Aquesta recepta l'he tret de Pumuky a la cuina, que va trobar a Dulces bocados. Sí, això de les receptes és una llarga cadena on cadascú hi posa el seu toc personal.
Tenia un aniversari i havia de ser un pastís mooooolt xocolater! Aquest em va salvar ja que, a més de boníssim, no necessita forn ni cap cocció. És un pastís de trufa anticrisi i rapidet de fer, només necessites temps perquè es qualli a la nevera.
Ingredients:
- 200 g xocolata 55%
- 200 ml nata del 35% matèria grassa
- 1 cullerada de mermelada de taronja amarga
- 1 xarrup de cointreau
- Un pessic de sal
- Cacao en pols
Preparació:
1. Posar nata al foc i quan començi a bullir retirar-la i afegir-hi la xocolata a trossos, la mermelada, el contreau, i el pessic de sal. Remenar fins que la xocolata es desfaci del tot.
2. Posar a un motlle paper de forn i afegir-hi tot el contingut. Deixar-ho refredar a la nevera (un dia per l'altre millor) o unes hores al congelador.
3. Per presentar-lo, el traiem del motlle i li espolsem cacao en pols. També us podeu saltar aquest pas i agafar una cullera.....la resta ja us la podeu imaginar.
A veure quants minuts dura aquest pastís!
Per cert, si el congeleu, tindreu un gelat de trufa requetebó!!! I al tenir tanta matèria grassa i alcohol, no es congela, per tant és treure'l del congelador i a cullerades directament!
Temptador??!!!
Ho és fins i tot per mi que no sóc gaire xocolatera, imagineu-vos!!
Bon profit!!
aquesta recepta és per la meva germana és xocolata - addicta, des de sempre.
ResponderEliminarBONA DIADA DE SANT JORDI
Buenísima, me llevo un trozo grande ;-)
ResponderEliminarUn besito.
Pues aquí una chocoadicta convencida que viene a reclamar su trozo guapa, te quedó de mueeerte.
ResponderEliminarb
esos
T'ha quedat genial Roser!!! i a mí que la xocolata em xifla...uuuffff =)
ResponderEliminarJo en tinc un a casa que li faig això i plora de l'emoció. Quin perill de pastís a més t'ha quedat xulíssim!!!
ResponderEliminarPetonets wapa
Jo també sóc dels mooooolt xocolaters, o sigui que m'hi posaré tan aviat com pugui!
ResponderEliminarIncreíble que se ve ese corte. Debe ser una delicia
ResponderEliminarBesitos
ooohhhh! Quina pinta, Roser! Això deu ser deliciós!!
ResponderEliminarPer xocoaddictes totals!!!!
ResponderEliminarI el toc de taronja ha de quedar molt bo.
Sembla una trufa gegant! mare meva que bo, i ara amb la calor aquests postres freds són els que més s'agraeixen ;)
ResponderEliminarja veig que durant la meva absència no has parat a la cuina!! Ara tinc un bon rastre de receptes per veure. Una abraçada!
ResponderEliminarPer xocoadictes totalment!! QUina pinta! petons
ResponderEliminarPues imagina qué sensaciones puede despertar tu receta en un chocolatero adicto como yo...
ResponderEliminarAbrazos y buena semana
Una bomba per la panxa, no??? jijijiji. Moltíssima sort a la fira! petonets
ResponderEliminar¡Qué delicia!. Esto debe ser pecado seguro ja, ja...
ResponderEliminarBuen día
Roser, t'ha quedat precios i tan ben tallat.
ResponderEliminarRoser ,que bueno tiene que estar ese postre y tan facilin y rapido
ResponderEliminarbesinos
ooohhhhh!!! si us plau, Roser, quina cosa més bona!!
ResponderEliminarPTNTS
dolça
Qué bueno! y lo mejor es que no engorda, lo hace quien se lo come jeje. Un besico!.
ResponderEliminarQuina pinta nena més bona,jo si que som adicta al xocolata i aquesta es per mi.
ResponderEliminarMil petonets guapi i bona setmana.
Mira que a mi la xocolata m'és una mica igual, però aquest té una pinta....
ResponderEliminarPetons i que tinguis una feliç diada!
aquest és per a mí, què booo, sóc super xocoadicta, bsts
ResponderEliminarEsto es un pecado capital, me encanta!! es que el chocolate con naranja me pierde, ya viste mi tarta del cumple...jeje... Muchos besos
ResponderEliminarEl meu toc personal seria sense taronja. No m'agraden gens les coses de xocolata amb gust de taronja (vaig a contra-corrent, ho sé).
ResponderEliminar