Què us sembla un trosset de pa de pessic, per fer un diumenge perfecte?!
M'he adonat que al bloc no hi tinc publicades receptes bàsiques, com ara el pa de pessic, l'escalivada..... per tant, avui he decidit posar-hi remei i ensenyar-vos com fem a casa aquesta recepta, per sucar-lo a la llet, acompanyar-lo amb xocolata... va bé amb tot!
Ingredients:
- 4 ous
- 175 g farina
- 175 g sucre
- 1 cullerada de llevat en pols
- Mantega i sal
Preparació:
1. Es baten els rovells amb el sucre fins que la barreja queda escumosa. Es munten les clares a punt de neu amb un pessic de sal i s'afegeixen a la pasta anterior amb l'ajuda d'una espàtula, perquè les clares no baixin.
2. S'hi incorpora la farina amb el llevat barrejats.
3. Untem el motlle amb mantega i espolsat amb farina i hi afegim la barreja anterior. Ho coem al forn preescalfat a 200ºC fins que al clavar-hi una agulla aquesta surti neta.
Un dels berenars que molts nens tenen a casa, pa de pessic amb xocolata.
Bon profit!
Que rico y esponjoso se ve, Roser! Me llevo un trocito ;)
ResponderEliminarBesitos!
Me encanta com está fet..te molt bona pinta
ResponderEliminarQue bo Roser! Sembla molt esponjós, segur que està boníssim (sóc una fanàtica de sucar al cafè amb llet tot el que tingui pinta de coc, madalena...).
ResponderEliminarPetons!
Si és que no hi ha res com les coses de tota la vida. Que bo que és el pa de pessic amb xocolata o sucadet amb el cafè amb llet. Petonets
ResponderEliminarRoser, cada any li preparo la "mona" a la Ione, amb el pa de pessic bàsic de iogurt, però m'apunto la teva recepta i aquest any la farem entre les dues, amb el teu pa de pessic.
ResponderEliminarBon diumenge
Famtàstic! Acompanyat d'una presa de xocolata ha de ser boníssim. O amb melmelada, o amb crema, o amb... el que sigui dolç, segur que hi queda genial. Petons!
ResponderEliminarA mi em sembla perfecte un trosset per bernar ara mateix, jo amb xcocolata. Deliciós!!
ResponderEliminarPetonets :-)
Roser molt be aquest pa de pessic ara que se acosta la diada de la “mona” .
ResponderEliminarAmb la pluja que està caient, un tall d'aquest pa de pessic amb una xocolata desfeta seria genial...
ResponderEliminareste pan es un lujo , que pinta tan buena , felcidades por tu receta
ResponderEliminaren mi blog estoy de concurso te dejo el enlace por si quieres participar http://cocinaconcatalina.blogspot.com.es/2013/02/mi-blog-cumple-dos-anos-concurso.html
si comence, a pessics l´acabe tot, què bo!!!bsts
ResponderEliminarBàsic, bàsic i, imprescindible...
ResponderEliminarQue rico se ve tan esponjoso umh
ResponderEliminarDoncs molt bona pensada Roser! i moltes gràcies per compartir-ho! és cert que moltes vegades posem receptes ben complicades i ens oblidem de les bàsiques.
ResponderEliminarptns!!
Roser un estupendo bizcocho para tomar con el cafetin de la merienda
ResponderEliminarbesinos
Muy buena esta receta!!
ResponderEliminarMe a gustado mucho
Un besito
Un bàsic que no pot faltar a taula, amb xocolata, nata, melmelada, fruits sec... casa amb tot! Ideal.
ResponderEliminarMuacs
Senzill i deliciós. Un berenar o esmorzar ideal, jo m'apunto al tros amb xocolata i anar-lo remullant al talladet.... nyam!!
ResponderEliminarUn bàsic imprescindible!
ResponderEliminarMassa sovint ens oblidem de les coses bàsiques que tan bones són, com aquest pa de pessic que tan bona pinta fa!
Petons!
Aquest no falla mai! i què tant va bé per a esmorzar, berenar... com per a base d'algun pastís ! Bona setmana!
ResponderEliminarCom m'agrada el pa de pessic! I és que té tantes opcions! petons
ResponderEliminarUn pa de pessic perfecte per a començar qualsevol dia amb molt bon humor i molta energia!!!
ResponderEliminardoncs per mi perfecte!!! ;P petonets
ResponderEliminarHola Roser, que especial bizcocho, me parece mentira ver que sale tan rico sin ninguna grasa como ingrediente, repito riquísimo.
ResponderEliminarBesos amiga.
¡Delicioso!, tiene una pinta tremenda.
ResponderEliminarbesitos
Buenos días Roser. Que rico y sencillo bizcocho que nos has preparado. Tienen que estar buenísimo con un cafetito o un vasito de leche. Una receta ideal para prepararlo y tenerlo en el desayuno.
ResponderEliminarUn beso Paco
Qué rico. Me iría genial un trocito para acompañar el café que estoy tomando, aunque creo que ya no quedará ni una miguita
ResponderEliminarBesitos