El "jarabe de arce" (desconec la traducció) és un edulcorant natural provinent del Canadà. És un producte llegendari que es coneix sobretot per la dieta del "jarabe de arce", que serveix per desintoxicar l'organisme. Si no n'heu sentit a parlar busqueu al google que trobareu moltíssima i sorprenent informació.
Aquest producte me l'ha fet arribar Luna de miel, si voleu saber més informació sobre ell, cliqueu AQUÍ.
La recepta l'he tret del Canal Cocina, d'un programa on unes monges de clausura de Segòvia (Sor Liliana i Sor Beatriz), ens expliquen receptes ancestrals, tant dolçes com salades. Us recomano el programa perquè és molt entretingut. Tinc pendent visitar Segòvia i anar a comprar alguns dolços del convent d'allà.
Ingredients (per 4 mini-panets rústics):
- 150 ml llet soja
- 25 ml oli de girasol
- 25 g jarabe de arce LUNA DE MIEL
- 1 pessic de sal
- 15 g llevat prensat
- 250 g farina integral
- Llavors de chía, o de sèsam, o amapola.
- Llet i jarabe de arce per pintar els panets
Preparació:
1. Barrejarem en un bol tots els ingredients, fins que estigui tot ben homogenis.
2. Preescalfem el forn a 200ºC i preparem una safata amb paper de forn, on hi posarem els panets formats. Els deixarem reposar durant 30 minuts. Els pintarem amb llet i el jarabe de arce i els introduïrem al forn durant uns 15 minuts.
3. Els deixem refredar i ja ens els podem menjar, farcits amb pernil, sols o amb el xarop Maple Joe!
Bons en qualsevol moment!
Bon profit!
Què bo! jo vaig comprar "xarop d'auró" fa poc per preparar "pancakes" i galetes a casa, però li he de trobar més utilitats, com ara els panets!
ResponderEliminarquina pasada tenen que esta bonissims
ResponderEliminarEstos panecillos tienen que estar de muerte. El sirope de arce es otro edulcorante natural que como tal está muy bien, lo que no está tan bien son las curas que hacen con él, son peligrosas para la salud.
ResponderEliminarBesicos guapa
Molt bons panets Roser!! ja es veu que aquest xarop els hi ha donat una textura i sabor molt bo.. Gaudeix!!! Petons,
ResponderEliminarEt pots creure que a aquestes altures encara no he probat el jarabe d'arce?¿? Un pecat ho se!!
ResponderEliminarAquests panets tenen una pinta genial. I vient de que la recepta es de les super monges de Canal cocina....exit assegurat!!
Petonets. MAR, de EQNME
No l'he provat mai el jarabe de arce, però m'ho anotaré com a pendent. Aquests panets t'han quedat irresistibles! petons
ResponderEliminarMuy ricos los panecillos y seguro que se acabaron volando!!
ResponderEliminarBss
Es diu xarop d'auró! Tot i que jo al principi arrufava una mica el nas, em va acabar agradant i molt! petons!
ResponderEliminarsii no m'agrada gens aquest nom! em sembla d'un altra galaxia!! a la propera entrada que faci amb aquest ingredient ja ho diré bé!! jeje avui ho deixo així perquè tothom ho pilli! ;-) merci guapi
EliminarRoser aquest panets rústics tenen de ser molt bons.
ResponderEliminarsegur que son bonissims
ResponderEliminarRoser han d,estar molt bons...petonets
ResponderEliminarCaram, no el conec aquest xarop, s'haurà de provar! És ben bé que aquests panets són rústics, rústics! -Farcits amb pernil m'agraden mooolt.
ResponderEliminarFan molt bona pinta aquests panets! Ens haurem d'agenciar aquest xarop per fer-los...
ResponderEliminarPetons!
Aquests panets amb un puntet dolç m'encanten. I amb el sèsam han de quedar boníssims.
ResponderEliminarTenen molt bona pinta, però et pots creure que mai he provat el xarop d'auró? Potser m'hi hauré de decidir. Molts petonets
ResponderEliminarRoser ,te quedaron unos panecillos muy ricos ,con lo que me gusta el pan casero ,me parecen muy apetecibles
ResponderEliminarbesinos guapa
Es una manera muy original de usar este producto, imagino que el pan habrá quedado con un toque muy bueno, y estarán ricos rellenos o comiéndolos a pellizcos...
ResponderEliminarBon cap de setmana!!
Aquest xarop es el que jo tinc, va ser un regal. Aquestos panets me tenen sorpresa, pel ingredientes que has utilitzat. Tenen bona pinta.
ResponderEliminarPetons
El xarop l'he fet servir per dulces, i aquests panets dolcets han d'estar molt bons, tinc ganes de provar-los.
ResponderEliminarUna abraçada
qué buenos, el jarabe de arce, le da un toque muy especial, bsts
ResponderEliminar