Com m'agrada comprar revistes de cuina! N'acabo de descobrir una que es diu "tapes i pinchos" amb més de 100 idees diferents.
I aquest aperitiu que us ensenyo avui surt d'aquesta revista!
Ingredients (per a dues barquetes):
- 2 llesques de pa (aquest era de pa de nous)
- 2 tallets de formatge tendre (tipus ventero)
- Formatge emmental ratllat
- 4 bitxos frescos (verd i vermell) petits
- Pebre negre mòlt
- Oli d'oliva
Preparació:
1. Posem a sobre de cada una de les llesques els tallets de formatge tendre, l'emmental que vulguis i els bitxos frescos tallats a rodanxetes (sense les llavors millor, que és el que realment pica)
2. Ho posem al forn preescalfat a 200ºC (amb calor a dalt i a baix), fins que el pa estigui torradet i els formatges ben gratinats.
3. Ho servim amb una mica de pebre negre (perquè piqui una mica més) i un rajolí d'oli d'oliva.
Andele que és estiu!!!
Bon profit!
Fa molt bona pinta, Roser!! I és súper fàcil de fer! Molt bo, aquest punt picantet! Petons
ResponderEliminarM'encantaaa, ideal per a fer un soparó aquest estiu
ResponderEliminarpetonets
Ideal per a un sopar d'estiu, ràpid i boníssim!!
ResponderEliminarLas tapas con pique no me van mucho, pero si la tuviera por delante creo que no me podría resistir a probarla, ya nos enseñarás más pinchos de la nueva revista
ResponderEliminar¡Abrazos y buena semana!
hummmmmmmmmmm que bones
ResponderEliminarMolt fàcil i bo!!! a veure si és veritat que arriba l'estiu... aquest cap de setmana he passat fred... al Pirineu, eh? petó
ResponderEliminar¡¡que bo!! i molt facil de cuinar.
ResponderEliminarquin bitxets més bons, oi? je, je ,je...fantàstica recepta.
ResponderEliminarQue maravilla, un gran aperitivo, que tiene que ser un lujo de tomar, me ha encantado, y me llevo tu receta. Mil besicos cielo
ResponderEliminarCómo se nota que nuestros papis nos abastecen de melocotones, pimientos, guindillas, tomates, berenjenas, calabacines... tenemos que hacer un montón de recetas con todo, qué suerte tenemos. Una tosta fantástica, sabrosa y con el toque de la guindilla más excitante. Besos
ResponderEliminarUna barqueta molt del meu gust... picantona! petó
ResponderEliminarApetecen mucho estas tostadas asi y mas ahora en verano
ResponderEliminarpeto
Què valents amb els bitxets!!! Jo no sé si m'atreviria....jejejejej.....
ResponderEliminarPetons,
Olga
A mi m'agraden les revistes de cuina, els pintxos i el picant!! així que aquestes torrades em fan venir una salivera de la bona!! un petó!
ResponderEliminarRoser , que tosta mas rica , ademas el pan de nueces hummm exquisita tiene que estar
ResponderEliminarbesinos guapa
Es una receta que me encsnta.Me ha encantado tu post, tienes cosas muy interesantes, felicidades por tu bloc. Te invito a visitar el mio, esta semana, ¡¡Nos montamos una fiesta!! Pero no cualquier fiesta, una con detalles únicos, y cargadita de buenas ideas, para que vuestros eventos nunca vuelvan a parecer aburridos e insípidos, ¿Te vienes? Único requisito, pasárselo bien. Elracodeldetall.blogspot.com
ResponderEliminarLes revistes i els llibres de cuina també són la meva perdició! Trobo molt curiós això de posar el bitxo fresc cru per sobre de la torrada. Jo els salto abans perquè quedin una mica tous, m'agrada més la textura que els queda, que es desfacin una mica a la boca.
ResponderEliminar