Buscar este blog

jueves, 4 de abril de 2013

Mandonguilles de tofu i pastanaga

Avui una recepta pels vegetarians i els vegans. Una recepta de la Montse Bradfort que ens ha agradat molt a tots. Unes mandonguilles que passen sense gana i són molt gustoses.

Qui estigui reticent a tastar el tofu, el nom no li faci gens de gràcia i la pinta encara menys, que tasti aquesta recepta perquè repetirà. Ho prometo!! Mira que us dic!! (Sinó me la tallo i em faig monja! - by APM).

Ingredients (per a 4 persones):

PER LES MANDONGUILLES:

- 1 bloc de tofu biològic VEGETALIA
- 1 pastanaga rallada
- 1 cullerada de sèsam torrat
- 1 cullerada de salsa de soja
- 1 cullerada de pa ratllat
- 1 ou
- 1 llesca de pa mollada

- Oli d'oliva

PER LA SALSA:

- Salsa de tomàquet fregit de qualitat
- Un grapat de panses


Preparació:

1. Amb una forquilla aixafem el tofu ben fi, i hi afegim la pastanaga ratllada, el sèsam, el pa ratllat, la salsa de soja, l'ou i la llesca de pa remollada. Ho barregem bé amb les mans ben netes fins que tot quedi ben amalgamat i es puguin formar boletes.

2. Fem boletes i les daurem a una paella amb un rajolinet d'oli. 

3. Quan tinguin la capa daurada a la superfície, afegim la salsa de tomàquet i unes quantes panses. Ho tapem i deixem coure uns 5 minuts fent xup-xup. 

I apali!!

Si voleu fer-ne un plat complet i únic, afegiu una mica d'arròs i unes mongetes tendres!

Fantàstic! Gràcies VEGETALIA per l'entrega dels nous productes amb tofu que teniu! Tot bonissim, i els nuggets impresionants!! Qui diu que el menjar vegetarià és avorrit??!!


Bon profit!

15 comentarios:

  1. Mmhhh ya me esta entrando hambre, el tofu me gusta...pero solo a mi, mi chico dice q no quiere comer cosas raras :D
    Un abrazo!

    ResponderEliminar
  2. vaya receta mas buena q te has preparado. y ademas con tofu, mucho mas rica!!!!
    saludos

    ResponderEliminar
  3. he de provar aquests productes, la recepta la trobo sana i bonissima.

    ResponderEliminar
  4. Fan bona pinta, aquestes mandonguilles. A mi el tofu m'agrada força, a diferència de la gent que diu que no té gust de res, penso que té moltes possibilitats a la cuina, tu ho has demostrat! Petonets i bon cap de setmana, guapa.

    ResponderEliminar
  5. Estic descubrint la varietat de receptes que es pot fer amb el tofu, aquesta m'ha encantat l'hauré de provar. petons

    ResponderEliminar
  6. Aquesdta l'agafo per a dos vegetarianes que tinc a la família! bon cap de setmana!

    ResponderEliminar
  7. No sé desde cuando no veo unas albóndigas tan originales, soy incapaz de imaginar el sabor

    Bon cap de setmana!!!!

    ResponderEliminar
  8. Roser ,nunca probe el tofu ,pero si lo usas entre tus ingredientes seguro que esta bueno ,las albondigas tienen muy buena pinta
    besinos

    ResponderEliminar
  9. Bona pinta la tenen la veritat, però jo tampoc he probat mai el tofu, potser seria un bon principi.

    ResponderEliminar
  10. He de confessar que vaig tenir un època en que menjava mols plats amb tofu, vegeburguers i similars (no em vaig fer pas vegetariana!), però mai vaig preparar mandonguilles ;-) segur que estan molt bones.

    ResponderEliminar
  11. Qui digui que el tofu és insípid és perquè no ha tastat unes mandonguilles tan bones com aquestes... tenen una pinta boníssima!

    ResponderEliminar
  12. Qué ricas!. Un besico y buen domingo.

    ResponderEliminar
  13. Fan molt bona pinta. Me les apunto!
    Marta

    ResponderEliminar
  14. una pregunta, la salsa de soja vols dir la salsa negre que es posa en el sushi?

    ResponderEliminar
  15. una pregunta, la salsa de soja vols dir la salsa negre que es posa en el sushi?

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!