantados contigo, con estas cenas tan ricas. Besos
ResponderEliminar
ResponderEliminarBuenos días Roser. Que fantásticos rollitos que nos has preparado, con ese relleno de queso y olivas, tienen que estar de vicio y si encima lo acompañas con esa rica salsa casera de tomate, mejor ni hablar.
Un beso Paco
Muy sencillito y gustoso, seguro que para un aperitivo o para comer da muy buen resultado, te copio la idea.
ResponderEliminarAnyol blog
quins rollets més bons i cruxients, bsts
ResponderEliminarLa pasta brick ens dona tantes satisfaccions a la cuina. Aquestos rollets me semblen bonissims.
ResponderEliminarRecepta "10"
ResponderEliminarQuina imaginació tens Roser! A mi també m'encanta la pasta brick (és com ara la pasta de full, que és igual amb què ho facis, dolç o salat, sempre queda boníssim).
ResponderEliminarUna idea genial, també me l'apunto! (m'estàs donant feina...).
Petons!
Que bons roser, l'olivada m'agrada moltíssim i la pasta brick és un invent espectacular!!!
ResponderEliminar