Perquè el gaudiu!
Ingredients:
-4 ous
-1 iogurt natural
-2 mesures de iogurt de sucre
-2 mesures de iogurt de nesquik
-3 mesures de iogurt de farina
-1/2 mesura de iogurt d’oli oliva
-1 sobre de llevat
-Sucre glaç
1. En un bol, hi posem els 4 ous, el iogurt i la mesura d’oli d’oliva. Barrejem bé, i seguidament hi evoquem el sucre, el nesquik tamitzat, la farina tamitzada i el sobre de llevat . Ho col·lem per evitar grumolls.
2. Posem tota la mescla, ben homogènia, en un motlle untat amb mantega i farina (per evitar que s’enganxi), i ho posem al forn preescalfat a 180ºC durant uns 35-45 minuts, depenent del forn. Sabrem que està cuit quan, clavant-li un escuradents, aquest surt intacte, net.
3. Deixem refredar el bescuit, i un cop fred, el desenmotllem i li espolsem sucre glaç per sobre.
Boníssssssssssimmmm!!!
Té gust de biscuit amb un toc molt lleuger de xocolata, ideal per als amants d’aquest afrodisíac, i també per als no amants, com jo, que no m'agrada gaire la xocolata en pastissos, però aquest m'ha sorprés al no ser gens empalagós i molt esponjós.
Feu-ne la prova i em comenteu!
M'estan venint unes ganes de fer coses amb nesquik o cola-cao... entre el teu bescuit i les magdalenes de la Paula, quina delícia!
ResponderEliminarPetonets
Sandra
Ha de ser sensacional per esmorzar i acompanyar la llet amb nesquik... boníssim!
ResponderEliminarte puedo asegurar que está de muerte, yo lo tengo en mi blog, lo hice tambien y me quedó buenísimo, jugosito y con un sabor a chocolate no muy intenso por eso me gustó más. Besitos
ResponderEliminarMmmmm quina pinta de bescuit!! Ideal per qualsevol ocasió, esmorçar, berenar, postre, per picar...Ara mateix en picaria un trosset jejej
ResponderEliminarPetons.
saps el que em falta???? un trosset de gelat de vainilla!!! ai quina gana que tinc ara! Bona idea, encara que a casa som més de Cola-cao ;)
ResponderEliminarJa ho pots dir que surten bones les receptes amb nesquick o cola Cao. A casa ja s'han acabat les magdalenes de Cola Cao i em demanen quan en tornaré a fer!! La pròxima vegada tendré en compte la teva versió amb el iogurt, però això sí les faré de Cola Cao!!
ResponderEliminarPetons guapa!
En realitat mai menjo colacao ni nesquik, a la llet només café!! jaja Però n'he comprat expressament un pot per poder fer receptes d'aquestes, i per fer el baileys també...així que durarà durarà (espero) ;) petons
ResponderEliminarQue jugoso, y que sencillo, otra receta a pendientes, con lo que me gusta todo lo que le has puesto!
ResponderEliminarJa el tenim aquí...La foto del tall és tremenda.
ResponderEliminarun bon bescuit de nesquik con estos ingredientes
ResponderEliminarbueno seguro
peto
Que bo ha de ser! A casa dos som de Cola-Cao i dos de nesquik. O sigui que el puc fer de qualsevol dels dos tipus,jaja
ResponderEliminarPetonets.
Pues tengo que probarlo ya que se ve que es muy jugoso
ResponderEliminarmil besosssss
Qué bizcocho más rico, no puedo ni imaginar lo rico que estará, este es de los que duran encima de la mesa un minuto...
ResponderEliminarSaludos y buen día
Amb aquest bescuit segur que vau fer una bona inauguració!!! sóc xocolatera, així que l'haurem de fer!
ResponderEliminarJo sempre he estat de nesquik, però no havia vist mai una recepta com aquesta, segur que està boníssim.
ResponderEliminarDan ganitas de ponerse hacerlo, me lo apunto, Buen finde,un besote.
ResponderEliminarQue ganas de llevarme un cachito.
ResponderEliminarSabes estoy de concurso si te apetece participar es hasta el 15 de octubre, no se si te lo he dicho ya.
Proveu-lo de fer que es fa en un obrir i tancar d'ulls! Gràcies pels comentaris! M'encanta que us agradi!! petons a totss!
ResponderEliminar