Avui, bé, fa dies, tenia el desig de fer-me un entrepà d'un bon pernil ibèric, d'aquell que se't cauen les llàgrimes només de veure'l a l'aparador i olorar-lo! Total, que quan em vé de gust alguna cosa, tard o d'hora ho he de fer realitat, i l'objectiu d'aquesta setmana era aquest, un bon entrepà amb pa "mollete", ben torrat, sucat amb tomàquet i oli d'oliva extra verge de primera prensada en fred i , finalment, un bon pernil salat ibèric.
Creieu que aquesta és una bona manera de començar el cap de setmana?? Jo crec que sí! És la millor!
Així que l'entrada d'avui va dedicada a aquest pernil!! Gràcies porquets!!!
El procediment....jo crec que me'l puc saltar, no?
Bon cap de setmana i que aprofiti!!
Com a mi m'agrada, ben carregadet de pernil!! Quina pinta!
ResponderEliminarPetonets
Sandra
I tant que si!! El que importa és disfrutar de les coses bones, i perquè no?, recompensar-nos dels capritxos que puguin ser tan fàcils com aquests, que si no ens ho fem nosaltres, qui ens ho farà?
ResponderEliminarBon profit i a disfrutar del cap de setmana!!
Besitos!
No se m'acut una manera més bona de començar el cap de setmana. La foto parla per si sola ;)
ResponderEliminarQué buena, ayer mi cena fue parecida, jeje, además de jamón piqué un poquito de queso, me encanta...
ResponderEliminarUn besito
Sabes lo mejor de todo esto es que voy a aprender el catalan porque como no entiendo nada me voy al traductor y me lo chiva todo jaja
ResponderEliminarEste bocadillo no es mala cena y si el jamoncito es extremeño mejor aún. Como verás yo mirando por mi tierra, besitos guapa
Jopeta Roser, ja he babejat tot l'ordinador...ara HAURÉ d'anar a comprar una mica de pernil ibèric!!!jiji =9
ResponderEliminarPetonets maca
Roser ,me abriste el apetito ,que buena pinta tiene ese bocado ,que jamon mas bueno
ResponderEliminarbesinos
simplemente brutal empezar asi el cap de setmana
ResponderEliminarpeto
Sense paraules....
ResponderEliminarCon lo que me gusta el ibérico, madreeeeeee mía, qué colorcito tiene ese jamón, exquisito.
ResponderEliminarun besito y buen finde
Dos de esos me comía yo ahora mismo y me quedaba cenada, que pinta, ROser.
ResponderEliminarBesitos
Menudo lujo de plato Roser!
ResponderEliminarMe encanta!
Noia, quina casualitat! Acabem de sopar el mateix. A mi m'ha agafat el rampell aquesta tarda, de sopar una mica de bon pernil, jajaja
ResponderEliminarPetonets.
Quina pinta més bona, i m'ha agradat molt l'expressió que has fet servit de "que se't cauen les llàgrimes només de veure'l" ja que transmet il·lusió i records. Aniré passant per el teu blog
ResponderEliminar;DD
ResponderEliminarJajaja, m'ha encantat això de gràcies porquets!
Per començar el cap de setmana em sembla que arribo un poc tard, però podria ser una bona manera d'acabar-lo, no???
Petons!
I tant, és un entrepà perfecte per començar i/o acabar el cap de setmana, esmorzar,dinar, berenar o sopar! Sempre hi ha un moment "kitkat"!!! petons
ResponderEliminarI tant, una molt bona manera de començar el cap de setmana i la setmana i el que sigui!
ResponderEliminarPetonets.