Volia fer una paella per participar a un concurs del Canal Cocina patrocinat pere Aneto. Al final va acabar sent un arròs, ja que per ser una paella l'arròs s'ha de coure en una paellera (valgui la redundància) però bé, el que compte és que va quedar molt bona i molt original! Amb anques de granota i sèpia!
Ingredients (per a dues persones):
- 200 g arròs bomba
- 600 ml caldo de peix ANETO
- 1 ceba
- 2 grans d'all
- 1/2 pebrot vermell
- 1 carbassó petit
- 3 cullerades de tomàquet fregit casolà ANETO o de salsa de tomàquet casolana
- 6 anques de granota
- 2 sèpies petites
- Sal i pebre
- Oli d'oliva
Preparació:
1. Posem oli a una paellera o cassola i hi daurem les anques de granota i la sèpia trossejada. Un cop daurades ho retirem i reservem.
2. A la mateixa paella hi afegim els alls i la ceba a trossets, salpebrem i quan començi a daurar-se hi afegim el pebrot i el carbassó a trossets ben petits també. Deixem coure una bona estona (15-20 minuts) a foc lent. Finalment hi afegim la salsa de tomàquet i deixem que es cogui 10 minuts més.
3. Moment d'incorporar l'arròs i donar-li unes voltes, juntament amb el sofregit, uns 2 minuts. Seguidament hi evoquem el caldo de peix, la sèpia, tapem i deixem coure a foc lent 15 minuts. 5 minuts abans, però, haurem incorporat les anques de granota.
4. Un cop passat aquests 15 minuts, i l'arròs s'ha begut gairebé tota l'aigua, fiquem la paella dins el forn i el gratinem 5 minuts més.
I cap dins!
Com m'agrada que quedi amb socarrat....
I donar moltíssimes gràcies a ANETO pel tracte i tots els obsequis rebuts durant la fira d'Alimentària!
Sou uns cracks tan professionalment com personalment!
....un tovalló per la cuina, un ganivet grabat, el llibre del menú de família del Ferran Adrià i un davantal amb el nom del bloc grabat! Fantàstica sorpresa!
Una salsa de tomàquet casolana que encara no està a la venta! Em sento afortunada!!
Un pen per guardar-hi totes les fotos i receptes!! Genial!
Ara toca disfrutar de l'estiu i.... BON PROFIT!!
Amb anques de rana, molt original! Felicitats pels obsequis i bon estiu :)
ResponderEliminarMarta
Sembla bo, molt bo!
ResponderEliminarMare meva, quin arròs més bo!!! Mmmmmm.....
ResponderEliminarPetons,
Olga
Roser , estupendo plato , a mi marido le encantan las ancas de rana , si le enseño la receta seguro que la quiere hacer jajaja
ResponderEliminarbesinos guapa
Roser, de ben segur que aquest arros esta molt bo, ......pero a mi las anques de rana, ufffff
ResponderEliminarui, amb anques de grantoa??? No sé... no les he tastat mai!
ResponderEliminarAixò sí, l'arròs t'ha quedat sensacional!
He he he, que divertit aquest arròs amb les potes de granota per allà voltant! Quan era petit el meu pare n'acostumava a menjar al seu poble, i jo tot i que les he tastat (sembla pollastre) és una carn que no menjo gairebé mai...
ResponderEliminarUf! segur que està bo però em fa cosa...Bon estiu i bones vacances!
ResponderEliminarQué arroz tan estupendo, lo único que no he probado son las ancas...habrá que ponerle solución. Los regalitos muy chulos y útiles. Besotes
ResponderEliminar