Avui un aperitiu d'allò més light!!! Ideal per donar-te un "gustazo" de tant en tant!
Si, de light no en té res, però el nostre paladar ho agraeix, esporàdicament!
Ja sé que fa poc vaig dir que no acostumava a menjar fregits, i ara va i poso dos receptes de fregits quasi a l'hora! jajaja. Ha estat casualitat ho prometo! ;-)
Però quan tenim convidats a casa volem quedar bé, i que quedin ben tips, però això no sempre significa que haguem de fer menjars lleugers i light, com ens agradaria, sinó que sempre va bé posar a taula algún plat contundent i gustós que alegri una mica l'estòmac dels nostres invitats...
Aquest aperitiu és ideal per produir aquest efecte. És gustós (només cal mirar els ingredients del farcit), atipa (només cal mirar els ingredients del farcit) i alegra la vetllada (si si, només cal mirar els ingredients, mireu mireu...)
Ingredients:
-Pasta brick
-Sobrassada d'untar
-Medallons de formatge de cabra
-Oli
Preparació:
1. Fem triangles de pasta brick, i a un extrem hi col·loquem un medalló de formatge de cabra, i a sobre una mica de sobrassada per untar.
2. Tanquem el paquet donant-li la forma que més us agradi, o surti, quadrat, triangle, rectangular, deforme…
3. Posem oli a escalfar, a una paella, i quan estigui molt calent i afegim els paquetets, volta i volta i en mig minut ja estarán llests.
Poseu els paquets sobre paper absorvent, un cop hagin estat fregits, ja que d’aquesta manera será un aperitiu més lleuger.
Ara només falta que us agradi el formatge de cabra i la sobrassada....encara que sempre ho podeu substituir per formatge i pernil dolç, o formatge i botifarra negre, o tonyina amb samfaina, o amb espinacs a la catalana..........només us fa falta mirar que teniu a la nevera i al rebost i .....IMAGINACIÓ!!!
Que vagi de gust!
Que guai!!! Formatge amb sobrassada és una combinació exquisida, a mi m'encanta.! T'han qudat genials!!! Una abraçada
ResponderEliminarUna recepta light, light, no ho és, però segur que està ben bona.
ResponderEliminarA mi la sobrassada no importa dir que m'encanta. Si l'he de combinar amb alguna cosa sempre ho faig amb mel, però m'apunto això del formatge que m'ha agradat la idea.
Petons!
y tanto que son explosivos pero de buenos que son,te han quedado muy bien
ResponderEliminarpeto
Jo els faig amb bobrassada sola i ja estan de vici, dons amb el formatge... no veas.
ResponderEliminarAi, he de comprar pasta brick, que fa temps que no l'utilitzo!! Els teus convidats han de sortir encantats, uns regalets genials!
ResponderEliminarPetonets
Sandra
M'encanten les receptes amb pasta brick!!!
ResponderEliminarSi la vols fer més light en comptes de fregir-la pots coure-la al forn. Jo la farciria amb la teva proposta de botifarra negra i li afegiria formatge brie. Ho sento, però no m'agrada la sobrassada...jejeje....
Petonets guapa
Un aperitiu perfecte per convidats, la combinació de formatge amb sobrassada sempre queda molt bé.
ResponderEliminarLa pasta brick m'encanta es poden fer moltes coses.
Roser ,que pinchinos mas buenos preparaste ,me encanta cocinar con la pasta brik
ResponderEliminarbesinos
M'agrada molt aquesta recepta!! Es una bona idea possar-hi cualsevol altre ingredient..
ResponderEliminarLa sobrasada es que me vuelve chifleta del todo!
ResponderEliminarMe ha encantado esta cenita tan rica...
Me ha encantado el aperitivo y por un día que lo comamos tampoco pasará nada.
ResponderEliminarBesitos
Un cop de tant en tant no fa mal, je je je... I ja se sap que quan hi ha convidats, tots mirem de quedar bé ;)
ResponderEliminarM'encanta la combinació de la sobrassada i el formatge, per prepara aperitius de qualsevol manera és genial.
ResponderEliminarAquest que has fet amb massa brick tenen que estar deliciosos!!
Petons
Si, a tots ens passa, volem quedar bé amb els convidats.
ResponderEliminarJo no li faria un lleig, en menjaria més d'un.
Petons.
L'excusa és tenir convidats...he aquí la solució de l´enigma...Jo els faig farcits i amb un rajolí de mel.
ResponderEliminarEls aperitius sempre van bé per sortir d'un compromís, obrint la nevera pots trobar 4 ingredients que combinant-los fan al·lucinar!
ResponderEliminarPues gustarme me gusta, pero es una bomba con todas las letras, aunque de vez en cuando no pasa nada, jeje. Un aperitivo perfecto para cuando tenemos invitados.
ResponderEliminarUn besito
gracias por tu visita, ese aperitivo que has preparado es delicioso
ResponderEliminar¡¡besos¡¡
Has escogido un relleno fantástico, de vez en cuando hay que darse un homenaje
ResponderEliminarAbrazos y buen día
pues a mi me ha encantado lo que nos has enseñado !!
ResponderEliminarsaludos*
Roser,uns regalets deliciosos i cautivadors¡¡¡
ResponderEliminarm'han agradat moltissin.
Una abraçada molt grossa