Avui una salseta per posar-la a la pasta, a l'arròs (per fer risotto), per sucar-hi verdures, el pa.....
Per menjar com més t'agradi.
No acostumo a menjar "tranchetes", ni en els bikinis, però per fer una salsa de formatge van a la perfecció!
Ingredients:
- 200 ml llet o nata lleugera
- 200 g sabanitas (tranchetes) HOCHLAND
- Orenga
Preparació:
1. Posar en un cassó al foc la llet i el formatge, fins que aquest es fongui. Vigileu que no se us enganxi al fons del cassó!
2. Decoreu amb una mica d'orenga seca.
.......posa un dip de formatge a la teva vida!!
Bon profit!
Que fàcil i el munt d'opcions que té m'encanta! petons
ResponderEliminarQue fàcil!! l'haurem de tastar!
ResponderEliminarDoncs a de ser ben bo!!!!
ResponderEliminarPues mira que yo tampoco soy amiga de los tranchetes pero si dices que queda bien en el dip tendré que probar
ResponderEliminarBessitos
Fàcil i bo, un bon entrant.
ResponderEliminarUna abraçada
Ostres, mai se m'hauria acudit posar tranchetes a una salsa! jejejeje Ara per començar a dipejar i no parar!
ResponderEliminarPetonets bonica
Sandra
Una salsa ben bona per acompanyar una pila de plats. O fins i tot per menjar-la només amb pa!
ResponderEliminarMolt bona Roser! M'encanten aquestes reeptes teves amb formatge!!
ResponderEliminarPetons guapa!!
Me gusta mucho esta salsita, Roser! Un besotee!
ResponderEliminarCom m'agraden els formatges, i aquest en format dip fan venir ganes de tastar-lo!
ResponderEliminarPetons!
Roser ,mira que es facilina y rica esta salsa ,con lo que me gusta el queso la encuentro perfecta
ResponderEliminarbesinos guapa
Estos dips vienen genial para cenas con amigos y además conozco a poca gente que no le guste el queso. Oye, el pastel de crepes, riquísimo. Besos guapi
ResponderEliminarquè bo Roser, vinga mullar i vinga mullar, boníssim, bsts
ResponderEliminarM'havia perdut aquesta recepta espectacular, ja saps com m'agrada el formatge!!! Boníssima Roser
ResponderEliminarMolts petonets