El cuscús és una bona alternativa per anar variant les nostres amanides estiuenques! És digestiu, ens aporta energia i li podem afegir el sabor que vulguem que sempre és ben agraït. Tinc pendent fer una recepta de cuscús dolç i tot!
Aprofitant que fa uns dies vaig grabar un programa del Cuines, gràcies a l'equip d'Aneto i al seu meravellós caldo per paella valenciana, avui us porto un cuscús cuinat amb aquest caldo i amb l'acompanyament que més m'agrada, la samfaina i un formatge grec, el feta!
Ingredients (per a 8-10 persones):
- 500 g cuscús (del precuit que venen)
- 600 ml de caldo per a paella valenciana ANETO
- 1 pebre vermell petit
- 1 carbassó petit
- 1 albergínia petita
- 1 ceba
- 100 g formatge feta
- Espècies (comí, pebre negre, menta seca, ras al hanout)
- Oli d'oliva
- Sal
- Julivert fresc
Preparació:
1. Posem el caldo dins una olla i li fem arrencar el bull. En aquest moment tanquem el foc, afegim el cuscús de cop, remenem i tapem. Deixem reposar uns 3-5 minuts.
2. Mentrestant haurem tallat les verduretes a dauets. Les daurem a una paella o wok amb un bon raig d'oli i un pessic de sal. Quan comencin a daurar-se les retirem i les afegim al cuscús juntament amb el formatge feta a dauets, el julivert i les espècies al gust.
3. Tastem per si hem de rectificar de sal.
I cap a taula!!
Hidrats, verdures, proteïnes i espècies per ajudar-nos a la digestió!!! Que més voleu?
Moltes gràcies ANETO per deixar-me tastar aquest caldo que encara no havia probat! Brutal!!
I moltes gràcies per l'amable i divertida visita a la fàbrica. Veure com s'obria una olla amb el caldo de pollastre acabat, i tastar-lo allà mateix, no té preu!! ....tot un aprenentatge que tothom hauria de conèixer!! Felicitats per la feina que feu!!
I moltes gràcies per l'amable i divertida visita a la fàbrica. Veure com s'obria una olla amb el caldo de pollastre acabat, i tastar-lo allà mateix, no té preu!! ....tot un aprenentatge que tothom hauria de conèixer!! Felicitats per la feina que feu!!
Bon profit!
me encanta el cous cous y este tuyo tiene una pintaza estupenda.encima si le añades un caldo tan rico como el aneto, pues aun mejor!!! me encanta
ResponderEliminarEs tota una experiència visitar la fabrica Aneto i veure que es fan els caldos com a casa, encara que en quantitats més grans.
ResponderEliminarQuines ganes de que surtin els programes de Cuines i ens veiem.
El caldo de paella ha de donar-li molt bon gust al cous-cous, un gran plat.
Petons.
Haurem d'estar atentes a TV·... ! no acostumo a comprar brous fets, pel que dieu el d'Aneto són de confiança! petó
ResponderEliminarPrecisament, ens explicaven que la seva competència directa són els caldos fets a casa, no les altres marques. És curiós com ho fan! t'animo a que vagis a fer una visita! petons
EliminarUna varietat d'amanida molt desitjable.
ResponderEliminarPassa una bona setmana.
Me'l menjaria ben de gust, Roser!! Quina bona pinta, aquest cuscús!
ResponderEliminarQuin punt més original el del formatge! me l'apunto.
ResponderEliminarAnna
http://amossegadetes.blogspot.com.es/
Molt guapa la recepta!!!!
ResponderEliminarVa ser un plaer compartir la visita a la fàbrica d'Aneto amb tú!!! Ja em diràs com va anar la grabació del programa Cuines!!!! I avisa'm quan el facin per la tele!!! Una abraçada!!!!
Felicitats per la gravació del programa Cuines!!! Aquest cuscús.....espectacular!
ResponderEliminarPetons,
Olga
Ja saps quin dia sortirà el programa???? has d'avisar, eh?
ResponderEliminarM'encanta el cuscus, i amb el feta ha de quedar molt gustós.
El cus cus es uno de mis platos favoritos, y a ti te ha quedado de cine, esos caldos son maravillosos. Mil besicos cielo
ResponderEliminarRoser , que buen plato , nunca hice cus cus y me parece que a ti te quedo estupendo , tendre que probar
ResponderEliminarbesinos guapa