M'encanten els salmorejos a l'estiu!! En menjaria cada dia en tots els àpats!
El gazpacho també m'agradaria que m'agradés, però els pebrots i el cogombre fa que se'm faci molt pesada la digestió, i nosé perquè el gust que té mai m'ha acabat d'agradar. En canvi, el salmorejo, que és tomàquet i pa....m'apassiona.
Voleu una versió més lleugera? Almenys, per tots aquells que us han tret el pa durant la dieta. Proveu-lo de fer amb alvocat! Queda igual d'espès i molt suau! De veritat que heu de fer la prova aquest estiu! Us sorprendrà!
Ingredients (per a 3 tasses):
- 500 g tomàquet madur
- 100 g alvocat
- 30 ml oli d'oliva del BO
- 1 cullerada de suc de llimona o vinagre
- Sal i pebre
- All (opcional)
Preparació:
1.Tritureu tots els ingredients junts, amb una túrmix o amb la termomix (si la teniu, no ho dubteu). Ben triturat, fins que quedi ben homogeni. També ho podem colar si ho volem més fi!
Cap a la nevera i llestos.
Per acompanyar, un ou dur i pernil salat sempre és la millor opció, però també li van bé trossets de pa o verduretes!
Bon profit i a disfrutar de la millor estació de l'any! A l'estiu tota cuca viu!!
Preparació:
1.Tritureu tots els ingredients junts, amb una túrmix o amb la termomix (si la teniu, no ho dubteu). Ben triturat, fins que quedi ben homogeni. També ho podem colar si ho volem més fi!
Cap a la nevera i llestos.
Per acompanyar, un ou dur i pernil salat sempre és la millor opció, però també li van bé trossets de pa o verduretes!
Bon profit i a disfrutar de la millor estació de l'any! A l'estiu tota cuca viu!!
Tu si que sabes!! a mi m´agraden tots dos però no m´agraden els gaspatxos en què predomina el tomàquet...crec que no ha de predominar cap ingredients. A mi també m´agrada molt el tomàquet i triaria primer el salmorejo.
ResponderEliminarRoser , un salmorejo diferente y estoy segura que delicioso , excelente idea
ResponderEliminarbesinos guapa
No se m'hauría acudit canviar el pa per alvocat, això s'ha de tastar, segur que queda molt suau.
ResponderEliminarJa ens queda poc pel dijous, quins nervis, hehehe.
Petons maca.
Saps que no n'he fet mai? I n'he menjat i m'agrada, aixi q ja tinc la recepta, gràcies! Peto
ResponderEliminarHola!!! Quant de temps! me perdut unes receptes delicioses!! A mi m'encanta el gaspatxo però no he provat mai el salmorejo, amb aquesta pinta ja no m'ho perdo... petons
ResponderEliminarSaps que això del salmorejo és la primera vegada que ho sento??!!? Mare meva!!! I a sobre amb l'alvocat ha de ser genial!! Merci per obrir-me els ulls culinàris!! :)
ResponderEliminarUna abraçada
Esta combinación no la he probado.tomo nota Roser.
ResponderEliminarBon cap de setmana
peto
Hola Roser, va estar bé la grabació del programa, s'ha de tenir en compte que es la primera vegada, no estem acostumades. Vas fer un plat molt maco. Tinc ganes de veure tots els programes.
ResponderEliminarPetons.