Buscar este blog

sábado, 27 de abril de 2013

Dip de formatge

Avui una salseta per posar-la a la pasta, a l'arròs (per fer risotto), per sucar-hi verdures, el pa.....

Per menjar com més t'agradi.

No acostumo a menjar "tranchetes", ni en els bikinis, però per fer una salsa de formatge van a la perfecció!

Ingredients:

- 200 ml llet o nata lleugera
- 200 g sabanitas (tranchetes) HOCHLAND
- Orenga


Preparació: 

1. Posar en un cassó al foc la llet i el formatge, fins que aquest es fongui. Vigileu que no se us enganxi al fons del cassó!

2. Decoreu amb una mica d'orenga seca.

.......posa un dip de formatge a la teva vida!!

Bon profit!

14 comentarios:

  1. Que fàcil i el munt d'opcions que té m'encanta! petons

    ResponderEliminar
  2. Pues mira que yo tampoco soy amiga de los tranchetes pero si dices que queda bien en el dip tendré que probar
    Bessitos

    ResponderEliminar
  3. Fàcil i bo, un bon entrant.
    Una abraçada

    ResponderEliminar
  4. Ostres, mai se m'hauria acudit posar tranchetes a una salsa! jejejeje Ara per començar a dipejar i no parar!
    Petonets bonica
    Sandra

    ResponderEliminar
  5. Una salsa ben bona per acompanyar una pila de plats. O fins i tot per menjar-la només amb pa!

    ResponderEliminar
  6. Molt bona Roser! M'encanten aquestes reeptes teves amb formatge!!
    Petons guapa!!

    ResponderEliminar
  7. Me gusta mucho esta salsita, Roser! Un besotee!

    ResponderEliminar
  8. Com m'agraden els formatges, i aquest en format dip fan venir ganes de tastar-lo!

    Petons!

    ResponderEliminar
  9. Roser ,mira que es facilina y rica esta salsa ,con lo que me gusta el queso la encuentro perfecta
    besinos guapa

    ResponderEliminar
  10. Estos dips vienen genial para cenas con amigos y además conozco a poca gente que no le guste el queso. Oye, el pastel de crepes, riquísimo. Besos guapi

    ResponderEliminar
  11. què bo Roser, vinga mullar i vinga mullar, boníssim, bsts

    ResponderEliminar
  12. M'havia perdut aquesta recepta espectacular, ja saps com m'agrada el formatge!!! Boníssima Roser
    Molts petonets

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!