Com ja sabeu, el formatge em "pirra". Tant, que l'he acabat posant a les amanides, com a vinagreta! Què me'n dieu!
L'empresa de formatge d'ovella Vega Sotuelamos m'ha fet arribar una selecció de formatges perquè els provi. I només puc dir que estan DE-LI-CIO-SOS!!! Cada matí en cau un trosset.....però avui toca recepta!
Ingredients:
- Escarola
- Olives Fragata
- Tires de pernil salat Espuña
- Vinagre de sidra
- 25 ml de llet
- 40 g formatge d'ovella tendra Vega Sotuelamos
- Oli d'oliva
- Orenga
Preparació:
1. Posem l'escarola al plat, juntament amb unes olives i les tires de pernil. Amanim amb un rajolí de vinagre de sidra i una mica d'oli d'oliva.
2. Desfem el formatge amb la llet, en un cassó, i deixem refredar una mica.
3. Seguidament afegir la salsa de formatge a l'amanida i espolsar una mica d'orenga.
Aquí us deixo l'assortiment de formatges que m'han fet arribar!
Bon profit!
Segur que estava bonissima aquesta amanida!! A mi també m'agrada molt el formatge. Haure de provar de ficar-lo a l'amanida aixi. Petonets. MAR, de EQNME
ResponderEliminarUmmmmm que rica ensalada!!! con la salsa de queso esta muy buena, este queso se ve muy bueno.
ResponderEliminarBesos
Cocinando con Montse
A casa no hi ha amanida que no n'hi posi de formatge. Som molt formatgers. M'encanta la teva proposta...
ResponderEliminarPetonets
A mi també m'agrada molt el formatge, també el vaig posant a tot arreu on puc. Queda boníssim!
ResponderEliminarMarta
Bonissima, una ensalada ben alinyada canvia totalment i amb aquest formatge, mmm!!
ResponderEliminarhola Roser, ja torne a estar per ací, i mágrada molt el què veig, el coc de carabassa,
ResponderEliminarl´amanida, tot boníssim, bsts
A mi com que també em pirra moltíssim el formatge, m'anoto la recepta Roser, que té una pinta estupenda!! Que bona!
ResponderEliminarUna abraçada guapa!
hummmmmmmmmm deliciosa
ResponderEliminarEl formatge també em pirra, com dius tu!! ha ha ha. I a les amanides no he provat mai de posar-hi salseta formatgera, ja trigo! Molt bona, Roser!
ResponderEliminarel formatge, el fagis com el fagis, és una inspiració, i posis el què posis sempre va bé!
ResponderEliminarA mi també m'encanta el formatge!!! Una idea genial aquesta vinagreta!! petons
ResponderEliminarRoser ,esa salsa de queso tiene que dar un toque estupendo a la ensalada
ResponderEliminarbesinos
Una ensalada riquísima, Roser! Me la pido para cenar, un abrazo!
ResponderEliminarA mi tambien me encanta el queso y en esa ensalada tiene que ser una delicia.
ResponderEliminarUn besito
jo també sóc de formatges, m'agraden tots,
ResponderEliminarUna amanida molt atractiva.
Pues seguro que la vinagreta con el queso queda de vicio
ResponderEliminarBesitos
Ara que comença el bon temps, les amanides entren molt bé. Les amanides tèbies m'encanten. Provaré lo del formatge, molt bona pensada.
ResponderEliminarPetons
Amb aquesta amanida jo no faria feina...no m'agrada el formatge!!! jeje
ResponderEliminarPetonets.
A les amanides alguna vegada he posat encenalls de formatge, però mai amb salsa, tindre que provar, perquè el formatge ens agrada molt, molt i molt. Hahaha
ResponderEliminarPetons
Una salsa original i diferent per variar la clàssica amanida de sempre. A mi també m'encanta el formatges!
ResponderEliminarAixò serà el meu dinar d'avui (més o menys!) ;-)
ResponderEliminarHola Roser. Doncs a nosaltres també ens agrada molt el formatge, i m'ha fet gracia la recepta perque el meu marit sempre li posa formatge a totes les amanides, i de tot tipus: d'ovella, de cabra, fresc, en crema....
ResponderEliminarPobret, ha de vigilar per las migranyes, sino estaría menjant formatge a totes hores.
Li prepararé aquesta amanida, segur que li encantará.
Un beset.
Roser guapa,una proposta molt acertada,m'agrada molt i ara que ve el bon temps molt millor,més ganes de prepararla.
ResponderEliminarMil petonets preciosa.
Uau!!! acabes de reconvertir na amanida d'escarola bona en ideal! mira que nosaltres no parem de menjar escarola, en tenim l'hort ple i ens veiem obligats a fer de cabretes, però ara m'has donat una idea genial, gràcies guapa ;)
ResponderEliminarque bona aquesta salsa de formatge per acompanyar l'escarola... jo també sóc molt formatgera per tant te la copppio!!!
ResponderEliminarPTNTS
Dolça
Hola, si que te bona pinta l'amanida, tindre que probar.
ResponderEliminarUn abraç
Roser, qué manera más original de incorporar el queso a la ensalada. Tomo nota porque me ha encantado !!!
ResponderEliminarUna molt bona amanida! ara ve el temps de les amanides i amb formatge queden super bones! bon cap de setmana!
ResponderEliminarQué buenísima pinta, debe ser una delicia. La combinación de ingredientes es fabulosa!!!
ResponderEliminaruna combinacion genial y bien buena
ResponderEliminarpeto
Buuuuf! M'encanta el formatge! Aquesta amanida no te la deixen fer si estàs a dieta, jejeje.
ResponderEliminarTé una pinta fantàstica!
Petons!
¡Qué salsa tan riquísima!. A mí también me encanta el queso, y en esta ensalada tiene que quedar genial.
ResponderEliminarUn besote.
Ufa, m'havia saltat aquesta gran recepta, que bona que és la salsa de formatge. Quin perill d'amanida!!!
ResponderEliminar