Buscar este blog

miércoles, 20 de marzo de 2013

Panets rústics de "jarabe de arce"

El "jarabe de arce" (desconec la traducció) és un edulcorant natural provinent del Canadà. És un producte llegendari que es coneix sobretot per la dieta del "jarabe de arce", que serveix per desintoxicar l'organisme. Si no n'heu sentit a parlar busqueu al google que trobareu moltíssima i sorprenent informació.

Aquest producte me l'ha fet arribar Luna de miel, si voleu saber més informació sobre ell, cliqueu AQUÍ.

La recepta l'he tret del Canal Cocina, d'un programa on unes monges de clausura de Segòvia (Sor Liliana i Sor Beatriz), ens expliquen receptes ancestrals, tant dolçes com salades. Us recomano el programa perquè és molt entretingut. Tinc pendent visitar Segòvia i anar a comprar alguns dolços del convent d'allà.

Ingredients (per 4 mini-panets rústics):

- 150 ml llet soja
- 25 ml oli de girasol
- 1 pessic de sal
- 15 g llevat prensat
- 250 g farina integral
- Llavors de chía, o de sèsam, o amapola.
- Llet i jarabe de arce per pintar els panets


Preparació:

1. Barrejarem en un bol tots els ingredients, fins que estigui tot ben homogenis.

2. Preescalfem el forn a 200ºC i preparem una safata amb paper de forn, on hi posarem els panets formats. Els deixarem reposar durant 30 minuts. Els pintarem amb llet i el jarabe de arce i els introduïrem al forn durant uns 15 minuts.

3. Els deixem refredar i ja ens els podem menjar, farcits amb pernil, sols o amb el xarop Maple Joe!

Bons en qualsevol moment!


Bon profit!

21 comentarios:

  1. Què bo! jo vaig comprar "xarop d'auró" fa poc per preparar "pancakes" i galetes a casa, però li he de trobar més utilitats, com ara els panets!

    ResponderEliminar
  2. Estos panecillos tienen que estar de muerte. El sirope de arce es otro edulcorante natural que como tal está muy bien, lo que no está tan bien son las curas que hacen con él, son peligrosas para la salud.
    Besicos guapa

    ResponderEliminar
  3. Molt bons panets Roser!! ja es veu que aquest xarop els hi ha donat una textura i sabor molt bo.. Gaudeix!!! Petons,

    ResponderEliminar
  4. Et pots creure que a aquestes altures encara no he probat el jarabe d'arce?¿? Un pecat ho se!!
    Aquests panets tenen una pinta genial. I vient de que la recepta es de les super monges de Canal cocina....exit assegurat!!
    Petonets. MAR, de EQNME

    ResponderEliminar
  5. No l'he provat mai el jarabe de arce, però m'ho anotaré com a pendent. Aquests panets t'han quedat irresistibles! petons

    ResponderEliminar
  6. Muy ricos los panecillos y seguro que se acabaron volando!!
    Bss

    ResponderEliminar
  7. Es diu xarop d'auró! Tot i que jo al principi arrufava una mica el nas, em va acabar agradant i molt! petons!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. sii no m'agrada gens aquest nom! em sembla d'un altra galaxia!! a la propera entrada que faci amb aquest ingredient ja ho diré bé!! jeje avui ho deixo així perquè tothom ho pilli! ;-) merci guapi

      Eliminar
  8. Roser aquest panets rústics tenen de ser molt bons.

    ResponderEliminar
  9. Roser han d,estar molt bons...petonets

    ResponderEliminar
  10. Caram, no el conec aquest xarop, s'haurà de provar! És ben bé que aquests panets són rústics, rústics! -Farcits amb pernil m'agraden mooolt.

    ResponderEliminar
  11. Fan molt bona pinta aquests panets! Ens haurem d'agenciar aquest xarop per fer-los...

    Petons!

    ResponderEliminar
  12. Aquests panets amb un puntet dolç m'encanten. I amb el sèsam han de quedar boníssims.

    ResponderEliminar
  13. Tenen molt bona pinta, però et pots creure que mai he provat el xarop d'auró? Potser m'hi hauré de decidir. Molts petonets

    ResponderEliminar
  14. Roser ,te quedaron unos panecillos muy ricos ,con lo que me gusta el pan casero ,me parecen muy apetecibles
    besinos guapa

    ResponderEliminar
  15. Es una manera muy original de usar este producto, imagino que el pan habrá quedado con un toque muy bueno, y estarán ricos rellenos o comiéndolos a pellizcos...

    Bon cap de setmana!!

    ResponderEliminar
  16. Aquest xarop es el que jo tinc, va ser un regal. Aquestos panets me tenen sorpresa, pel ingredientes que has utilitzat. Tenen bona pinta.
    Petons

    ResponderEliminar
  17. El xarop l'he fet servir per dulces, i aquests panets dolcets han d'estar molt bons, tinc ganes de provar-los.
    Una abraçada

    ResponderEliminar
  18. qué buenos, el jarabe de arce, le da un toque muy especial, bsts

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!