Oohhhh...que ràpid passa quan t'ho passes bé!!
L'avantatge de tenir un descans al bloc és, sobretot, la gran quantitat d'idees que et venen ganes de dur a terme. I això és el que m'ha passat, i el que us mostraré amb les properes publicacions.
De moment, un postre sanot i refrescant, però amb el toc de xocolata que moolts mooooolts necessiteu!
Ingredients (per a 4 postres):
- 4 tulipes de galeta cobertes de xocolata
- Fruita variada (préssec, síndria, plàtan, kiwi)
- Gelat de iogurt i trossets de xocolata de La Fageda
- Rajolí de xarop de caramel (pels més golosos)
Preparació:
1. Pelem i tallem les fruites a dauets.
2. Agafem la tulipa de galeta i la farcim amb la barreja de fruites.
3. Finalment afegim una bola de gelat a cadascuna de les tulipes.
Qui vulgui pot decorar-ho amb xarop de caramel o xocolata.
I ràpid a la taula a menjar-se'l!!!
La combinació galeta, fruita i iogurt és fantàstica i molt fresca, sobretot si el iogurt és gelat!
Si ho triturèssim tot, no us recordaria a un "potito" de nen petit?
Bon profit!
Aquest postre és d'aquells al qui ningú es pot resisir, ja que et dius a tu mateix que és saludable excepte per la xocolata, però com que la xocolata t'encanta, t'ho menges en un segon! hehehe I que booo que ha d'estar! :P
ResponderEliminarPetons guapa!
Una mica de xocolata per recuperar forces! Benvinguda Roser de nou, una recepta irresistible!!
ResponderEliminar¡Qué alegría verte por aquí! Espero que lo hayas pasado bien, ya veo que vienes cargada de buenas ideas, esta tiene que estar de miedo!!!
ResponderEliminarPetons!!
Mmmm boníssim! i a més súper fàcil de fer, no es pot demanar més! un postre ideal per afrontar la tornada a la rutina ;)
ResponderEliminarBienvenida Roser, qué gusto da que vuelvas al blog, una receta muy apetecible y fresquita, a la saca, jeje...y a ver todas las ideas que te han surgido en las vacaciones. Besos guapa
ResponderEliminarDoncs...sí..ja es troba a faltar la xocolata. I amb aquestes postres tan refrescants no hi pot faltar. Espero que hagis gaudit amb la pulsereta...jejeje.
ResponderEliminarBenvinguda de nou!
ResponderEliminarTornes amb una recepta molt llaminera, unes postres completes molt vistoses.