Avui us porto un aperitiu per anar fent gana abans de l'arròs o el pollastre a l'ast del dinar de cap de setmana!
És tan fàcil de fer que no cal ni explicar-vos la recepta! Però mai està de més, i a sobre avui us porto un truquillu: què podem fer amb les potes de calamar o sèpia que no sabem com aprofitar-les?
Ingredients:
- 150 g de gambes i potes de calamar
- 2-4 grans d'alls
- 2 bitxos verds
- Oli d'oliva
- Sal maldon
- Pebre vermell
Preparació:
1. Posem una paella al foc amb un rajolí d'oli, els alls laminats i el bitxo tallat per la meitat. Deixem daurar-ho!
2. Quan l'all començi a agafar color, afegim les gambetes i les potes escorregudes i saltejem un minut.
3. Presentem amb un polsim de pebre vermell (picant o no!) i una mica de sal maldon!
...i un tinto de verano o una clareta ben fresca....
Això és disfrutar de l'estiu....i que del dinar se'n preocupi un altre!
Bon profit!
- Sal maldon
- Pebre vermell
Preparació:
1. Posem una paella al foc amb un rajolí d'oli, els alls laminats i el bitxo tallat per la meitat. Deixem daurar-ho!
2. Quan l'all començi a agafar color, afegim les gambetes i les potes escorregudes i saltejem un minut.
3. Presentem amb un polsim de pebre vermell (picant o no!) i una mica de sal maldon!
...i un tinto de verano o una clareta ben fresca....
Això és disfrutar de l'estiu....i que del dinar se'n preocupi un altre!
Bon profit!
Una tapa boníssima, Roser!! petó
ResponderEliminarM'encanta el toc picant a les tapes!! un petó!
ResponderEliminarRoser , que bueno , con su ajito y picantito , hummm , me apunto a ese aperitivo
ResponderEliminarbesinos guapa
recepta senzilla, saborosa i per sucar-hi pa
ResponderEliminarUn platillo fantàstic! Fa venir la gana...
ResponderEliminarMarta
Éxito asegurado Roser, ya ves, rápido de preparar y de comer!! Besicos guapa
ResponderEliminarQue hambre me esta entrando, viendo tu receta, besos
ResponderEliminarSofía
mmm.... una tapeta ideal per degustar a la terrasseta... Deliciós!
ResponderEliminar