Esmorzar, berenar o postres!
La meva primera coca de carbassa amb un frosting lleugeret, perquè l'operació bikini es faci més soportable per tothom que l'estigui fent, que en sou uns quants!
Ingredients:
- 300 g carbassa cuita
- 200 g sucre integral
- 200 g farina integral
- 100 g margarina
- 3 ous
- 1 sobre de llevat (tipus Royal)
- Oli i sucre (pel motlle)
PEL FROSTING LIGHT:
- 200 g philadelphia light
- 50 g margarina
- estevia (al gust, sense passar-vos)
Preparació:
1. Triturem tots els ingredients de la massa de la coca fins que quedi ben homogeni.
2. Untem un motlle amb oli i sucre integral.
3. Evoquem la massa dins el motlle i el coem a 200ºC fins que estigui fet. Ho sabrem quan al clavar-li un escuradents al centre de la coca, aquest surti net. Un mínim de 30 minuts, segons el motlle i el forn.
4. Pel frosting, barregem la philadelphia amb la margarina i endolcim amb estevia al gust.
5. Quan el cóc estigui cuit, untem la superfície amb el frosting i llest per devorar!
Podem decorar amb algunes avellanes, o amb res!
Un dolçet per fer la vida més dolça i divertida sense remordiments!
Bon profit!
Què be!!! Jo estic a dieta, en serio; i, ja tinc mono, però mono de dolç i això que només ha passat una setmana de la mona...Trigaré uns dies a publicar però...aquesta proposta teva em tempta...què be!
ResponderEliminarTengo pendiente preparar un bizcocho de calabaza, este se ve super rico y si además has restado alguna caloría pues mejor.
ResponderEliminarUn besito
veig que totes estem amb la dieta.
ResponderEliminaraquest pastís ha d'estar bonissim i si no engreixa, encara més
Roser, per ser la primera coca de carbassa t'ha quedat fantàstica i també té de ser molt bona.
ResponderEliminarRoser ,ademas de rica esta tarta ,es mas ligera lo que la hace recomendable total
ResponderEliminarbesinos
Chiquilla, pues tiene un aspecto delicioso y encima ligera. Me guardo la receta
ResponderEliminarBesitos
Què bo el coc de carbassa! i si el frosting és lleuger... se'n pot menjar un tallet!!! bona setmana!
ResponderEliminarMmmmmm quin coc més booooo i el frosting un luxe :)
ResponderEliminarPetons, Sandra.
una golafreria light? Compro!! ha ha . T'ha quedat molt temptador!
ResponderEliminarUn pastís ideal per a qualsevol apat! La carbassa queda molt bé amb pastissos. Petonets
ResponderEliminartentadora receta light
ResponderEliminarpeto
ui, ja tenim aquí l'operació bikini!!!
ResponderEliminarAixí que m'apunto aquest frosting, que a més porta estèvia i tinc pendent provar-la des de fa molt temps.
Esta tarta está riquísima, yo hago una versión parecida, tomo nota y probare la tuya.
ResponderEliminarBesos amiga.
Operación bikini en marxa! m'ha encantat això del frosting light ;-)
ResponderEliminarLa carbassa m'agrada més en dolç i està molt bé això de donar receptes lleugeres!;)
ResponderEliminarPetons.
ohhh aquest coc te que estar irresistible!!! jejej
ResponderEliminarJo n'acostume a fer prou de coca de carabassa però tan sana no l'he provat mai. L hauré de fer! Marta
ResponderEliminarHola Roser bombón, estoy super liada, pero ahora tengo un ratito y voy a ver todas las cosas que has hecho desde esta receta hasta el día de hoy. Me encanta esta coca, es fantástica. Besos
ResponderEliminar